اشتراک گذاری
الناز جمالی

برتری خریداران در روزهای آتی بازار
الناز جمالی: چالش های بورس تهران در هیچ جای دنیا وجود ندارد

الناز جمالی مدیر مشاور سرمایه گذاری پاداش سرمایه با اشاره به ریسک‌های بورس، گفت:چالش های بورس تهران در هیچ جای دنیا وجود ندارد.
الناز جمالی

برتری خریداران در روزهای آتی بازار
الناز جمالی: چالش های بورس تهران در هیچ جای دنیا وجود ندارد

الناز جمالی مدیر مشاور سرمایه گذاری پاداش سرمایه با اشاره به ریسک‌های بورس، گفت:چالش های بورس تهران در هیچ جای دنیا وجود ندارد.

شهر بورس – مژده ابراهیمی: الناز جمالی مدیر مشاور سرمایه گذاری پاداش سرمایه در گفت و گو با شهر بورس، اظهار داشت: معاملات این روزهای بازار سهام نشان می‌دهد که این بازار منطق خاص خود را دارد و حتما تن به بازی‌های نموداری و پیش‌بینی‌های من‌درآوردی چارتیست‌ها نمی‌دهد.

وی افزود: نقدینگی در بازار سهام وجود ندارد و همان نقدینگی موجود در کلیت بازار در حال چرخش از سویی به سوی دیگر است.

الناز جمالی بیان کرد: روز گذشته برخلاف روند معاملاتی و لیدری خودرویی ها در روز قبل، با افزایش تقاضا و برتری خریداران در پالایشی ها به کار خود پایان داد.

تبلیغ درون‌خطی

بیشتر بخوانید: اتکا به شاخص کل و هم وزن معیار مناسبی نیست


این فعال بازار سرمایه تصریح کرد: بی رمقی بازار سهام و کم حجم بودن معاملات در نیمه اول داد و ستد روز جاری به قدری بالا بود که در نیمه اول شاهد افت قابل توجه معاملات بودیم، اما دیری نگذشت که با رونق گرفتن معاملات پالایشی ها و قرار گرفتن برخی از تک سهم ها در مرکز توجهات سهامداران موجب شد تا ارزش معاملات خرد به بالاتر از 3 هزار میلیارد تومان برسد، اما بورس تهران جامانده و ارزنده‌ترین بازار مالی در حال حاضر و در زمانی که بازارهای موازی در رکود و نبود خریدار به سر می‌برد، به شمار می‌رود و نباید به سهام ارزنده و غیرارزنده‌ آن یک نگاه داشت.

به گفته الناز جمالی، این موضوع دست‌کم در مورد بسیاری از سهم‌های کوچک جامانده از قطعیت بیشتری برخوردار است و از گروه‌ها و صنایع بزرگ بازار نیز صداهای متفاوتی به گوش خواهد رسید که هر کدام از صنایع را در یک مسیر قرار خواهد داد.

مشاور سرمایه گذاری پاداش سرمایه بیان داشت: بازار سرمایه این روزها تحت تاثیر مولفه‌هایی گوناگونی قرار گرفته که احتمالا هیچ بورسی با آنها مواجه نیست و این بورس تهران است که با آن، روزهای پرچالشی را پشت سر می گذارد و همچنان درگیر آن است.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: از قطعی برق صنایع گرفته تا ریسک تداوم و یا تشدید تحریم‌ها و اتفاقات سیاسی که همگی وضعیت کنونی بازار سرمایه را در یک رکود رقم زده است و می توان گفت عوامل تحلیلی از بورس فاصله گرفته و عوامل سیاسی در بازار سهام پررنگ شده است. همچنین شاخص بورس تهران هفته حساس و پر تنشی را پشت سر گذاشت و با تمام لغزندگی ها توانست از مرز یک میلیون و 500 هزار واحد فاصله و در محدوده بالاتر از آن قرار بگیرد؛ اما برای روز پایانی هفته جاری می توان روندی متعادل و با برتری خریداران در برخی از نمادهای بزرگ از جمله پالایشی ها و تک سهم پیش بینی کرد.

جهت مشاهده آخرین اخبار اقتصادی اینستاگرام شهر بورس را دنبال کنید.

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

۱۰ مهر ۱۴۰۴
پیش‌فروش سه محصول جدید سایپا از فردا + جزئیات ثبت‌نام
پیش‌فروش سه محصول جدید سایپا از فردا + جزئیات ثبت‌نام
قیمت روز خودروهای سایپا در بازار آزاد و نمایندگی امروز...
۱۰ مهر ۱۴۰۴ | بازار خودرو
۱۰ مهر ۱۴۰۴
عملیات اجرایی فاز ۵ شهر جدید سهند بطور رسمی آغاز شد/ کنارگذر جنوبی شهر جدید سهند افتتاح شد
عملیات اجرایی فاز ۵ شهر جدید سهند بطور رسمی آغاز شد/ کنارگذر جنوبی شهر جدید سهند افتتاح شد
آیین افتتاح باند دوم کنارگذر جنوبی شهر جدید سهند و...
۱۰ مهر ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۱۰ مهر ۱۴۰۴
شاسی‌ بلند جدید چینی با فناوری هیبرید و برقی در راه بازار ایران
شاسی‌ بلند جدید چینی با فناوری هیبرید و برقی در راه بازار ایران
خودرویی تازه‌نفس از چین با ترکیبی از فناوری هیبریدی و...
۱۰ مهر ۱۴۰۴ | بازار خودرو
۱۰ مهر ۱۴۰۴
پیش ‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴
پیش ‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴
قیمت سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۱۰ مهر...
۱۰ مهر ۱۴۰۴ | بازار ارز و طلا

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *