اشتراک گذاری
پیش بینی بورس فردا سه‌شنبه 8 خرداد 1403

پیش بینی بورس فردا | سه‌شنبه 8 خرداد 1403

آیا فردا بورس روندی صعودی خواهد داشت؟ با وجود شواهد مثبت، احتمال شروع مثبت بازار در روز سه شنبه وجود دارد، اما ادامه روند صعودی به تحولات نیمه نخست روز و عملکرد نمادهای کلیدی، به خصوص نمادهای پالایشی، بستگی دارد.
پیش بینی بورس فردا سه‌شنبه 8 خرداد 1403

پیش بینی بورس فردا | سه‌شنبه 8 خرداد 1403

آیا فردا بورس روندی صعودی خواهد داشت؟ با وجود شواهد مثبت، احتمال شروع مثبت بازار در روز سه شنبه وجود دارد، اما ادامه روند صعودی به تحولات نیمه نخست روز و عملکرد نمادهای کلیدی، به خصوص نمادهای پالایشی، بستگی دارد.

به گزارش شهر بورس، معاملات امروز (دوشنبه) بازار سهام در حالی به پایان رسید که تحرکات در نماد پالایش و سبز پوش شدن صندوق‌های اهرمی، بارقه امیدی برای تعادل در معاملات روز آینده ایجاد کرد.

همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد، بازار از همان دقایق ابتدایی با فشار فروشندگان همراه بود و در فاصله کوتاهی بسیاری از سهام بازار به سمت صف فروش کشیده شدند. اما در میانه معاملات حمایت در برخی از نمادها مشاهده شد و بساری از صف‌های فروش جمع آوری شد و حتی نماد پالایش مثبت به کار خود پایان داد.

ارزش معاملات خرد امروز به 3 هزار میلیارد رسید که نسبت به روز گذشته نزدیک به هزار میلیارد افزایش داشت. با این حال ارزش معاملات همچنان در بازار سهام نشان‌گر تردید در سهام‌داران و معامله‌گران نسب به روند روزهای آینده بازار است.

تبلیغ درون‌خطی

در پایان معاملات امروز، شاخص کل بورس با ریزش 22 هزار و 505 واحدی مواجه شد و در ارتفاع 2 میلیون و 56 هزار واحد قرار گرفت. این ریزش در حالی رقم خورد که 80 درصد بازار به رنگ قرمز درآمد و تنها 156 نماد مثبت در تابلوی پایانی معاملات وجود داشت. همچنین، شاخص هم‌وزن نیز با افت 5 هزار و 172 واحدی به 680 هزار و 382 واحد رسید.

نمای پایانی بازار 7 خرداد 1403


بیشتر بخوانید: بارقه امید در دقایق پایانی + نمای پایانی امروز 7 خرداد 1403


بازار بورس در دوشنبه 6 خرداد

2,056,557? کاهش (1.08٪)شاخص کل
22,505
680,382? کاهش (0.75٪)شاخص هم‌وزن
5,172
بیشترین تاثیر منفیبیشترین تاثیر مثبتبیشترین ارزش معاملات
فولادشهرفولاد
فملیتنوینوبملت
فارستایرابوعلی

پیش بینی بورس فردا | سه‌شنبه 8 خرداد 1403

امروز شاهد بهبود نسبی تقاضا در بازار طی نیمه دوم معاملات بودیم. برخی از صفوف فروش در بازار برچیده شدند و صندوق‌های اهرمی و پالایش و دارا یکم با افزایش تقاضا مواجه شدند.

با توجه به این اتفاقات، به نظر می‌رسد که فردا شاهد بازار بهتری خواهیم بود و آغاز متعادل و رو به مثبت نمادها در روز سه شنبه دور از ذهن نیست.

با این حال، معاملات بازار در نیمه نخست مهم خواهد بود. در صورتی که نمادهای سبزپوش بتوانند خود را در محدوده‌های مثبت حفظ کنند و با افت مواجه نشوند، افزایش تقاضا در سایر نمادهای بازار نیز می‌تواند شکل بگیرد.

با توجه به اتفاقات اخیر، معاملات نمادهای پالایشی در روز سه‌شنبه برای بازار از اهمیت خاصی برخوردار خواهد بود. بازار همچنان منتظر برچیده شدن صفوف فروش نمادهای این گروه از جمله شبندر، شپنا و شتران است. معاملات نمادهای خودرو و خساپا در کنار صندوق‌های اهرمی نیز همانند گذشته برای فعالان بازار مهم ارزیابی می‌شود.

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

۱۵ آبان ۱۴۰۴
همه چیز درباره بیمه معلم؛ از درمان تکمیلی تا حوادث ۲۴ ساعته
همه چیز درباره بیمه معلم؛ از درمان تکمیلی تا حوادث ۲۴ ساعته
بیمه معلم خدمات درمانی، حوادث و مسئولیت دانش‌آموزی را در...
۱۵ آبان ۱۴۰۴ | بازارهای موازی
۱۵ آبان ۱۴۰۴
داده‌های بازار نشان می‌دهد نهنگ‌های بزرگ طی سه روز گذشته...
۱۵ آبان ۱۴۰۴ | ارزهای دیجیتال
۱۵ آبان ۱۴۰۴
آخرین قیمت طلا و سکه امروز27مهر1404
آخرین قیمت طلا و سکه امروز27مهر1404
یکصد و سی‌وسومین حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران...
۱۵ آبان ۱۴۰۴ | بازار ارز و طلا
۱۵ آبان ۱۴۰۴
فاسمین با رشد ۲۹ درصدی عنوان پربازده‌ترین نماد هفته را...
۱۵ آبان ۱۴۰۴ | اخبار بورس

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *