اشتراک گذاری
سید احسان خاندوزی

وزیر اقتصاد: بازار سرمایه در بلندمدت بسیار سودده است

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت:شواهد قطعی نشان می‌دهد بازار سرمایه در بلندمدت بیشترین بازدهی را در مقایسه با بازارهای رقیب داشته است
سید احسان خاندوزی

وزیر اقتصاد: بازار سرمایه در بلندمدت بسیار سودده است

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت:شواهد قطعی نشان می‌دهد بازار سرمایه در بلندمدت بیشترین بازدهی را در مقایسه با بازارهای رقیب داشته است

به گزارش شهر بورس، وزیر امور اقتصادی و دارایی، مدیران بورسی و مدیران حدود ۳۰ هلدینگ و حقوقی بزرگ بازار سرمایه در ساختمان باب همایون وزرات اقتصاد و دارایی گردهم آمدند تا وضعیت بورس و راهکارهای حمایت از بازار سرمایه را بررسی کنند. در این نشست بر لزوم فراهم کردن بسترها برای فعالیت شفاف بازار سرمایه تاکید شد.

احسان خاندوزی درباره وضعیت بورس، اظهار داشت: شواهد قطعی نشان می‌دهد بازار سرمایه در بلندمدت بیشترین بازدهی را در مقایسه با بازارهای رقیب داشته است و نگاه ماه به بازار حرفه‌ای و بلندمدت است. با نگاه به اطلاعات سودآوری شرکت‌ها نشان می‌دهد چشم انداز، روشن است و جای نگرانی برای تصمیم هیجانی نیست.

وی افزود: «وظیفه وزارت اقتصاد و سازمان بورس، توسعه ابزارها و نهادها و ایجاد بازاری شفاف و کارا و پیش بینی پذیر است و بازار بدهی مکمل بازار سهام است نه رقیب آن.». خالص تامین مالی دولت از اوراق در دو ماه اخیر بسیار اندک و ناچیز و در ۴۰ روز اخیر صفر ریال بوده است هرچند فضای مجازی پر از اطلاعات غیردقیق است. از این به بعد هم دولت بیشتر به دنبال جبران کسری بودجه از طریق مولدسازی دارایی و فروش اموال مازاد است.

تبلیغ درون‌خطی

خاندوزی ادامه داد: برنامه ما پیش بینی پذیر کردن اقتصاد و حذف قیمت‌گذاری‌های مضر به بازار در صنایع بورسی است و به زودی خبر تغییر نظام قیمت‌گذاری خودرو توسط وزارت صمت منتشر خواهد شد. به دنبال پیش‌بینی پذیرکردن نرخ‌های کلیدی اقتصاد و بالتبع بورس هستم تا نااطمینانی از بازار زدوده شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد: در گذشته برای تغییرات مکرر قیمت خوراک و نرخ تسعیر ارز بانک‌ها و قواعد پالایشی‌ها و فراخوان عموم به سهامداری مستقیم اشتباهات بزرگی صورت گرفته که باید با همکاری وزارت‌های نفت و صمت و بانک مرکزی و سازمان بورس شاهد کاهش این اشتباهات و ایجاد اطمینان در بازار باشیم.

وی گفت: برای اعتمادآفرینی در حال اجماع‌سازی با وزارت‌های نفت و صمت و بانک مرکزی هستیم تا آنجا هم خبرهای امیدبخشی به اقتصاد منتقل کنیم.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط

۳۱ مرداد ۱۴۰۴
افت ۷۰ میلیون تومانی خودرو در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول قیمت
افت ۷۰ میلیون تومانی خودرو در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول قیمت
بازار خودرو در هفته پایانی شهریور ۱۴۰۴ همچنان با رکودتورمی...
۳۱ مرداد ۱۴۰۴ | بازار خودرو
۳۱ مرداد ۱۴۰۴
در پی اعمال تغییرات جدید در ضوابط فروش خودرو، ایران‌خودرو...
۳۱ مرداد ۱۴۰۴ | بازار خودرو
۳۱ مرداد ۱۴۰۴
قیمت خودرو در بازار آزاد جمعه ۱۰ مرداد ماه
قیمت خودرو در بازار آزاد جمعه ۱۰ مرداد ماه
قیمت‌های آگهی‌شده در پلتفرم‌های آنلاین همیشه واقعی نیستند؛ با این...
۳۱ مرداد ۱۴۰۴ | بازار خودرو
۳۱ مرداد ۱۴۰۴
یارانه این خانوارها حذف می‌شود!
یارانه این خانوارها حذف می‌شود!
یارانه نقدی مرداد ۱۴۰۴ به مبلغ ۱۳۹ هزار میلیارد ریال...
۳۱ مرداد ۱۴۰۴ | بخش های خبری

نظرات