شهر بورس گزارش میدهد؛
تحلیل تکنیکال زاگرس
آژانس خبری تحلیلی شهر بورس با همکاری تحلیلگران بازار سرمایه، اقدام به بررسی تحلیل تکنیکال زاگرس کرده است.
یادآور میشود؛ این تحلیل که تحلیل تکنیکال زاگرس است، سیگنال خرید و فروش نبوده و صرفاً برای اطلاع مخاطبان از وضعیت این نماد صورت گرفته است.
همچنین بخوانید : تحلیل تکنیکال ذوب
تحلیل تکنیکال زاگرس | 25 شهریور 1403
نماد زاگرس پس از یک روند نزولی طولانی، در هفتههای اخیر تغییر جهت داده و سیگنالهای مثبتی از خود نشان داده است. برای تایید این روند صعودی، شکسته شدن مقاومت 11700 تومان با حجم بالا بسیار مهم خواهد بود.
تحلیل تکنیکال پارسیان در آخرین بروزرسانی 30 آبان ماه 1403، در ادامه تحلیل روزانه نمادهای بورسی مورد بررسی قرار گرفت.
در صورت شکست این مقاومت، انتظار میرود سهم به حرکت صعودی خود ادامه دهد.
تحلیل تکنیکال نشان میدهد که در صورت عدم موفقیت در عبور از مقاومت 11700 تومان، سهم ممکن است به سمت سطوح حمایتی 10600 و 9900 تومان اصلاح شود. همچنین، مقاومت 12500 تومان به عنوان یک سد مهم در مسیر رشد سهم عمل خواهد کرد.
تحلیل تکنیکال زاگرس | 2 خرداد 1403
نماد زاگرس در 6 ماه گذشته در گرفتار روند خنثی با دامنه نوسان 20 درصدی شده است. این حرکت خنثی که اصطلاحاً به آن مربع نوسان هم می گویند، می تواند برای سرمایه گذاران کوتاه مدت فرسایشی باشد و بازده قابل توجهی به همراه نداشته باشد.
با بررسی تحلیل تکنیکال زاگرس، سطوح حمایتی و مقاومتی را به ترتیب 12300 و 12800 تومان و 14900 و 16000 تومان پیش بینی می شود.
اما حرکت آینده زاگرس به واکنش قیمت به این سطوح کلیدی بستگی دارد. در صورت شکست سطوح حمایتی (کاهش قیمت زیر 12300 تومان) می توان انتظار روند نزولی و کاهش قیمت را داشت.
اگر قیمت زاگرس بتواند سطوح مقاومتی را شکسته و بالای 14900 تومان ثابت شود، می توان انتظار رشد قیمت و شروع روند صعودی را داشت.
احتمال سوم ادامه روند خنثی است. در این حالت پیش بینی جهت حرکت قیمت سخت بوده و معامله گران باید با احتیاط بیشتری اقدام به خرید و فروش کنند.
تحلیل تکنیکال زاگرس | 1 فروردین 1403
نماد زاگرس در 8 ماه گذشته در روند خنثی با دامنه نوسان 30 درصدی بین مقاومت 15200 تومان و حمایت 11700 تومان در حال معامله است. این روند خنثی تا زمانی که یکی از این سطوح شکسته نشود، ادامه خواهد داشت.
مهمترین مقاومت قیمتی در تحلیل تکنیکال زاگرس، در قیمت 17500 تومان قرار دارد. همچنین 10200 تومان نیز مهمترین محدوده حمایتی این نماد خواهد بود.
تحلیل تکنیکال زاگرس | 17 اسفند 1400
زاگرس پس از شکست کانال صعودی به ناحیه حمایتی 14000 تومان واکنش مثبت نشان داد.
در تایم فریم بلندمدتی ناحیه و سقف تاریخی 34000 تومان به عنوان حمایت زاگرس تلقی می شوند.
در نمای کوتاه تر نیز شاهد اتمام روند نزولی و رسیدن سهم به اولین ناحیه مقاومتی 17800 تومان هستیم.
سهم در تلاش برای عبور از این ناحیه تعیین کننده بوده و معاملات هفته آتی می تواند روند این نماد را شفاف تر کند.
جهت مشاهده تحلیل تکنیکال نمادهای بورس به صفحه مربوطه مراجعه و همچنین جهت مشاهده آخرین اخبار اقتصادی اینستاگرام شهر بورس را دنبال کنید.
تحلیلگر تکنیکال – محمد رحیمی
تحلیل تکنیکال زاگرس
نماد “زاگرس” متعلق به شرکت پتروشیمی زاگرس، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان متانول در جهان است. این شرکت با ظرفیت تولید بالای خود نقش کلیدی در بازار محصولات پتروشیمی ایفا میکند. در ادامه به تحلیل تکنیکال زاگرس پرداختهایم که میتواند به سرمایهگذاران در تصمیمگیریهای بهتر کمک کند.
تحلیل بنیادی نماد زاگرس
شرکت پتروشیمی زاگرس در سال 1377 تأسیس و در سال 1384 به بهرهبرداری رسید. این شرکت به تولید متانول با گرید AA مشغول است و با ظرفیت تولید سالانه 3.3 میلیون تن، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان متانول در جهان محسوب میشود. تمامی تاسیسات و خطوط تولید این شرکت با بالاترین استانداردهای جهانی طراحی شدهاند.
زاگرس دارای 2 میلیارد سهم و سهام شناور 9 درصدی است. نسبت P/E این نماد 21.1 است که نسبت به گروه خود (9) بالاتر به نظر میرسد. سود هر سهم (EPS) شرکت 5049 ریال است. در نیمه نخست سال مالی 1402، درآمد شرکت از فروش محصولات خود به مبلغ 14,493 میلیارد تومان رسیده که نسبت به دوره مشابه سال قبل بیش از 13 درصد افزایش داشته است. این افزایش عمدتاً به دلیل رشد نرخ تبدیل ارز بوده است.
محصول اصلی شرکت پتروشیمی زاگرس متانول است که به بازارهای داخلی و بینالمللی عرضه میشود. محصولات صادراتی عمدتاً به کشورهای آسیایی و اروپایی با شرایط CFR (تحویل در محل مقصد) فروخته میشوند. قیمت فروش محصولات بر اساس نرخهای جهانی و توسط کمیته فروش هیئتمدیره تعیین میشود.
گاز خوراک تنها ماده اولیه مصرفی در شرکت پتروشیمی زاگرس است. در دوره شش ماهه منتهی به شهریور 1402، شرکت 1.2 میلیارد متر مکعب گاز خوراک مصرف کرده که هزینهای معادل 6,580 میلیارد تومان در بر داشته است. هزینه سربار شامل حقوق و مزایا، استهلاک، سوخت و مواد مصرفی نیز در این دوره بالغ بر 2,970 میلیارد تومان بوده است.
برچسب ها :زاگرس ، محمد رحیمی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0