تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۱
زمان مطالعه: 6 دقیقه
کد خبر : 91737

سخنگوی اقتصادی دولت:

استخراج رمزارز به طور رسمی مجاز است/ از ایجاد نااطمینانی در بورس پرهیز می کنیم

استخراج رمزارز به طور رسمی مجاز است/ از ایجاد نااطمینانی در بورس پرهیز می کنیم
سخنگوی اقتصادی دولت اعلام کرده افراد می‌توانند به طور رسمی رمزارز استخراج کنند. وی همچنین درباره سیاست‌های دولت در بورس نیز سخن گفته است.

به گزارش شهر بورس، سید احسان خاندوزی، سخنگوی اقتصادی دولت در نشست خبری هفتگی خود در پاسخ به پرسشی درباره استخراج رمزارز به طور رسمی اظهار داشت: موضوع رمزارزها موضوع پرمناقشه ای است اما اصل موضوع برای رئیس جمهور مهم بود و در همین رابطه سال گذشته طی نامه ای به معاون اقتصادی خود، دستور پیگیری داد. در نهایت موجب شد شهریور ماه سال گذشته آیین نامه رمزارزها به تصویب دولت برسد.

خاندوزی افزود: در این آیین نامه هم مجوزها و هم شرایط استخراج رمزارزها مورد توجه قرار گرفته بود. اما مسائلی مانند تبادل مالی و نحوه استفاده از رمزارزها همچنان محل اختلاف بین دستگاه ها باقی مانده و به همین منظور لایحه ای در دولت در حال تدوین است. با این حال نمی توانم زمان دقیقی برای نهایی شدن این لایحه اعلام کنم اما امید است هر چه زودتر این لایحه به نتیجه برسد.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر تصمیمات دولت برای بازار سرمایه گفت: هر سیاستی که موجب ایجاد ریسک سیستمی ناشی از تصمیمات دستگاه های دولتی و اجرایی برای بازار سرمایه شود به طور حتم از سوی دولت برای اصلاح آن سیاست اقدام خواهد شد.


بیشتر بخوانید: ب وعده های خاندوزی بی نتیجه ماند


دولت از اتخاذ تصمیماتی که موجب نااطمینانی در بورس می‌شود اجتناب می‌کند

وی افزود: دولت از اتخاذ تصمیم و سیاستی که موجب نااطمینانی بیشتر در بورس و پیش بینی ناپذیری برای سرمایه گذاران در بازار و صنایع کشور شود، اجتناب خواهد کرد. این مهمترین کمکی است که دولت می تواند به بازار سرمایه داشته باشد و باقی عوامل چه عوامل در داخل صنایع و بازار و چه عوامل بین المللی تاثیرات طبیعی خود را در بورس خواهد گذاشت.

سخنگوی اقتصادی دولت مطرح کرد: دولت تا به امروز سه مقطع شناسایی کرد که نیاز است ریسک سیستمی که به بازار وارد شده است را به نحوی مدیریت کند. نخست در مصوبه بهمن ماه ۱۴۰۰ پس از جنگ اوکراین و روسیه نیاز بود سقفی برای نوسانات نرخ گاز تعیین شود که مصوبه موثری بود. مصوبه دوم آبان ۱۴۰۱ بود که دولت تصمیم گرفت این رویه را ادامه داده و طبق تقاضای بازار سرمایه از دولت بند سهام‌یار و بندهای دیگر ابلاغ شد.

وزیر اقتصاد ادامه داد: مصوبه سوم در سال جاری ابلاغ شد که بحث مربوط به تعیین نرخ خوراک و نرخ تسعیر ارز بود که به نظر می رسد از سوی فعالان بازار یک اقدام مثبت دولت تلقی و با استقبال مواجه شد.

خاندوزی با بیان اینکه بنده به عنوان رئیس شورای عالی بورس از رییس سازمان بورس خواسته ام که میز تخصصی هر صنعت را با حضور صاحب‌نظران، مدیران و فعالان آن صنعت تشکیل دهد تا بتوانیم در شورای عالی بورس کمک هایی برای صنایع خاص داشته باشیم، گفت: به دنبال این موضوع و پس از کارشناسی می توانیم در مصوبات شورا برای صنایع و تولیدکنندگان هم شرایط بهتری فراهم کنیم.

وی خاطرنشان کرد: بحث مصوبه اخیر دولت را باید به عنوان یک خط مستمر و سیاست گذاری دولت در نظر گرفت. هر جایی سیاست و رویه ای که منجر به ایجاد امتیاز ویژه برای گروه های غیر مولد شود با آن مقابله خواهیم کرد.

سخنگوی اقتصادی دولت افزود: پس از این هر زمانی که امتیاز ویژه و رانتی ایجاد شود و صنعت و تولیدکننده ای زیان ببیند و کسانی که بخواهند از طریق واسطه و رانت درآمد بیشتری به دست بیاورند با آنان مقابله می کنیم و کسانی که به‌ عنوان‌ خریداران دست دوم و سوم صادرات را انجام دهند که به اسم شرکت و صنایع اصلی انجام نمی شود و بازگشت ارز را انجام نمی دهند با این افراد نیز برخورد می شود.

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش

بانک توسعه تعاون