سلام،چرااینقدرسنگ جلوپای مردم مستضعف می ندازن،لقمه غذارادورگردن مردم می چرخونن که نصیبشون نشه،هردوتا خودروسازایران خودرووسایپاخوداین حلبیهایی که بااین قیمت نجومی مثلا می خواهن به مردم مستحق بدن،سرازنمایشگاههای سرمایه داران ازخدابی خبردرمیارند.برین این همه خیانت درحق مردم راجمع کنید،ازخدابی خبرهاتاحالا۳۷مرتبه ثبت نام کردیم برنده نشدیم،قیمت یک پرایدحلبی هم شده قیمت یک BMWمدل۲۰۱۷تمیز،برین جمش کنین.فکرمی کنین مردم نمی دونن،خرن.
آموزش خرید خودرو از بورس کالا
به گزارش شهر بورس، پس از ورود خودرو به بورس کالا، این روزها بحث خرید خودرو از این بازار نیز به اوج خود رسیده است. ورود خودرو به بورس کالا منجر به افت قیمت این محصول در بازار آزاد شده و حالا عموم مردم به خرید خودرو از بورس کالا علاقه مند شده است. در این پست، آموزش خرید خودرو از بورس کالا ارائه شده است.
بر اساس گزارش باما، اگر پیگیر اخبار عرضه خودرو در بورس کالا باشید، حتما در جریان هستید که وزارت صمت با فروش خودرو از طریق سازوکار بورس کالا، موافقت کرده است. آموزش خرید خودرو از بورس کالا را در این مطلب میخوانید:
آموزش دریافت کد بورس کالا
برای خرید خودرو از بورس کالا، اولین کاری که باید انجام دهید، دریافت کد بورسی است چراکه بدون داشتن این کد، امکان شرکت در فرآیند خرید خودرو را ندارید. کد بورسی را هم میتوانید بصورت آنلاین دریافت کنید و هم میتوانید با مراجعه حضوری، کد بورسی را بگیرید. در ادامه متن، هردوی این روشها را بیشتر توضیح میدهیم.
بیشتر بخوانید : آموزش ثبت نام در بورس کالا
چگونه کد آنلاین بورس کالا بگیریم؟
آسانترین روش برای دریافت کد بورس کالا، روش آنلاین است. در این روش، ابتدا باید مراحل احراز هویت را از طریق سجام انجام دهید و سپس به سامانه کارگزاری مربوطه، مراجعه کنید.
اما خلاصه کارهایی که باید برای دریافت انلاین کد بورس کالا انجام دهید عبارتند از:
- ثبت نام در سامانه سجام به نشانی sejam.ir
- احراز هویت در سامانه سجام
- مراجعه به سامانه کارگزاریهای آنلاین به نشانی ebgo.ir
- انتخاب یکی از کارگزاریها به دلخواه مشتری
- کلیک روی گزینه «اخد کد انلاین بورس کالا»
- وارد کردن کد ملی، شماره موبایل و کد امنیتی
- وارد کردن کد ارسال شده به مشاره موبایل
- تکمیل اطلاعات نشانی
- تکمیل اطلاعات شغلی
- تکمیل اطلاعات مالی
- تکمیل اطلاعات بانکی
- آپلود تصاویر اسناد موردنیاز
- صدور کد بورسی برای مشتری
نحوه دریافت حضوری کد بورس کالا
برای دریافت کد بورس کالا بصورت حضوری، باید به یکی از کارگزاریهای بورس مراجعه کنید و سپس:
- ثبت، تکمیل و ارسال اطلاعات به بورس کالا
- صدور فایل تایید اطلاعات در سیستم و ارسال فایل برای مشتری
- امضا و ثبت اثر انگشت و تحویل اصل مدارک به کارگزاری
- تایید و تکمیل اطلاعات توسط کارگزاری و ارسال مجدد به بورس کالا
- تایید نهایی توسط بورس کالا
- صدور کد بورسی برای مشتری
برای داشتن حساب وکالتی چه کنیم؟
بعد از دریافت کد معاملاتی، دومین کاری که برای خرید خودرو از بورس کالا باید انجام دهید، افتتاح حساب وکالتی است. تمامی مشتریان برای انجام معاملات بورسی، باید «حساب وکالتی» مربوط به خود را داشته باشند که از طریق اکثر بانکها امکان افتتاح آن وجود دارد. اما درباره حساب وکالتی، باید چندین نکته را بدانید:
1- برای دریافت کد بورسی (که در مرحله قبل توضیح دادیم) الزامی به ثبت حساب وکالتی ندارید. یعنی میتوانید بدون اعلام حساب وکالتی، ثبت نام را انجام دهید و کد آنلاین بورس کالا را دریافت کنید. سپس برای افتتاح حساب وکالتی اقدام کنید و اطلاعات حساب را به کارگزاری ارائه نمایید.
2- اگر حساب وکالتی ندارید، در زمان ثبت نام در کارگزاری جهت دریافت کد انلاین بورس کالا، باید یکی از بانکهای مشخص شده را انتخاب کنید تا معرفینامه بورس برای شما صادر شود. حال با این معرفینامه، باید به بانک موردنظر مراجعه کرده و افتتاح حساب وکالتی را انجام دهید. در حال حاضر، افتتاح حساب وکالتی، از طریق بانکهای زیر قابل انجام است:
- بانک تجارت
- بانک سپه
- بانک ملت
- بانک گردشگری
- بانک ملی
- بانک سامان
- بانک کشاورزی
3- مجددا یادآوری میکنیم که جهت دریافت کد بورسی بصورت آنلاین، نیازی به اعلام حساب وکالتی ندارید. اما جهت انجام معاملات بورسی یا جهت خرید خودرو از بورس کالا، داشتن حساب وکالتی، الزامی است.
4- در زمان خرید خودرو از بورس کالا، تمام وجه معامله خودرو باید در حساب وکالتی شما موجود باشد. در زمان انجام معامله، این مبلغ بلوکه میشود و پس از انجام معامله به حساب بورس کالا انتقال مییابد.
آموزش خرید خودرو از بورس کالا
بر اساس گزارش آموزش خرید خودرو از بورس کالا، طبق اعلام سازمان بورس در خردادماه 1401، مبلغ پیش پرداخت برای خرید خودرو از بورس معادل 30% قیمت پایه است. از آنجایی که میزان پیش پرداخت خودرو، تا اطلاع ثانوی اعلام شده است، این احتمال وجود دارد که در آینده، تغییراتی داشته باشد.
قیمت پایه خودرو در بورس کالا
خودروهایی که در بورس کالا عرضه میشوند، دارای قیمت پایه هستند که همان قیمت خام خودروساز است. بنابراین اگر در بورس کالا، موفق به خرید خودرو شدید، توجه داشته باشید که علاوه بر قیمت نهایی فروش خودرو، باید هزینههای زیر را هم بپردازید:
1- پرداخت هزینههای جانبی خودرو شامل مالیات، عوارض، شماره گذاری، خدمات پستی، بیمه شخص ثالث و …
2- پرداخت مالیات بر ارزش افزوده که معادل 9% قیمت نهایی فروش خودرو در بورس کالاست. به عنوان مثال، اگر خودرویی با قیمت پایه 300 میلیون تومان در بورس کالا عرضه شود اما با قیمت نهایی 400 میلیون تومان به فروش برسد، مالیات بر ارزش افزوده را برمبنای قیمت 400 میلیون تومان محاسبه میکنند.
آیا خرید خودرو از بورس کالا محدودیت دارد؟
در حال حاضر، هر کد بورسی، امکان معامله یک دستگاه خودرو را دارد. به عبارت بهتر، هر کد ملی فقط میتواند یک خودرو را از بورس کالا خریداری کند. همچنین از آنجایی که اسناد و مدارک خودرو به نام شخص معامله کننده صادر میشود، بنابراین امکان واگذاری خودروهای فروخته شده از طریق بورس کالا به اشخاص ثالث، وجود ندارد.
مهلت زمان واریز وجه خودرو در بورس چقدر است؟
محمد نوروزپور، سرپرست مدیر تسویه و پایاپای بورس کالای ایران، درباره تسویه وجه خودروهای فروخته شده از طریق بورس کالا چنین گفته است:
1- تمامی افرادی که از طریق بورس موفق به خرید خودرو شدهاند، فقط 3 روز برای تکمیل وجه فرصت دارند.
2- اگر تسویه مالی خودروها تا ساعت 15 روز سوم انجام نشود، خریداران برای تسویه در روز چهارم باید جریمه پرداخت کنند.
3- اگر تسویه مالی خودروها تا روز ششم (سه روز تسویه و سه روز جریمه) انجام نشود، خریداران باید جریمه بیشتری را به عنوان ابطال معامله خودرو پرداخت کنند. ضمن اینکه بعد از باطل شدن معامله، دیگر امکان تحویل خودروها وجود ندارد.
بیشتر بخوانید : مزایای خرید خودرو از بورس کالا
نحوه دریافت خودرو از بورس کالا
بر اساس گزارش آموزش خرید خودرو از بورس کالا، تمامی افرادی که موفق به خریداری خودرو از طریق تالار حراج باز شدهاند، برای تحویل گرفتن خودروهای خریداری شده از بورس، باید مراحل زیر را انجام دهند:
- پرداخت هزینه جانبی خودرو
- پرداخت مالیات بر ارزش افزوده
- تسویه حساب نهایی در مهلت قانونی
- ارائه مستندات مربوط به واریز وجه و انتخاب نمایندگی
- اطلاع دادن به کارگزاری (حضوری یا غیرحضوری)
- ارائه مستندات به شرکت فروشنده خودرو
- تکمیل مراحل ثبت نام در شرکت فروشنده و تحویل گرفتن خودرو
برچسب ها :بورس کالا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1