اشتراک گذاری

خسارت به ۲ هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی در جنگ رمضان/ سرانه فضای سبز تبریز به ۲۰ متر می‌رسد

شهردار تبریز با بیان اینکه در جریان تجاوز ۴۰ روزه آمریکایی صهیونی به کشورمان ۲ هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی در این شهر آسیب دید، اعلام کرد: با برنامه های اجرا شده سرانه فضای سبز تبریز به ۲۰ مترمربع می رسد.

خسارت به ۲ هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی در جنگ رمضان/ سرانه فضای سبز تبریز به ۲۰ متر می‌رسد

شهردار تبریز با بیان اینکه در جریان تجاوز ۴۰ روزه آمریکایی صهیونی به کشورمان ۲ هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی در این شهر آسیب دید، اعلام کرد: با برنامه های اجرا شده سرانه فضای سبز تبریز به ۲۰ مترمربع می رسد.

به گزارش شهر بورس، یعقوب هوشیار، با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز تبریز (ایرنا) افزود: این منازل در مناطق مختلف شهر دچار آسیب های جزئی شده اند که تعمیر و بازسازی آن ها در حال انجام است و سه منزل مسکونی نیز در اثر اصابت پرتابه دشمن به صورت کامل تخریب شده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ارزیابی های لازم در خصوص خسارت های وارده به سایر مراکز خدماتی و نظامی در حال انجام است، اظهار کرد: ۲۲ خانواده که خانه های آن ها در این شهر آسیب دیده به مراه خانواده جمعی از مجموعه های نظامی که مورد تهدید دشمن بودند، به صورت موقت اسکان داده شده اند.

شهردار تبریز با بیان اینکه جنگ ۴۰ روزه پیش بینی نشده بود، گفت: با توجه به تجربیات مثبت جنگ ۱۲ روزه، آمادگی برای مقابله با شرایط جنگی وجود داشت و اقدامات لازم در این خصوص از سوی ارکان مختلف جامعه انجام شد.

تبلیغ درون‌خطی

هوشیار، با اشاره به اینکه شهادت امام شهید در این جنگ از لحاظ روحی و روانی ضربه سختی به مردم و مسوولان کشور بود، ادامه داد: با انتخاب رهبر جدید انقلاب جای خالی امام شهید پر شد.

وی یادآور شد: بخش عمده ای از اقدامات انجام شده در زمان جنگ مانند اسکان موقت، اطفای حریق و کمک رسانی به خانواده های آسیب دیده، آواربرداری، تامین ماشین آلات سنگین، فضاسازی شهری و پشتیبانی از موکب ها بر عهده شهرداری بود.

سرانه فضای سبز تبریز به ۲۰ متر می رسد

شهردار تبریز با اشاره به اقدامات انجام شده برای توسعه فضای سبز در این شهر، گفت: در سال های اخیر بیش از ۳۰۰ هکتار فضای سبز در این شهر ایجاد شده و ۱۰۰ هکتار نیز در حال اجرا و تکمیل است.

هوشیار، توسعه پارک های محله ای و باغات میوه در مناطق دهگانه شهرداری از برنامه ها و اولویت های مدیریت شهری در این دوره است، افزود: در دوره های گذشته ۴۶ هکتار فضای سبز در این شهر ایجاد شده بود که این میزان قابل مقایسه با چهار سال اخیر نیست.

وی یادآور شد: در زمان کنونی سرانه فضای سبز داخل و محدوده شهری بیش از ۱۸.۵ متر است که بدون لحاظ پارک های جنگی و فضای سبز محدوده شهری این میزان به ۹ متر می رسد و بر اساس برنامه ریزی انجام شده میزان فضای سبز داخل و محدوده شهری در سال جاری به ۲۰ متر می رسد.

خسارت به ۲ هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی در جنگ رمضان/ سرانه فضای سبز تبریز به ۲۰ متر می‌رسد

برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ دستگاه شارژ خودروهای برقی در تبریز

شهردار تبریز با بیان اینکه در زمان کنونی بیش از سه هزار خودرو برقی در این شهر تردد می کنند، گفت: برای شارژ برق این خودروها در این شهر حدود سه دستگاه وجود دارد.

هوشیار، ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی تا پایان امسال حداقل ۲۰ دستگاه شارژر برای خودروهای سبک و ۲ دستگاه برای خودروهای سنگین و اتوبوس های برقی ایجاد می شود.

وی با اشاره به اتمام عملیات حفاری فاز دوم خط۲ قطارشهری تبریز به طول ۷.۵ کیلومتر، اظهار کرد: در سال گذشته نیز ۱۰ کیلومتر از فاز اول این خط حفاری شده بود و برای حفاری ۱۷.۵ کیلومتر از این خط ۹۰ هزار میلیارد ریال هزینه شده است.

هوشیار، افزود: هم اکنون ۲ کیلومتر از روسازی فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز انجام شده و در مرحله تست گرم قرار دارد.

۶۰ درصد بودجه امسال به حوزه حمل و نقل اختصاص یافته است

شهردار تبریز با اشاره به بودجه ۵۶۰ هزار میلیارد ریالی شهرداری تبریز در سال جاری، گفت: ۶۰ درصد این بودجه در حوزه حمل و نقل شهری و برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی، اتوبوسرانی و قطارشهری اختصاص یافته است.

هوشیار، افزود: بودجه ۴۰۰ هزار میلیارد ریالی شهرداری تبریز در سال ۱۴۰۴ متاثر از جنگ و فشار اقتصادی بوده ولی با این وجود بخش عمده ای از این بودجه تحقق یافته است و هم اکنون بیش از ۵۰ پروژه بزرگ مقیاس در این شهر در مراحل نهایی قرار دارد.

وی اجرای بیش از ۶۰۰ کیلومتر فیبر نوری در راستای مدیریت هوشمند شهری و خرید یک هزار و ۲۰۰ دستگاه دوربین کنترل هوشمند را از اقدامات شهرداری در سال گذشته اعلام و اظهار کرد: تاکنون ۹۰۰ دستگاه دوربین نصب شده و ۳۰۰ دستگاه نیز در حال نصب است.

شهردار تبریز گفت: در چهار سال اخیر بیش از ۲۰ هزار برنامه فرهنگی و ۵۲ هفته ورزشی برگزار شده و هر سال ۲۰ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف از آموزش های رایگان شهرداری تبریز بهره مند شده اند.

هوشیار، با بیان اینکه در چهار سال اخیر یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن آسفالت اساسی در این شهر انجام شده است، ادامه داد: با توجه به اینکه بارش های خوب زمستان سال گذشته بخش هایی از آسفالت خیابان ها و معابر به صورت جدی آسیب دید هم اکنون چاله زدایی و لکه گیری آسفالت در دست اجراست.

وی یادآور شد: در سال جاری نیز بر اساس برنامه ریزی انجام شده، آسفالت اساسی در سطح شهر ادامه خواهد یافت.

کلانشهر ۱.۸ میلیون نفری تبریز دارای ۱۰ منطقه شهرداری و سازمان های وابسته است.

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *