تاریخ انتشار : جمعه ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۹
زمان مطالعه: 4 دقیقه
کد خبر : 115263

وام مسکن 600 میلیونی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

وام مسکن 600 میلیونی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: وام‌های ۶۰۰ میلیون تومانی برای سازندگان جهت تسریع در اجرای نوسازی بافت‌های فرسوده در نظر گرفته شده است.

به گزارش شهر بورس، خرید و ساخت مسکن این روزها یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های خانواده‌های ایرانی است و میزان تسهیلات هم در این راستا جوابگو نیست اما وام مسکن 600 میلیونی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

بازار مسکن یکی از مهمترین بازارهای اقتصادی در هر کشوری است. این بازار شامل خرید، فروش و اجاره ملک‌ها مانند خانه‌ها، آپارتمان‌ها، ویلاها و مغازه‌ها می‌شود. بازار مسکن تحت تأثیر عوامل مختلف اقتصادی، اجتماعی و سیاسی قرار دارد.

بازار مسکن از چندین بخش تشکیل شده است که شامل خریداران، فروشندگان، مشاوران املاک، تولیدکنندگان ساختمان و متخصصان حقوقی می‌شود. این بازار طبق روند و تغییرات بازارهای دیگر، ممکن است به صورت رو به رشد یا کاهش باشد.معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بسته تشویقی ۱۹ بندی کالبدی و نیز وام‌های ارزان قیمت ۶۰۰ میلیون تومانی برای سازندگان جهت تسریع در اجرای نوسازی بافت‌های فرسوده در نظر گرفته شده است.

محمد آیینی، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری کشور گفت: بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بنای ناپایدار و سکونت ۱۰ میلیون نفر از هموطنان زیر سقف‌های لرزان داریم. بنابراین در راستای حفظ امنیت جان شهروندان ساکن در این بافت‌ها، شتاب بخشی به نوسازی و مقاوم‌سازی مساکن ناپایدار و فرسوده در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری به عنوان اولویت اصلی در دستور کار قرار گرفته است.


بیشتر بخوانید: چالش های بازار مسکن چیست؟


به گفته وی در راستای ورود بیشتر سازندگان به بحث نوسازی بافت‌های فرسوده در کشور بسته‌های تشویقی شهرسازانه، مالی و اداری به خصوص بسته تشویقی ۱۹ بندی کالبدی و نیز وام‌های ارزان قیمت که شامل ۶۰۰ میلیون تومان می‌شود در نظر گرفته شده تا برای نوسازی مساکن فرسوده تشویق و ترغیب شوند.

معاون وزیر راه و شهرسازی از استفاده از حلقه‌های میانی و بهره گیری از فعالیت آن‌ها جهت اطلاع رسانی از طرح‌های تشویقی بافت‌های فرسوده خبر داد و گفت: حلقه‌های میانی نیز بر تدوین و اجرای قراردادهای مشارکت بین مردم و سازندگان برای حفظ حقوق مالکان واحدهای فرسوده نظارت می‌کنند.

آیینی گفت: بهره‌گیری از همکاری حلقه‌های میانی بر عهده شهرداری‌ها گذاشته شده است؛ زیرا شهرداری‌ها از زیرساخت‌های لازم برای تعامل با حلقه‌های میانی برخوردارند و می‌توانند در محلاتی که از وسعت چندانی برخوردار نیستند از نیروهای خود برای تشکیل این حلقه‌ها استفاده کنند.

منبع: اندیشه معاصر

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش

بانک توسعه تعاون