اشتراک گذاری
بانک مرکزی مقصر مشکلات تعهد ارزی شرکت ها-در بدترین وضعیت لجستیکی برای صادرات قرار داریم

رئیس اتاق بازرگانی تبریز در همایش صادرات غیرنفتی؛
در بدترین وضعیت لجستیکی برای صادرات قرار داریم

یونس ژائله رئیس اتاق بازرگانی تبریز گفت: وضعیت لجستیک ما در تمام حوزه‌های دریایی، زمینی، هوایی و راه‌آهن در بدترین شکل و شرایط ممکن است.
بانک مرکزی مقصر مشکلات تعهد ارزی شرکت ها-در بدترین وضعیت لجستیکی برای صادرات قرار داریم

رئیس اتاق بازرگانی تبریز در همایش صادرات غیرنفتی؛
در بدترین وضعیت لجستیکی برای صادرات قرار داریم

یونس ژائله رئیس اتاق بازرگانی تبریز گفت: وضعیت لجستیک ما در تمام حوزه‌های دریایی، زمینی، هوایی و راه‌آهن در بدترین شکل و شرایط ممکن است.

به گزارش شهر بورس، یونس ژائله در 27امین همایش ملی صادرات غیرنفتی اظهار داشت: همایش توسعه صادرات غیرنفتی سال‌های متمادی است که برگزار می‌شود اما متاسفانه نتایج نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد وضعیت اقتصادی کشور چندان مناسب نیست.

وی ادامه داد: ما باور داریم مشکلات قابل حل است اما در عمل شاهد این مهم نیستیم، چراکه برخی نمی‌خواهند این دولت موفق شود. واقعیت این است که ریشه اغلب مشکلات موجود، عمدی است و ربطی به تحریم‌ها ندارد.

رئیس اتاق بازرگانی تبریز با بیان اینکه ما فعالان اقتصادی را به بخش‌های مختلف پاس ندهید، گفت: ما از خود شما می‌خواهیم تا وارد عمل شوید. چگونه می‌شود با این نرخ کارمزدها و هزینه‌های مالی برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان حرف از رونق اقتصاد زد؟

تبلیغ درون‌خطی

وی ادامه داد: یکسان‌سازی و واقعی‌سازی نرخ ارز برای صادرات راهکار واقعی برای بهبود اقتصاد کشور است و این خواسته مشترک و مهم فعالان اقتصادی است‌. ما در جنگ هستیم و لازم است تا از تمام امکانات و بسترها برای توسعه روابط و ورود به بازار های جهانی بهره‌مند شویم.

ژائله با اشاره به وضعیت دیپلماسی موجود کشور به‌ویژه در ارتباط با کشورهای همسایه توضیح داد: دیپلماسی موجود به جای کمک چوب لای چرخ اقتصاد می‌گذارد. باید راهمان را به کشورهای همسایه و دنیا باز کرده و به کریدورهای مهم و حیاتی منطقه متصل شویم.


بیشتر بخوانید: تبعیض بین صادرکنندگان و واردکنندگان باید رفع شود


وی با بیان اینکه با کدام استراتژی قرار است مشکلات صادرات حل شود، گفت: وضعیت لجستیک ما در تمام حوزه‌های دریایی، زمینی، هوایی و راه‌آهن در بدترین شکل و شرایط ممکن است. با حمل و نقل فرسوده و خارج از دور نمی‌توانیم به بازارهای جهانی ورود کنیم.

رئیس اتاق بازرگانی با اشاره به وضعیت تورم در کشور عنوان کرد: متاسفانه تداوم شرایط و رویکرد مسئولین موجب شده تا شعار سال، به رشد تورم و مهار تولید ختم شود.

وی در پایان با بیان اینکه دولت فعلی توانسته قدم‌های خوبی در ایجاد ثبات بردارد، افزود: این امر تولید و سرمایه‌گذاری در بخش اقتصاد را افزایش داده است‌ و این خبر برای اقتصاد کشور نوید بخش است.

اخبار مرتبط

12 تیر 1404
مشتریان گرانقدر بانک سپه می‌توانند برای وکالتی نمودن حساب‌های خود...
12 تیر 1404 | بخش های خبری
12 تیر 1404
اخبار کدال
اخبار کدال
امروز پنجشنبه 12 تیرماه 1404، اطلاعیه‌های متعددی در سایت کدال...
12 تیر 1404 | اخبار کدال
12 تیر 1404
دکتر مصطفی پرتوافکنان عضو هیئت مدیره بانک سپه با اعلام...
12 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *