وی افزود: وضعیت اینترنت، استفاده از این دوپلتفرم را برای مردم و کسب و کارها مختل کرده ولی این نامهنگاریها و اینکه نماینده مجلسی درخواست میکند برای این شماره اینترنت بدون فیلتر ارائه دهید را به اصطلاح اینترنت طبقاتی میگویند.
آشوری اظهار کرد: ما در اقتصادمان فاصله طبقاتی داشتیم حال گویا برای اینترنت هم باید این فاصله طبقاتی را داشته باشیم.
عواقب گسترش اینترنت طبقاتی
او درباره سوءاستفادههایی که از اینترنت طبقاتی خواهد شد، ادامه داد: اینترنت طبقاتی ملعبهای میشود که عضو فلان جا شوید تا اینترنت آزاد بدهیم. فردا میگویند مسئول دفتر فلان نماینده شوید چراکه اینترنت آزاد میدهند، دانشجوی فلان دانشگاه شوید و اینترنت آزاد دریافت کنید. خواهشی که داریم این است که وزارت ارتباطات شفافسازی کند تا این نامهنگاریها بیرون نیاید.
آشوری درباره وضعیت اقتصاد دیجیتال کشور، گفت: حوزه اقتصاد دیجیتال را نابود کردهاند و فعالان آن نمیدانند باید چه کار کنند و این حوزه را رها کردهاند.
وی هشدار داد: بسیاری از کسب و کارها دارند مهاجرت میکنند؛ بدین صورت که قبلا نفر مهاجرت میکرد اما الان کسب و کار مهاجرت میکند. ما هم چه در بخش خصوصی و چه در صنفمان منتظر بخشنامههای خلقالساعه هستیم؛ یک بار یک نماینده میگوید قرار است رفع فیلتر شود پس از آن نماینده دیگری میگوید رفع فیلتری در کار نیست.
آشوری بیان کرد: ما هنوز داریم در ایران کار میکنیم و امید هم داریم ولی این امید را به ناامیدی تبدیل نکنید. کسب و کارها تاب و توان تحمل ندارند و بسیاری از آنها نابود شدهاند.
این درحالی است که طی این مدت مسئولان مربوطه همواره سعی در سوق دادن مردم به سمت پلتفرمهای بومی داشتهاند. پلتفرمهایی که به باور بسیاری از کارشناسان زیرساخت مناسبی ندارند.
طبق نظرسنجی که وزیر پیشین ارتباطات در صفحه شخصی خود انجام داده بود، 66 درصد مردم اعلام کردند که حاضر به استفاده از پیامرسانهای داخلی نیستند.
منبع: تجارت نیوز