سرمایه گذاری کم ریسک با داشتن کد بورسی
به گزارش شهر بورس به نقل از تجارت نیوز، با ثبت نام در سامانه سجام و در ادامه، ثبت نام در یکی از کارگزاری های معتبر و قانونی بورس، می توانید طبق این راهنما کد بورسی خود را دریافت نمایید.
با این حال نکته ای که ممکن است از آن بی اطلاع باشید، این است که تنها کاربرد کد بورسی انجام معاملات مستقیم سهام در بازار بورس نیست. با کد بورسی می توانید سایر نمادها و اوراق بهادار موجود روی سایت tsetmc و واحدهای صندوق های قابل معامله در بورس را هم خریداری کنید.
در ادامه، مهمترین کاربردهای کد بورسی و راههای دیگر سرمایه گذاری با آن را به شما توضیح خواهیم داد.
۱ – صندوق سرمایه گذاری با درآمد ثابت
صندوق سرمایه گذاری، امکان جذابی برای سرمایه گذاری غیرمستقیم در بورس است تا به کمک دانش افراد متخصص، سرمایه خود را روی دارایی های مختلف سرمایه گذاری کنید. تعداد قابل توجهی از صندوق ها که در دارایی های مختلف سرمایه گذاری می کنند را تنها در بازار بورس و با استفاده از کد بورسی می توان خریداری کرد.
یکی از پرطرفدارترین و جذابترین انواع صندوق ها، صندوق های با درآمد ثابت هستند.
سرمایه گذاری در این صندوق ها، مانند سپرده گذاری در بانک ها، با ریسک پایینی همراه است و امکان دریافت سود ثابت و مشخص را برای شما فراهم می کند.
سود ماهیانه پرداختی برخی از صندوق های با درآمد ثابت، چند درصد بیشتر از سود سپرده بانکی است؛ بنابراین گزینه جذاب تری برای سرمایه گذاران ریسک گریز محسوب می شود.
مزیت دیگر این صندوق ها در مقایسه با سپرده گذاری در بانک این است که برای دریافت سود در صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت، نیازی نیست که مانند بانک ها، سپرده مدت دار داشته باشید و پول شما تا زمان مشخصی در حساب تان مسدود شود.
بنابراین شما می توانید در هر زمان که به پول خود احتیاج داشته باشید، با فروش واحد صندوق سرمایه گذاری، درخواست برداشت پول تان را به کارگزاری بدهید و آنرا در حساب بانکی خود دریافت کنید.
در این صندوق ها می توانید بدون توجه به میزان سرمایه، از مزیت سود روزشمار برخوردار شوید.
خرید 50 کد حقیقی بیش از فروش هفته پیش سهام
۲ – سایر صندوق های سرمایه گذاری
صندوق های سرمایه گذاری، انواع دیگر با سطح ریسک های متفاوت دارند.
در واقع صندوق های سرمایه گذاری مختلف، امکان سرمایه گذاری در دارایی های متنوعی را دارند و بر همین اساس به انواع مختلفی دسته بندی می شوند.
برای مثال، صندوق های سهامی که ریسک کمتری از تک سهم ها دارند بیشتر دارایی های تحت اختیار خود را صرف خرید سهام شرکت های بورسی می کنند، در حالی که صندوق های با درآمد ثابت، با بیشتر دارایی های تحت اختیار خود، اوراق با درآمد ثابت میخرند یا در بانک ها سپرده گذاری می کنند.
صندوق های طلا، املاک و مستغلات و صندوق های شاخصی، چند نمونه دیگر از انواع مختلف صندوق ها هستند.
البته نوع و ترکیب دارایی های صندوق، تنها معیار دسته بندی صندوق های مختلف نیست.
برای مثال، بعضی صندوق ها قابلیت معامله در بورس را ندارند و برای خرید واحدهای آنها، نیازی به داشتن کد بورسی نیست.
نوع متداول صندوق ها از نوع ETF یا قابل معامله در بورس هستند که البته از بسیاری جهات دارای مزیت اند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0