اشتراک گذاری
امیر توپچی پور و مرتضی مختاری

کاشناس بازارهای مالی در گفتگو با شهر بورس؛
صرافی های ایرانی ارز دیجیتال مجوز ندارند

یک کارشناس بازارهای مالی، از زیان دیدگان بورس درخواست کرد برای پیشگیری از زیان‌های بیشتر، بدون مطالعه و آموزش، وارد بازارهای مالی دیگر از جمله ارزهای دیجیتال نشوند.
امیر توپچی پور و مرتضی مختاری

کاشناس بازارهای مالی در گفتگو با شهر بورس؛
صرافی های ایرانی ارز دیجیتال مجوز ندارند

یک کارشناس بازارهای مالی، از زیان دیدگان بورس درخواست کرد برای پیشگیری از زیان‌های بیشتر، بدون مطالعه و آموزش، وارد بازارهای مالی دیگر از جمله ارزهای دیجیتال نشوند.

مرتضی مختاری در لایو اینستاگرام شهر بورس که در گفت‌و‌گو با امیر توپچی پور مدیر مسئول شهر بورس صورت گرفت، اظهار کرد: در بازارهای مالی، پول افراد عجول نصیب افراد صبور می‌‎شود، هر کسی که وارد بازارهای مالی می‌شود باید ویژگی های هر کدام از بازارها را شناخته و بر اساس شرایط بازار رفتار کرده و با فراگیری آموزش‌های لازم زمان ورود و خروج مناسب به بازارهای مختلف را بداند.

وی با تاکید بر اینکه افراد فعال در بازارهای مالی باید مدیریت ریسک و مدیریت سرمایه را یاد بگیرند، افزود: توجه به امنیت یکی از کلید واژه های اصلی فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال است .

وی با اشاره به اتفاقاتی که اخیرا در ترکیه در خصوص صرافی‌های ارز دیجیتال رخ داد، گفت: این اتفاق، ترس و شک را در میان سرمایه گذاران ارزهای دیجیتال ایجاد کرد؛ سرمایه گذاران این بازار پیش از سپردن سرمایه خود به صرافی‌های ارز دیجیتال باید از میزان اعتبار صرافی مطمئن باشند، برای کسب اطلاعات در این زمینه می‌توان به سایت های معتبر در این زمینه مراجعه کرده و لیست صرافی های معتبر را مشاهده کرد.

تبلیغ درون‌خطی

مختاری تاکید کرد: هیچ صرافی ارزدیجیتال در ایران مجوز فعالیت نداشته و تمام مواردی که با عنوان صرافی ایرانی فعالیت می‌کنند غیرقانونی هستند، بنابراین در صورت تکرار اتفاقاتی مانند آنچه برای صرافی‌های ترکیه رخ داد، دست سرمایه گذاران هیچ جا بند نیست و من از بابت صرافی‌های غیرقانونی داخلی بسیار نگران هستم.

وی در خصوص تامین امنیت حساب‌های ارز دیجیتال نیز گفت: هیچ گاه نباید پسورد را در سیستم‌هایی که با آن کار می‌کنید ذخیره کنید، هر سه ماه یکبار پسورد حساب کاربردی خود را تغییر دهید و از انتخاب پسورد یکسان برای تمام حساب‌های خود پرهیز کنید، شناسایی دوعاملی( google authenticator) را حتما فعال کنید و کد آن را در یک جای امن و دور از دسترس دیگران نگهداری کنید، اگر از کیف پول”wallet” استفاده می‌کنید حتما 12 کلمه ریکاوری را در یک جای امن نگهداری کنید و هر از گاهی قسمت activity حساب خود را چک کنید تا با آی پی ناشناسی وارد نشوند.

مختاری همچنین در خصوص استفاده از انواع وی پی ان با توجه به ممنوعیت استفاده از اغلب صرافی‌های معتبر دنیا برای ایران هشدار داد و گفت: دراستفاده از وی پی ان حتما باید دقت شده و از هر وی پی انی استفاده نشود.

این مدرس دوره های ارز دیجیتال همچنین تاکید کرد: وقتی سرمایه خود را به دست صرافی می سپارید در واقع کلید خصوصی سرمایه خود را به صرافی داده اید و هر لحظه ای که سایت صرافی تعطیل شود دیگر شما دسترسی به حساب خود ندارید، ولی کیف پول‌ها، فناوری‌هایی در بستر بلاکچین بوده و وقتی سرمایه تان را به آن می سپارید کلید خصوصی آن دست خودتان هست، لذا اگر قصد نگهداری ارزهای دیجیتال با دید بلند مدت را دارید بهتر است از کیف پول‌های سخت افزاری استفاده کنید، این کیف پول ها امنیت دارایی شما را افزایش می دهد، اما اگر با سرمایه کم به صورت کوتاه مدت قصد نگهداری دارید از کیف پول‌های نرم افزاری استفاده کنید.

شما مخاطبان عزیز می‌توانید ویدئو کامل لایو را در ادامه مطلب مشاهده کنید:

https://aparat.com/v/AwYzT

برای مشاهده ویدئو در آپارات اینجا کلیک کنید

اخبار مرتبط

14 تیر 1404
چرا برق قطع می‌شود؟
چرا برق قطع می‌شود؟
مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع برق ایران (توانیر) از...
14 تیر 1404 | بخش های خبری
14 تیر 1404
فروش بلیت پروازهای اربعین از ۱۲ شهریور آغاز می شود
فروش بلیت پروازهای اربعین از ۱۲ شهریور آغاز می شود
آخرین وضعیت پروازها و بلیت‌فروشی برای پروازهای هواپیما اعلام شد.
14 تیر 1404 | بخش های خبری
14 تیر 1404
تزریق 2 میلیارد دلار ارز به صنعت خودروسازی توسط بانک مرکزی
تزریق 2 میلیارد دلار ارز به صنعت خودروسازی توسط بانک مرکزی
قیمت کارخانه خودروهای اتومات ایرانی را در این گزارش بخوانید.
14 تیر 1404 | بازار خودرو
14 تیر 1404
آمریکا نفت بیشتری از ذخایر استراتژیک خود می‌فروشد
آمریکا نفت بیشتری از ذخایر استراتژیک خود می‌فروشد
چین در ماه مه، برای سومین ماه متوالی، از خرید...
14 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات