اشتراک گذاری
تاثیر قابل توجه ساخت واحدهای تک طبقه با ارائه زمین به مردم

جزئیات واگذاری زمین به افراد دارای سه فرزند

اولویت واگذاری زمین با خانوارهایی است که فرم «ج» آنها سبز باشد و از خدمات مسکن دولتی قبلاً استفاده نکرده باشند.
تاثیر قابل توجه ساخت واحدهای تک طبقه با ارائه زمین به مردم

جزئیات واگذاری زمین به افراد دارای سه فرزند

اولویت واگذاری زمین با خانوارهایی است که فرم «ج» آنها سبز باشد و از خدمات مسکن دولتی قبلاً استفاده نکرده باشند.

به گزارش شهر بورس به نقل از مهر، جزئیات واگذاری زمین به افرادی که سه فرزند دارند چیست و اینکه این طرح شامل همه افراد می شود یا نه که در آیین نامه پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی آمده که این ماده قانونی (اعطای زمین یا مسکن به خانوارهای ۳ فرزند و بیشتر) مشمول شهرهایی می‌شود که نرخ زاد و ولد در شهر زادگاه پدر یا فرزند بالای ۲.۵ باشد.

بر اساس ماده ۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت وزارت راه و شهرسازی مکلف به تأمین زمین یا مسکن برای خانوارهایی است که فرزند سوم یا بیشتر آنها از تاریخ ۲۴ آبان ۱۴۰۰ (تاریخ تصویب قانون مذکور) به دنیا آمده باشد، است.

بر اساس آیین نامه ای که وزارت راه و شهرسازی به هیات دولت برای اجرای ماده ۴ قانون جوانی جمعیت پیشنهاد داده، تنها به خانواده هایی که ۳ فرزند یا بیشتر از یک همسر باشد زمین یا مسکن تعلق می گیرد.

تبلیغ درون‌خطی

متن این ماده قانونی به این شرح است:

ماده ۴- به منظور تحقق بند «چ» ماده (۱۰۲) قانون پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران دولت مکلف است یک قطعه زمین یا واحد مسکونی حداکثر به میزان ۲۰۰ متر مربع منطبق با ضوابط حد نصاب تفکیک بر اساس طرح‌های هادی روستایی و شهری یا طرح‌های جامع و تفصیلی شهری مصوب برای ساکنین در روستاها یا شهرهای کمتر از ۵۰۰ هزار نفر پس از تولد فرزند سوم و بیشتر به‌صورت مشترک و بالمناصفه به پدر و مادر، در همان محل بر اساس هزینه آماده‌سازی فقط برای یک بار به صورت فروش اقساطی با ۲ سال تنفس و ۸ سال اقساط اعطا نماید و سند مالکیت، پس از پرداخت آخرین قسط، ظرف حداکثر یک ماه، به مالکین تحویل داده می‌شود.

بر اساس تبصره ۳ این ماده از قانون جوانی جمعیت، وزارت راه و شهرسازی مکلف است ظرف ۳ ماه از تصویب و ابلاغ قانون، آیین نامه اجرایی ماده ۴ را تهیه و به تصویب هیئت وزیران برساند.

برخی مواد آیین نامه پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی به این شرح است:

در آیین نامه پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی آمده که این ماده قانونی (اعطای زمین یا مسکن به خانوارهای ۳ فرزند و بیشتر) مشمول شهرهایی می‌شود که نرخ زاد و ولد در شهر زادگاه پدر یا فرزند بالای ۲.۵ باشد.


بیشتر بخوانید:برزو حق شناس: گزارش پالایشی ها طبیعی است


در صورتی که بر روی زمینی که به خانوارها در شهرهای زیر ۵۰۰ هزار نفر داده می‌شود، ساخت و ساز صورت نگیرد، زمین به دولت مسترد خواهد شد.

در صورتی که دولت زمین نداشته باشد، در شهرهای زیر ۵۰۰ هزار نفر جمعیت، یک واحد مسکونی دولتی با قیمت تمام شده ساخت و با تنفس ۲ ساله و اقساط ۸ ساله به خانوار داده می‌شود.

زمین یا واحد مسکونی فرزندآوری بالمنفاصه (به صورت نصف نصف) به پدر و مادر داده می‌شود.

خانوارهای چند همسری به خانواده‌هایی که ۳ فرزند یا بیشتر از یک پدر و مادر به دنیا آمده باشند داده می‌شود.

اولویت با خانوارهایی است که فرم «ج» آنها سبز باشد و از خدمات مسکن دولتی قبلاً استفاده نکرده باشند ولی اگر فرم «ج» خانواده‌ای قرمز بود، اجرای این قانون شامل آنها نیز می‌شود.

اخبار مرتبط

11 تیر 1404
سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: ادارات کل استاندارد استانی تا...
11 تیر 1404 | بخش های خبری
11 تیر 1404
وزیر کشور با بیان اینکه امسال ۴۰۰ هزار نفر از...
11 تیر 1404 | بخش های خبری
11 تیر 1404
قیمت آپارتمان در تهران امروز هفت اسفند 1402 | منطقه 13
قیمت آپارتمان در تهران امروز هفت اسفند 1402 | منطقه 13
سخنگوی مدیریت بحران کشور در مورد وزش باد شدید در...
11 تیر 1404 | بخش های خبری
11 تیر 1404
دریافت آسان وام و جوایز نقدی با طرح نیک وام بانک ملت
دریافت آسان وام و جوایز نقدی با طرح نیک وام بانک ملت
بانک ملت با هدف تسهیل فرآیندهای کسب و کارهای دیجیتال...
11 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *