اشتراک گذاری
پیش بینی بورس فردا

بورس فردا چه می‌شود؟/ روزهای سبز بورس آغاز شد؟

پیش بینی بورس فردا

بورس فردا چه می‌شود؟/ روزهای سبز بورس آغاز شد؟

به گزارش پایگاه خبری شهر بورس، سه روز مانده به انتخابات آمریکا، بالاخره روند بازار سهام صعودی شد. کارشناسان معتقدند این روند صعودی بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ادامه خواهد داشت، چه جو بایدن پیروز انتخابات باشد و چه دونالد ترامپ. بازار سرمایه در هر صورت رشد خواهد کرد.

ایمان رئیسی، کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز در رابطه با روند بورس فردا گفت: سهم‌های بازار سهام از لحاظ فروش اشباع شده و ارزندگی بالایی دارد، به نظر من بازار فردا نیز روندی مثبت دارد و ارزندگی سهم‌ها به قدری رسیده است که تقاضا برای آنها از عرضه بیشتر باشد.

او با اشاره به روند صعودی بازار و بورس فردا گفت: در رابطه با هفته‌های آینده نمی‌توان نظر داد اما به نظر می‌رسد روند بازار سهام این هفته صعودی باشد، اما شاخص کل باید از محدوده حمایتی قبلی که الان به نوعی محدوده مقاومتی محسوب می‌شود، عبور کند تا بتوان گفت بازار سهام بهبود پیدا کرده است.

تبلیغ درون‌خطی

گفتنی است در پایان معاملات امروز بازار سهام شاخص کل و هم‌وزن بعد از دو هفته روند نزولی به کانال مثبت بازگشت شاخص و صعودی ۱.۳۵ درصدی داشت.

در جریان معاملات امروز بازار سهام تقاضا بسیار افزایش یافت و افزایش تقاضا باعث روند صعودی بازار سهام شد و گروه‌های خودرویی، فلزات اساسی، پتروشیمی، معدنی و بانکی روند مثبتی داشتند و بازگشت شاخص را شاهد بودیم.

بیشتر بخوانید؛
ثبت سفارش ارز متقاضی از این هفته
بازگشت شاخص در آغاز هفته انتخابات/ بازگشایی فارس چه تاثیری بر بورس داشت؟
واکنش عجیب بازار به پیش‌فروش خودروسازان/ خودرو گران شد!

اخبار مرتبط

۱۶ آبان ۱۴۰۴
چرا گوشت مرغ و تخم‌مرغ با قیمت مصوب عرضه نمی‌شوند؟
چرا گوشت مرغ و تخم‌مرغ با قیمت مصوب عرضه نمی‌شوند؟
رصد هفتگی بازار کالاهای اساسی در هفته منتهی به ۱۵...
۱۶ آبان ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۱۶ آبان ۱۴۰۴
احیای ساختار مرکز ملی فرش و اجرای سند تحول فرش دستباف
احیای ساختار مرکز ملی فرش و اجرای سند تحول فرش دستباف
رئیس مرکز ملی فرش ایران از اجرای سند تحول فرش...
۱۶ آبان ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۱۵ آبان ۱۴۰۴
تکذیب شایعه اختلاط آب با بنزین در یکی از جایگاه‌ها
تکذیب شایعه اختلاط آب با بنزین در یکی از جایگاه‌ها
برخی جایگاه‌های سوخت در آزادراه‌های کشور، طبق دستور جدید شرکت...
۱۵ آبان ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۱۵ آبان ۱۴۰۴
تصمیم نهایی درباره قیمت بنزین اعلام شد
تصمیم نهایی درباره قیمت بنزین اعلام شد
هزینه تولید هر لیتر بنزین به ۳۴ هزار تومان رسیده،...
۱۵ آبان ۱۴۰۴ | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *