اشتراک گذاری
مریم محبی

یک کارشناس بازارهای مالی در گفت‌وگو با شهر بورس:
مداخله دولت به بازارها اجازه رشد مطلوب نمی‌دهد

مریم محبی، کارشناس بازارهای مالی به تشریح موقعیت‌های سرمایه‌گذاری در سال جدید پرداخت و گفت: مداخله دولت به بازارها اجازه رشد مطلوب نمی‌دهد.
مریم محبی

یک کارشناس بازارهای مالی در گفت‌وگو با شهر بورس:
مداخله دولت به بازارها اجازه رشد مطلوب نمی‌دهد

مریم محبی، کارشناس بازارهای مالی به تشریح موقعیت‌های سرمایه‌گذاری در سال جدید پرداخت و گفت: مداخله دولت به بازارها اجازه رشد مطلوب نمی‌دهد.

مریم محبی در گفت‌وگو با شهر بورس، با بیان اینکه «مداخله دولت به بازارها اجازه رشد مطلوب نمی‌دهد»، درباره وضعیت بازارهای مالی طی سال 1401، اظهار داشت: سال ۱۴۰۱ سالی متفاوت برای سرمایه گذاران خواهد بود.

وی افزود: تمایل دولت به سرکوب و کنترل قیمت‌ها از یک طرف و وضع مالیات بر تمامی بخش‌های اقتصادی از طرفی دیگر می‌تواند تصمیم‌گیری را برای سرمایه گذاران مشکل کند. به عبارت ساده‌تر، مداخله‌های دولتی اجازه رشد مطلوب به هیچ‌کدام از بازارهای موازی سرمایه را نخواهد داد.


بیشتر بخوانید: در سال 1401 با سرمایه خود چه کنیم؟

تبلیغ درون‌خطی

این کارشناس بازارهای مالی در پاسخ به این سؤال که «سرمایه گذاران در این شرایط باید چه استراتژی در پیش بگیرند؟»، گفت: در چنین شرایطی، افراد ریسک گریز تر می‌توانند به گزینه‌های کم ریسک مانند بانک و صندوق‌های با درامد ثابت توجه کنند.

محبی ادامه داد: افراد ریسک‌پذیرتر نیز می‌توانند به گزینه‌های پر ریسک تر مانند بازار سهام و طلا توجه ویژه‌ای داشته باشند. ترکیبی از این دو رویکرد، می‌تواند به‌عنوان تشکیل سبد، برای افراد میانه‌روتر گزینه مطلوبی باشد.

مداخله دولت به بازارها اجازه رشد مطلوب نمی‌دهد - بورس امروز 30 بهمن

جهت مشاهده آخرین اخبار اقتصادی اینستاگرام شهر بورس را دنبال کنید.

اخبار مرتبط

23 تیر 1404
ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی امروز ۲۳ تیر ۱۴۰۴...
23 تیر 1404 | اخبار بورس
23 تیر 1404
23 تیر 1404
چرا برق قطع می‌شود؟
چرا برق قطع می‌شود؟
مدیرکل امور انرژی و مشتریان صنعت برق گفت: قبض‌هایی که...
23 تیر 1404 | بخش های خبری
23 تیر 1404

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *