اشتراک گذاری
ارائه گزارش حقوق های نجومی مدیران به مجلس

پاداش یک میلیونی دولت به چه کسانی تعلق می گیرد؟

دولت به برخی گزارش‌ها پاداش یک میلیونی می‌دهد؛ شما هم می‌توانید بهره‌مند شوید.
ارائه گزارش حقوق های نجومی مدیران به مجلس

پاداش یک میلیونی دولت به چه کسانی تعلق می گیرد؟

دولت به برخی گزارش‌ها پاداش یک میلیونی می‌دهد؛ شما هم می‌توانید بهره‌مند شوید.

به گزارش شهر بورس، محمد اله‌داد، معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر، ناترازی اقتصادی، محدودیت سوخت نیروگاه‌ها در فصل زمستان و نیز مصارف غیرمجاز را از دلایل بروز ناترازی‌های اخیر برق در کشور عنوان کرد و گفت: فعالیت ماینرها علت بخشی از این ناترازی‌هاست و نمی‌توان گفت که تنها دلیل ناترازی برق، ماینرهای غیرمجاز هستند.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه در کشور ما، فعالیت مجاز ماینینگ تعریف شده اما متأسفانه برخی از افراد هم اقدام به واردات غیرمجاز دستگاه‌های ماینر به کشور می‌کنند و هم از این دستگاه‌ها در بخش‌های عمومی از جمله روستایی، کشاورزی، خانگی شهری، کارگاه‌های کوچک و مغازه‌ها استفاده می‌کنند که این مساله منجر به تحمیل یک بار پیش بینی نشده به شبکه برق کشور می‌شود.

مجری طرح جمع‌آوری مراکز غیرمجاز استخراج رمزدارایی شرکت توانیر خاطرنشان کرد: متأسفانه این پدیده با توجه به افزایش قیمت رمزدارایی‌ها و دلار، به شدت در حال گسترش است.

تبلیغ درون‌خطی

اله داد برای تبیین میزان مصرف برق ماینرها، کتری برقی که در خانه‌ها یک وسیله پرکاربرد محسوب شده و جزو وسایل برقی پرمصرف قلمداد می‌شود را مثال زد و گفت: اگر از این وسیله حداکثر ۵ بار در روز آن هم به مدت ۱۰ دقیقه استفاده شود، حداکثر یک تا ۲ کیلووات برق مصرف می‌کند، در صورتی که مصرف یک ماینر با فعالیت شبانه روزی، ۳.۵ کیلووات است.

معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر در پاسخ به این پرسش که آیا توانیر از میزان فشار ماینرهای غیرمجاز بر شبکه برق، برآوردی دارد؟ گفت: در گذشته عمدتاً ماینرها از برق مجاز استفاده می‌کردند و از طریق قرائت کنتور، به راحتی مصرف غیرعادی محل‌های نصب آنها مشخص می‌شد اما امروز ۹۵ درصد مزارعی که کشف می‌شوند، برق را به صورت غیرمجاز و از کابل شبکه بعد از کنتور دریافت می‌کنند و اصطلاحاً برق دزدی می‌کنند.

اله داد با بیان اینکه توان ماینرهای غیرمجازی که تا امروز شناسایی شده بیش از ۸۰۰ مگاوات (معادل تولید یک نیروگاه بزرگ) بوده است، برآورد کرد: بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ مگاوات مصرف، ماینر غیرمجاز دیگر در کشور فعال باشد. به گفته وی، در برخی از مناطق جنوبی کشور رشد بار قابل توجهی مشاهده شده و البته ماینرهای زیادی هم شناسایی شده است.

وی در پایان از عموم هم وطنان خواست در صورت مشاهده هرگونه استخراج غیرمجاز رمزارز، مراتب را از طریق شماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ اطلاع دهند تا از یک میلیون تومان پاداش به ازای گزارش هر دستگاه ماینر (تاسقف ۵۰ میلیون تومان) برخوردار شوند که این امر موجب برداشتن فشار از روی شبکه به منظور تأمین برق پایدار برای همه مشترکان شده و تلاش در جهت کاهش ناترازی برق خواهد بود.

منبع: خبرآنلاین

اخبار مرتبط

10 تیر 1404
اخبار کدال
اخبار کدال
امروز سه شنبه 10 تیرماه 1404، اطلاعیه‌های متعددی در سایت...
10 تیر 1404 | اخبار کدال
10 تیر 1404
تاریخ انقضای کارت‌های بانک تجارت تمدید شد
تاریخ انقضای کارت‌های بانک تجارت تمدید شد
بانک تجارت در راستای رفاه حال مشتریان خود، تاریخ کارت‌های...
10 تیر 1404 | بازارهای موازی
10 تیر 1404
اطلاعیه فرابورس درباره قطعی سیستم معاملات - آغاز پذیره نویسی نخستین اوراق قرض الحسنه بازار سرمایه - زنجیره تولید فولاد در فصبا
اطلاعیه فرابورس درباره قطعی سیستم معاملات - آغاز پذیره نویسی نخستین اوراق قرض الحسنه بازار سرمایه - زنجیره تولید فولاد در فصبا
شرکت فرا بورس ايران (ایران) سهام شرکت مدیریت بازارمتشکل معاملات...
10 تیر 1404 | اخبار کدال
10 تیر 1404
جزئیاتی از معامله فروش سامان
جزئیاتی از معامله فروش سامان
بانک سامان ( سامان) شش دانگ عرصه، اعيان و سرقفلی...
10 تیر 1404 | اخبار کدال

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *