اشتراک گذاری
الیاس کردی

یک کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با شهر بورس مطرح کرد:
پیش‌بینی اصلاح بازار در اواسط هفته بعد

پیام الیاس کردی، کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه «به آینده بورس خوش‌بین هستم»، از احتمال اصلاح در بازار طی روزهای آینده خبر داد.
الیاس کردی

یک کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با شهر بورس مطرح کرد:
پیش‌بینی اصلاح بازار در اواسط هفته بعد

پیام الیاس کردی، کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه «به آینده بورس خوش‌بین هستم»، از احتمال اصلاح در بازار طی روزهای آینده خبر داد.

پیام الیاس کردی در گفت‌وگو با شهر بورس، درباره وضعیت بازار سرمایه، اظهار داشت: پس از ریزش همگانی که در بازار اتفاق افتاد، هفته گذشته تمامی سهام بازار به همراه شاخص کل افت کردند و این‌طور نبود که سهام افت قیمتی را داشته باشند و شاخص بالا برود.

وی افزود: دوشنبه هفته گذشته جلسه‌ای برگزار شد و رئیس سازمان بورس نیز برای بهبود اوضاع بورس قول‌هایی داد. پس از ریزش اتفاق افتاده، هم به لحاظ تکنیکالی و هم به لحاظ حمایت از بازار، روزهای بهتری برای بورس رقم خورد که این اتفاقات اصولاً در کف‌های قیمتی رخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید:
افت مجدد بورس در صورت عدم حمایت/ ورود پول به بازار دیده نمی‌شود

این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به پیش‌بینی خود از روند معاملات بورس در هفته آینده، خاطرنشان کرد: در صورتی که بازار یک کف قیمتی بالاتر از کف قبلی خود بسازد و این کف جدید با افزایش ارزش معاملات ترکیب شود، می‌توانیم هفته سرسبزی را برای بورس متصور باشیم. من به دنبال تقارن کف بالاتر و افزایش ارزش معاملات هستم، چون اتفاق بسیار مثبتی برای بازار سرمایه به‌حساب می‌آید.

تبلیغ درون‌خطی

پیام الیاس کردی ادامه داد: اگر در اواسط هفته آتی یک اصلاحی در بازار داشته باشیم که سهم‌ها به سمت صف فروش بروند، معامله نشوند و حجم نخورند، بازار دوباره می‌تواند کف جدید شناسایی کند. با این حال، من نسبت به آینده بورس خوش‌بین هستم و امیدوارم که بازار به سمت مثبتی حرکت کند. از طرفی دیگر، تمام کارشناسان به ارزنده بودن سهام بازار واقف هستند.

بیشتر بخوانید:
نمی‌گذاریم بیشتر از این به حق‌وحقوق مردم دستبرد بزنند/ سازمان بورس خانه مردم را خراب کرده است

وی در پاسخ به این سوال که «آیا اتفاقات رخ داده در دریای عمان می‌تواند تأثیری بر روی بازار سرمایه داشته باشد؟»، گفت: با توجه به اینکه هنوز موضع‌گیری اتفاق نیفتاده، زود است که راجع به این موضوع قضاوت کنیم. در این مقطع، بحث ارزندگی سهام مهم‌تر از این اخبار است.

این کارشناس بازار سرمایه یادآور شد: اگرچه این عملیات ممکن است بر روی قیمت دلار تأثیرگذار باشد، اما در بورس اکثر سهم‌ها زیر ارزش خود معامله می‌شوند. اگر همه این اتفاقات را در کنار یکدیگر قرار بدهیم، متوجه خواهیم شد که شاید تأثیر اتفاقات داخلی بازار و حمایت‌های انجام گرفته می‌تواند بیشتر از این خبر باشد.

بیشتر بخوانید: بورس ارزنده ترین بازار مالی کشور
بیشتر بخوانید: پیش بینی بورس 25 آبان
بیشتر بخوانید: پیش بینی بورس فردا 2 آذر

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

24 تیر 1404
اگر ترامپ بیاید؛ چه سرنوشتی در انتظار طلا و دلار خواهد بود؟
اگر ترامپ بیاید؛ چه سرنوشتی در انتظار طلا و دلار خواهد بود؟
دونالد ترامپ با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی خود، حمایت...
24 تیر 1404 | بخش های خبری
24 تیر 1404
نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران نسبت به استفاده از...
24 تیر 1404 | بخش های خبری
24 تیر 1404
اخبار کدال
اخبار کدال
امروز سه شنبه 24 تیرماه 1404، اطلاعیه‌های متعددی در سایت...
24 تیر 1404 | اخبار کدال
24 تیر 1404
تمام معلمان بخوانند؛ افزایش حقوق فرهنگیان از خرداد
تمام معلمان بخوانند؛ افزایش حقوق فرهنگیان از خرداد
با آغاز سال ۱۴۰۴، حقوق معلمان بر اساس رتبه‌بندی جدید...
24 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات