آغاز پیش ثبت نام واگذاری سهام به رانندگان تپسی از هفته پایانی اسفند

به گزارش شهر بورس و به نقل از روابط عمومی تپسی، از هفته پایانی اسفند فاز اول پیش ثبت نام واگذاری سهام به رانندگان از طریق وبسایت تپسی آغاز خواهد شد.
پس از طی مراحل اولیه، در بهار سال آینده رانندگانی که مشمول شرایط هستند، سهام خود را دریافت خواهند کرد.

سیام بهمن ماه، میلاد منشیپور مدیرعامل تپسی طی مصاحبهای اعلام کرد این شرکت قصد دارد به رانندگان خود سهام واگذار کند.
مدیرعامل تپسی در مورد واگذاری سهام به رانندگان چنین گفت: باور داریم که رانندگان بدنه اصلی این کسب و کار را تشکیل میدهند و بنا داریم بخش عمدهای از طرحهای تشویقی رانندگان را در قالب سهام یا کمک هزینه خرید سهام به آنها پرداخت کنیم.
بیشتر بخوانید: رانندگان تپسی، سهامدار اولین استارت آپ بورسی می شوند
وی افزود: در مجموع این یک اتفاق خوبی از نظر کسبوکاری است، چرا که از این به بعد راننده تنها سفیر تپسی نیست، بلکه سهامدار آن هم هست.
منشی پور تصریح کرد: رانندگان این شرکت باید با در اختیار گرفتن سهم این شرکت در آن ذینفع باشند و شرکت را متعلق به خود بدانند.
مدیرعامل تپسی یادآور شد: کلیت طرح این است که هر رانندهای که بیشتر در سیستم تپسی فعال باشد، به تبع سهم بیشتری دریافت خواهد کرد.
حال به نظر میرسد با اعلام پیش ثبتنام از سوی روابطعمومی این شرکت، قول مدیرعامل تپسی به زودی عملی و عملیات واگذاری سهام آغاز خواهد شد.
برچسب ها :تپسی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0