اشتراک گذاری

حمایت ویژه از بازنشستگان با سابقه بالا در طرح جدید متناسب‌ سازی حقوق + جزئیات

افزایش ۲۰ درصدی حقوق و متناسب‌سازی ۵۰ درصدی مستمری بازنشستگان کشاورزی در دستور کار است.

حمایت ویژه از بازنشستگان با سابقه بالا در طرح جدید متناسب‌ سازی حقوق + جزئیات

افزایش ۲۰ درصدی حقوق و متناسب‌سازی ۵۰ درصدی مستمری بازنشستگان کشاورزی در دستور کار است.

به گزارش شهر بورس، حامد قادرمرزی، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، از برنامه‌های جدید برای بهبود وضعیت مالی مستمری‌بگیران این صندوق خبر داد. او توضیح داد که در سال جاری، افزایش ۲۰ درصدی حقوق‌ها که توسط دولت تأمین اعتبار شده، اعمال شده است. علاوه بر این، پیگیری‌هایی برای اعمال ۱۰ درصد افزایش دیگر از محل اصلاح فرآیندهای داخلی صندوق نیز در جریان است.

برنامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

قادرمرزی با اشاره به تلاش‌های صندوق برای اجرای مرحله نخست متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان، گفت: «ما در حال هماهنگی با سازمان برنامه و بودجه هستیم تا اعتبارات لازم را تأمین کنیم. هر میزان بودجه‌ای که تخصیص یابد، مبنای اجرای این طرح قرار خواهد گرفت.»

وی پیش‌بینی کرد که مرحله اول این طرح در نیمه نخست سال جاری اجرایی شود. هدف اولیه در این مرحله، اعمال ۵۰ درصد متناسب‌سازی است. با توجه به افزایش ۲۰ درصدی قبلی، برای رسیدن به این هدف، نیاز به تأمین حدود ۳۰ درصد منابع مالی اضافی وجود دارد. در مرحله دوم نیز درصد افزایش نهایی با توافق وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه تعیین و اجرا خواهد شد.

تبلیغ درون‌خطی

رویکرد عدالت‌محور: حمایت بیشتر از بازنشستگان قدیمی

مدیرعامل صندوق تأکید کرد که طرح متناسب‌سازی با رویکردی عدالت‌محور طراحی شده است. به این معنا که بازنشستگانی که سابقه بیشتری دارند و فاصله بیشتری میان حق بیمه پرداختی و مستمری دریافتی آن‌ها وجود دارد، از مزایای بیشتری برخوردار خواهند شد. به بیان ساده، هرچه سابقه بازنشستگی فرد قدیمی‌تر باشد، میزان بهره‌مندی او از این طرح بیشتر خواهد بود.

این طرح حدود ۲۴۰ هزار مستمری‌بگیر را در بر می‌گیرد.

مقایسه جذاب صندوق کشاورزان با سایر صندوق‌ها

قادرمرزی در ادامه به مقایسه عملکرد این صندوق با سایر صندوق‌های بیمه‌ای کشور پرداخت و گفت: «صندوق ما در حالی وارد بیستمین سال فعالیت خود شده که نسبت حق بیمه دریافتی به مستمری پرداختی، بسیار مطلوب است.»

او توضیح داد که در سال گذشته، حداکثر حق بیمه دریافتی از بیمه‌شدگان حدود ۵ میلیون تومان بوده است، اما همان افراد در صورت بازنشستگی، ماهانه حدود ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان مستمری دریافت می‌کنند.

وی افزود: «این نسبت مثبت میان حق بیمه و مستمری، در سایر صندوق‌های دولتی یا خصوصی کشور دیده نمی‌شود. در آن صندوق‌ها، افراد مبالغی بین ۷ تا ۱۰ میلیون تومان حق بیمه می‌پردازند، اما در نهایت مستمری‌هایی در حد حداقل حقوق دریافت می‌کنند.»

نیاز به حمایت نهادهای ذی‌ربط

در پایان، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تأکید کرد که اجرای کامل برنامه متناسب‌سازی و تداوم این روند، مستلزم حمایت و تأمین به‌موقع منابع مالی از سوی نهادهای مربوطه، به‌ویژه سازمان برنامه و بودجه است.

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *