صندوق گارانتی دماوند

تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۷
کد خبر : 55222

چگونگی تامین مالی استارت آپ ها در بازار سرمایه

چگونگی تامین مالی استارت آپ ها در بازار سرمایه
چگونه می توان از طریق بازار سرمایه استارت آپ ها را تامین مالی نمود؟

به گزارش شهر بورس، با افزایش استارت آپ ها و شرکت های داشن بنیان راه های تامین مالی آن ها هم به چالشی تبدیل می شود که این چالش با ورود استارت آپ ها به بازار سرمایه می تواند حل شود.

بر اساس گزارش تجارت‌نیوز، در سال‌های اخیر استارتاپ‌های زیادی در ایران رشد کردند، برخی از آنها به سوددهی قابل توجهی دست یافتند و در هفته‌های اخیر یکی از استارتاپ‌ها وارد بورس شد.

دولت هم چند سالی است که به این حوزه ورود کرده و تلاش می‌کند تا موانع را رفع کند، اما نوع نگاه دولت در برخی موارد با فعالان این حوزه متفاوت است. یکی از موارد مورد اختلاف اعطای تسهیلات به استارتاپ‌هاست.

تپسی اولین استارتاپی بود که توانست سه‌شنبه ۲۴ خرداد ماه وارد بورس شود. به گفته مسئولان قرار است عرضه اولیه استارتاپ‌ها در بازار سرمایه ادامه داشته باشد.


بیشتر بخوانید: اسامی شرکت هایی که این هفته مجمع دارند


تامین مالی از بورس به وسیله استارتاپ‌ها

فردین آقابزرگی‌، کارشناس بازار سرمایه گفت: بورس برخلاف بانک‌ها از شرکت‌های استارتاپی به‌منظور تامین منابع مالی، تضمینی را تحت عنوان دارایی‌های سرمایه‌ای دریافت نمی‌کند.

وی در خصوص مزایای ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بازار سهام، اظهار کرد: در اصل بازارسرمایه مکانی برای تامین مالی بنگاه‌های تولیدی یا متقاضیان منابع مالی است.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: تفاوت قابل ملاحظه‌ای بین تامین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان از بانک‌ها و بازارسرمایه وجود دارد. به نحوی که از یک‌سو بانک‌ها به عنوان یک شخص اعطا کننده تسهیلات به حساب می‌آیند و از طرف دیگر بانک‌ها براساس مبالغ پرداختی، تضمینی را به منظور کاهش یا پوشش ریسک دریافت می‌کنند در حالی که ممکن است شرکت‌های مذکور در ابتدای کار دارایی‌های سرمایه‌ای نداشته باشند.

آقابزرگی ادامه داد: یونیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری و پذیره‌نویسی صندوق‌های پرریسک متعلق به آحاد سرمایه‌گذاران این صندوق‌ها است. در نتیجه مدیران چنین صندوق‌هایی با بررسی ابعاد ریسک و سودآوری بخشی از منابع لازم شرکت‌های دانش‌بنیان را تامین می‌کند.

او با تاکید بر اینکه نقش بازار سرمایه در تامین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان به منظور افزایش سودآوری بسیار حائز اهمیت است به نحوی که در این راستا می‌توان به حضور تپسی اشاره کرد، گفت: تامین سرمایه شرکت‌های دانش‌بنیان از بازارسرمایه علاوه بر کاهش ریسک سرمایه‌گذاری، عدم انحراف منابع مالی و تقویت زیرساخت‌های الکترونیکی، سبب افزایش تولیدات کاربردی در کشور نیز می‌شود.

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

18 − 1 =

نیلی

کارگزاری بانک صادرات

کارگزاری بانک صادرات

پراپ تریدینگ

کمان