املاک تحت مالکیت خود را چگونه در سامانه املاک و اسکان ثبت کنیم؟
به گزارش شهر بورس و به نقل از میزان، طبق ماده ۵۴ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم مصوب آذرماه ۱۳۹۹، تمام سرپرستان خانوار اعم از شهری و روستایی، مالک و مستاجر از ۱۹ فروردین تا ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ مکلفاند اطلاعات محل سکونت و املاک تحت مالکیت خود را در سامانه املاک و اسکان کشور به ثبت
به گزارش شهر بورس و به نقل از میزان، طبق ماده ۵۴ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم مصوب آذرماه ۱۳۹۹، تمام سرپرستان خانوار اعم از شهری و روستایی، مالک و مستاجر از ۱۹ فروردین تا ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ مکلفاند اطلاعات محل سکونت و املاک تحت مالکیت خود را در سامانه املاک و اسکان کشور به ثبت رسانند.
هر واحد مسکونی واقع در شهرهای بالای یک صد هزار نفر جمعیت که به استناد سامانه ملی املاک و اسکان کشور موضوع تبصره ۷ ماده ۱۶۹ مکرر این قانون، در هر سال مالیاتی در مجموع بیش از ۱۲۰ روز ساکن یا کاربر نداشته باشد به عنوان خانه خالی شناسایی میشود.
-
بیشتر بخوانید: عواقب عدم ثبت اطلاعات در سامانه املاک
خانههای خالی شناسایی شده در سال اول معادل شش برابر مالیات متعلقه، سال دوم معادل دوازده برابر مالیات متعلقه و سال سوم به بعد معادل هجده برابر مالیات متعلقه مشمول پرداخت مالیات میشوند.
در ویدئو زیر سعی شده است نحوه ثبت واحد مسکونی و املاک تحت مالکیت افراد در سامانه املاک و اسکان کشور به طور ساده نمایش داده شود تا افراد به راحتی بتوانند ثبت اطلاعات خود را انجام دهند.
-
بیشتر بخوانید: تحلیل تکنیکال نمادهای بورس
برچسب ها :مالیات
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0