اشتراک گذاری
بحران صندوق‌های بازنشستگی - افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشگری به کجا رسید؟نحوه دریافت وام بازنشستگی برای افراد بالای 70 سال

افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشگری به کجا رسید؟

بعد از افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی حالا نوب به بازنشستگان کشوری و لشگری رسیده است.
بحران صندوق‌های بازنشستگی - افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشگری به کجا رسید؟نحوه دریافت وام بازنشستگی برای افراد بالای 70 سال

افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشگری به کجا رسید؟

بعد از افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی حالا نوب به بازنشستگان کشوری و لشگری رسیده است.

به گزارش شهر بورس، یک کارشناس حوزه کار، خواستار بازنگری در افزایش حقوق کارمندان و کارکنان دولت و بازنشستگان کشوری و لشگری شد.

حمید نجف در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به افزایش ۳۸ درصدی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اظهار کرد: دولت در خصوص بازنشستگان تامین اجتماعی افزایش ۳۸ درصد به علاوه ۵۱۵ هزار تومان ثابت را لحاظ کرد که احکام آن از شهریور ماه صادر شد ولی در مورد بازنشستگان کشوری و لشگری همچنان ۱۰ درصد افزایش حقوق لحاظ می شود که این امر نیاز به بازنگری دارد.

وی افزود: بازنشستگان کشوری و لشگری چشم انتظار تصمیم دولت هستند که آیا برای آنها نیز این افزایش منظور خواهد شد یا نه؟

تبلیغ درون‌خطی

این کارشناس حوزه کار متذکر شد: وقتی از تورم صحبت می کنیم این تورم همه افراد و گروه‌ها را شامل می شود و کارمند و کارگر و بازنشسته را در برمی گیرد. در حال حاضر با مشکلات و نارسایی های ناشی از تورم روبه رو هستیم ولی دولتها همه ساله تلاش می کنند بر اساس تورم حقوق ها را افزایش دهند البته امسال اتفاقی که رخ داد این بود که بر خلاف سنوات قبل ناهماهنگی در افزایش حقوق و پرداختی ها را شاهد بودیم.


بیشتر بخوانید:ارزش سهام عدالت 20 درصد کاهش یافت


نجف تصریح کرد: در سالهای گذشته تفاوت در پرداختها شاید در حد دو سه درصد بود ولی امسال در حوزه بازنشستگان سایر سطوح تامین اجتماعی افزایش ۳۸ درصدی را در نظر نگرفتند و مثل شاغلین دولت و بازنشستگان کشوری و لشگری، افزایش ۱۰ درصد تعیین شد. این مساله برخی نگرانی ها در جامعه بازنشستگان را ایجاد کرد اما در نهایت خواسته به حق آنها محقق شد.

وی با این اعتقاد که افزایش ۱۰ درصدی حقوق شاغلین و بازنشستگان دولت با توجه به نرخ تورم منصفانه نیست، افزود: قرار بود در خصوص افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشگری و شاغلین دولت نیز تصمیماتی گرفته شود که هنوز خبری نیست و تکلیفشان روشن نشده است.

این کارشناس حوزه کار در پایان بر ضرورت اجرای نظام پرداخت هماهنگ حقوق برای همه شاغلین و بازنشستگان تاکید کرد و گفت: با توجه به شرایط اقتصادی و تورمی و وضعیت معیشت آحاد جامعه لازم است که نسبت به افزایش حقوق کارمندان و کارکنان دولت و بازنشستگان کشوری و لشگری نیز همچون بازنشستگان تامین اجتماعی تمهیدات شایسته و لازم هرچه سریع‌تر پیش بینی شود.

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

۲۹ مرداد ۱۴۰۴
استاندار البرز، در جلسه شورای هماهنگی بانک‌های استان که با...
۲۹ مرداد ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۲۹ مرداد ۱۴۰۴
پیش فروش قطعی سکه به زودی آغاز می‌شود
پیش فروش قطعی سکه به زودی آغاز می‌شود
مرحله چهارم تحویل سکه‌های پیش‌فروش بانک مرکزی از ۳۰ مرداد...
۲۹ مرداد ۱۴۰۴ | بازار ارز و طلا
۲۹ مرداد ۱۴۰۴
مدیرعامل بانک تجارت عنوان کرد:
واژه معرفت و ایثار در وجود آزادگان معنا می‌شود
مدیرعامل بانک تجارت همزمان با ایام 26 مرداد، سالروز بازگشت...
۲۹ مرداد ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۲۹ مرداد ۱۴۰۴
سخنگوی دولت از ادامه روند مذاکرات و پیگیری‌ها درباره پیوستن...
۲۹ مرداد ۱۴۰۴ | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *