اشتراک گذاری
گمرک در رونق اقتصادی نقش بی بدیلی دارد

مدیر شعب بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی:
گمرک در رونق اقتصادی نقش بی بدیلی دارد

مسعود کردستانی مدیر شعب بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی گفت: سهم گمرکات استان در رونق اقتصادی منطقه و کشور بی بدیل است.
گمرک در رونق اقتصادی نقش بی بدیلی دارد

مدیر شعب بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی:
گمرک در رونق اقتصادی نقش بی بدیلی دارد

مسعود کردستانی مدیر شعب بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی گفت: سهم گمرکات استان در رونق اقتصادی منطقه و کشور بی بدیل است.

به گزارش شهر بورس به نقل از روابط عمومی مدیریت شعب بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی، مسعود کردستانی در دیدار با ناظر جدید گمرکات آذربایجان شرقی و مدیرکل گمرک تبریز ضمن تبریک این انتصاب؛ افزود: با توجه به قرار گیری آذربایجان شرقی و تبریز در مسیر جاده ابریشم از دیرباز گمرک در این خطه فعال بوده و ساختمان های تاریخی گمرک تبریز نیز حکایت از این قدمت دارد.

وی ادامه داد: جای موزه گمرک در تبریز به عنوان شهر موزه ای ایران خالی است که امیدواریم در آینده نزدیک این امکان فراهم شود که ساختمان های تاریخی این اداره به موزه تبدیل شود .

این گزارش می افزاید، صادق نامدار ناظر گمرکات آذربایجان شرقی و مدیرکل گمرک تبریز نیز گفت: آذربایجان شرقی جایگاه بسیار بالایی در تجارت، صنعت و اقتصاد کشور دارد ؛ این گمرک آماده است تا در راستای تحقق اهداف، تسهیلات ویژه ای به واحدهای تولیدی و صادراتی ارایه کند.

تبلیغ درون‌خطی

وی با بیان اینکه همه باید دست در دست هم برای رسیدن به هدف و صادرات بیشتر تلاش و همکاری کنیم؛ اذعان داشت: باید طوری عمل کنیم که فعالان اقتصادی و تاجران، گمرک را در کنار خود ببیند زیرا در اینصورت است که اهداف ترسیمی گمرکات استان محقق می شود.


سومین روز حضور هلدینگ خودرویی آذرخودرو در نمایشگاه بین المللی خودرو تبریز


نامدار از صادرات یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۶۸۷ میلیون دلار کالا از طریق گمرکات استان آذربایجان شرقی در نیمه نخست سالجاری خبر داد.

وی افزود: این میزان کالای صادراتی نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزن ۱۷ درصد و از حیث ارزش دلاری ۳ درصد افزایش داشته است .

سرپرست گمرکات آذربایجان شرقی عمده کشورهای هدف صادرات از گمرکات استان آذربایجان شرقی را ترکیه، عراق، ارمنستان، بلغارستان، گرجستان، جمهوری آذربایجان، فدراسیون روسیه، افغانستان، پاکستان و امارات متحده عربی اعلام و تصریح کرد: طی این مدت ارزش صادرات به ترکیه ۱۹۸ میلیون دلار، عراق ۱۵۲ میلیون دلار، ارمنستان ۹۷ میلیون دلار، بلغارستان ۳۱ میلیون دلار، گرجستان ۲۶ میلیون دلار، جمهوری آذربایجان ۲۵ میلیون دلار، فدراسیون روسیه ۲۴ میلیون دلار، افغانستان ۲۰ میلیون دلار، پاکستان ۱۸ میلیون دلار و امارات متحده عربی ۱۸ میلیون دلار بوده است.

در پایان این جلسه مقرر شد زمینه های همکاری دو سویه بین بانک توسعه تعاون و گمرکات استان ارزیابی و در قالب تفاهم نامه همکاری جمع بندی شود.

اخبار مرتبط

22 تیر 1404
بررسی گوشی Smart 200
بررسی گوشی Smart 200
اگر به دنبال یک گوشی اقتصادی با طراحی ساده و...
22 تیر 1404 | سایر اخبار
22 تیر 1404
فعال شدن ۱۰۷ میلیون دلار بیت کوین غیرفعال پس از ۵ سال - راهکارهای جلوگیری از شکست در دنیای ارزهای دیجیتال
فعال شدن ۱۰۷ میلیون دلار بیت کوین غیرفعال پس از ۵ سال - راهکارهای جلوگیری از شکست در دنیای ارزهای دیجیتال
بیت‌کوین با عبور از مرز ۱۱۹ هزار دلار، رکورد تازه‌ای...
22 تیر 1404 | ارزهای دیجیتال
22 تیر 1404
اخبار کدال
اخبار کدال
امروز یکشنبه 22 تیرماه 1404، اطلاعیه‌های متعددی در سایت کدال...
22 تیر 1404 | اخبار کدال
22 تیر 1404
کاهش حقوق گمرکی گوشت قرمز وارداتی - قیمت گوشت امروز 29 خرداد 1402
کاهش حقوق گمرکی گوشت قرمز وارداتی - قیمت گوشت امروز 29 خرداد 1402
قیمت گوشت قرمز امروز ۲۲ تیر ۱۴۰۴ برای عرضه در...
22 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *