تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰
زمان مطالعه: 4 دقیقه
کد خبر : 161005

واکنش وزیر اقتصاد به فیلترینگ

واکنش وزیر اقتصاد به فیلترینگ
وزیر امور اقتصادی و دارایی، در واکنشی صریح به موضوع فیلترینگ، آن را عاملی برای زیان اقتصادی و اجتماعی کشور دانست و بر ضرورت رفع آن تأکید کرد.

به گزارش شهر بورس، عبدالناصر همتی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در شبکه اجتماعی ایکس با انتشار پیامی صریح به موضوع فیلترینگ پرداخت و آن را عاملی برای خسارت‌های گسترده اقتصادی و اجتماعی دانست. او با تأکید بر ضرورت مدیریت هوشمندانه فضای مجازی، اعلام کرد که فیلترینگ نمی‌تواند راهکاری مدبرانه برای حل چالش‌های این حوزه باشد.

چرا وزیر اقتصاد از رفع فیلتر دفاع می‌کند؟

عبدالناصر همتی در توئیت خود نوشت: در اینکه فضای مجازی در کشور باید مدبرانه مدیریت شود شکی نیست. ولی فیلترینگ به هیچ وجه یک روش مدبرانه برای مدیریت نیست.

1

او با اشاره به اثرات گسترده فیلترینگ بر اقتصاد کشور، چند نکته مهم را مطرح کرد:

خبر مرتبط
توییت جدید همتی درباره دغدغه سیاستمداران کشور خبرساز شد
توییت جدید همتی درباره دغدغه سیاستمداران کشور خبرساز شد

وزیر اقتصاد دولت چهاردهم، بر لزوم پیش‌بینی‌پذیری اقتصاد و ایجاد ثبات تاکید کرد و هشدار داد هرگونه تاخیر در اصلاحات اقتصادی می‌تواند به کاهش رفاه عمومی منجر شود.

بازار سیاه فیلترشکن‌ها:
استفاده ۸۰ درصدی مردم از فیلترشکن‌ها باعث ایجاد بازاری بزرگ و غیررسمی شده است که بر اساس برخی گزارش‌ها، حجم اقتصادی آن با اقتصاد رسمی ارتباطات کشور برابری می‌کند.

خسارت به کسب‌وکارهای اینترنتی:
فیلترینگ منجر به ضرر ده‌ها هزار میلیارد تومانی برای کسب‌وکارهای اینترنتی شده و معیشت بسیاری از مردم را که به این بسترها وابسته‌اند، تحت تأثیر قرار داده است.

آسیب به امنیت اقتصاد دیجیتال:
فیلترینگ، امنیت فضای دیجیتال کشور را به خطر انداخته و شبکه اینترنت را در معرض آسیب‌های جدی قرار داده است.

تأثیر بر آزادی‌های مشروع و توسعه کشور:
او همچنین تأکید کرد که تحدید آزادی‌های مشروع مردم، روند پیشرفت و توسعه کشور را مختل کرده و فیلترینگ را مانعی جدی برای دستیابی به اهداف توسعه‌ای دانست.

تأثیرات فیلترینگ بر توسعه کشور

همتی در پایان پیام خود خاطرنشان کرد که فیلترینگ نه‌تنها معیشت و اقتصاد کشور را تهدید می‌کند، بلکه می‌تواند تأثیرات منفی بلندمدتی بر مسیر پیشرفت کشور داشته باشد. او از تصمیم‌گیران خواست تا با نگاهی دقیق‌تر به این مسئله، به جای فیلترینگ، راهکارهای مدیریتی مدبرانه‌تری در نظر بگیرند.

 

منبع: اقتصادنیوز

نویسنده:

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش