به گزارش شهر بورس، در این نشست که با حضور نمایندگان تشکلهای کارفرمایی و کارگری در هیئتهای تشخیص و حل اختلاف کار استان برگزار شد، قادر حاتمی، سرپرست اداره روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان آذربایجانشرقی، به تشریح موارد لازمالرعایه در صدور آراء و احکام هیئتهای کار و لزوم تطبیق آنها با مر قانون کار و آییننامه دادرسی کار، پرداخت.
مهدی امینی، رئیس کمیسیون بانک، مالیات، کار و تامین اجتماعی اتاق تبریز، در این نشست با اشاره به وجود فضای همدلی بین نمایندگان کارگری و کارفرمایی در هیئتهای تشخیص و حل اختلاف کار استان گفت: این دو بخش، به عنوان بال اجرایی اداره کار بهشمار میروند.
وی بر لزوم رعایت نظم در جلسات و همچنین تخصیص مکانی در اداره کار استان، در شأن نمایندگان اتاق در این هیئتها تاکید کرد.
سعید عبد حافظ، معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجانشرقی، برگزاری نشستهای هماهنگی و آموزشی را جهت هماهنگی نمایندگان کارگری و کارفرمایی در هیئتهای کار و آشناسازی آنها با آخرین دستورالعملها و بخشنامهها را گامی موثر در جهت جلوگیری از تضییع حقوق کارگران و کارفرمایان دانست.
وی با اشاره به اینکه تبریز از نظر ساختاری، دارای بنگاههای اقتصادی متعدد، کارگران بیمهشده رسمی، کارگران غیر رسمی، مشاغل کاذب و… است، گفت: شرایط تولید در استان به گونهای است که امکان بازرسی، تعیین سختو زیانآور بودن مشاغل، سنجش میزان رعایت نکات ایمنی و… را سخت کرده است.
چنگیز قاسمی، رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان آذربایجانشرقی نیز در این نشست ضمن ابراز خرسندی از رفتار منصفانه و عدالتمحور کارفرمایان و نمایندگان آنها در هیئتهای تشخیص و حل اختلاف در استان، گفت: بههنگام بروز مشکلی در محیط شغلی از جمله اخراج، تنها امید کارگران، هیئتهای تشخیص و حل اختلاف کار است و ما تمام تلاش خود را برای حمایت از حقوق کارگران بهکار میگیریم.