به گزارش شهر بورس، شرکت داروسازی الحاوی شامگاه دیروز از تعطیلی این داروسازی الحاوی خبر داد. در حالی دحاوی تعطیل شد که این شرکت در بازار پایه فرابورس پذیرفته شده و دارای سهامداران حقیقی و حقوقی است.
در این شرایط، انتظار میرفت که این شرکت داروسازی نامه منتشر شده را از طریق کدال اطلاع رسانی می کرد، اما این اتفاق نیفتاد.
بیشتر بخوانید: 40 درصد ارزش کل بازارهای فرابورسی در اختیار بازار دوم
زهرا زارع، مدیر نظارت بر ناشران بازار پایه فرابورس درباره تعطیلی این شرکت به شهر بورس گفت: شرکت داروسازی الحاوی مکاتبهای با فرابورس انجام نداده و صرفاً نامه تعطیلی آن در فضای مجازی منتشر شده است. در این راستا، فرابورس با شرکت مکاتبه میکند و نتیجه از طریق کدال به اطلاع سهامداران میرسد.
وی افزود: در قدم اول نماد دحاوی را تعلیق کردیم تا سهامداری آسیب نبیند. حتماً نتیجه مکاتبه با شرکت به اطلاع سهامداران و فعالان بازار سرمایه خواهد رسید.
مدیر نظارت بر ناشران بازار پایه فرابورس در پاسخ به این سوال که «در صورت تعطیلی شرکت، تکلیف سهامداران دحاوی چه خواهد شد؟»، گفت: فعلاً باید منتظر توضیحات شرکت باشیم. این موضوع فعلاً مبهم بوده و امیدواریم حل شود.