شهر بورس گزارش می دهد؛
تحلیل تکنیکال فاسمین

آژانس خبری تحلیلی شهر بورس با همکاری تحلیلگران بازار سرمایه، اقدام به بررسی تحلیل تکنیکال فاسمین کرده است.
یادآور میشود؛ تحلیل تکنیکال این نماد سیگنال خرید و فروش نبوده و صرفاً برای اطلاع مخاطبان از وضعیت این نماد صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید : تحلیل تکنیکال شپنا
تحلیل تکنیکال فاسمین | آذرماه 1403
نماد فاسمین از اواخر مرداد ماه با قدرت به کانال صعودی خود وارد شده و حدود ۵۵ درصد رشد قیمت را تجربه کرده است.
در حال حاضر، نماد فاسمین به ناحیه مقاومتی سقف کانال و ۴۱۰ تومان نزدیک شده است. شکست این مقاومت میتواند به ادامه روند صعودی و رسیدن نماد به هدف قیمتی ۴۶۰ تومان منجر شود.
تحلیل تکنیکال وتوس در آخرین بروزرسانی اسفند ماه 1403، در ادامه تحلیل روزانه نمادهای بورسی مورد بررسی قرار گرفت.
اما در صورت عدم موفقیت در عبور از مقاومت ۴۱۰ تومان، احتمال اصلاح قیمت و بازگشت نماد به نواحی حمایتی ۳۲۰ و ۲۹۹ تومان وجود دارد.
تحلیل تکنیکال فاسمین | 8 فروردین
نماد فاسمین در چهار ماه گذشته، در کانال صعودی، به سود 150 درصدی برای سهامدارانش دست یافته است. در تحلیل تکنیکال فاسمین، این نماد با برخورد به سقف کانال و مقاومت 900 تومان در وضعیت اصلاحی قرار دارد.
به همین دلیل، پیشنهاد میشود که در این ناحیه پر ریسک، از خرید خودداری شود. در صورت افت قیمت، نواحی 725 تومان (کف کانال ترسیم شده) و 625 تومان به عنوان نواحی احتمالی حمایت، مناسب برای خرید هستند.
همچنین، روند کلی نماد فاسمین صعودی است و میتوان در میان مدت، تا هدف مقاومت بعدی (که 1100 تومان است)، رشد سهم را در نظر داشت.
جهت مشاهده تحلیل تکنیکال نمادهای بورس به صفحه مربوطه مراجعه و همچنین جهت مشاهده آخرین اخبار اقتصادی اینستاگرام شهر بورس را دنبال کنید.
تحلیلگر تکنیکال – محمد رحیمی
تحلیل تکنیکال فاسمین
نماد “فاسمین” متعلق به شرکت کالسیمین است که یکی از بزرگترین تولیدکنندگان شمش روی و کنسانتره سرب و روی در ایران میباشد. این شرکت در سال 1343 تأسیس و در سال 1376 وارد بورس اوراق بهادار تهران شد. در این صفحه به تحلیل تکنیکال فاسمین می پردازیم.
تحلیل بنیادی نماد فاسمین
شرکت کالسیمین با هدف استحصال روی و سرب از معدن انگوران تأسیس شد و در طول سالها توانسته است به یکی از تولیدکنندگان بزرگ فلزات اساسی در ایران تبدیل شود. محصولات اصلی این شرکت شامل شمش روی، کنسانتره سرب و کنسانتره روی میباشد. عوامل مؤثر بر نرخ فروش این محصولات بر اساس نرخهای جهانی و نرخ ارز تعیین میشود.
در دوره مالی منتهی به شهریور 1402، شرکت کالسیمین بیش از 59 هزار تن از محصولات خود را به فروش رسانده که شامل 11 هزار تن فروش داخلی و 48 هزار تن فروش صادراتی است. این شرکت در 6 ماهه اول سال 1402 توانسته است مبلغ فروش 3,574 میلیارد تومان را ثبت کند که نشاندهنده رشد 54 درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته است. این رشد ناشی از افزایش نرخ فروش محصولات، بهویژه شمش روی، و همچنین افزایش مقدار فروش محصولات بوده است.
برچسب ها :فاسمین ، محمد رحیمی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0