تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰:۰۸
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر : 178907

نخستین دیدار مردمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد ارس برگزار شد

نخستین دیدار مردمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد ارس برگزار شد
نخستین دیدار مردمی و چهره به چهره دکتر هادی مقدم زاده رئیس هیات مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد ارس با اقشار مختلف مردم برگزار شد.

به گزارش شهر بورس، هادی مقدم زاده در ارتباطی بی واسطه و صمیمی با اقشار مختلف مردم، سرمایه گذاران، اصناف، فعالان اقتصادی، تجاری، سازمان های مردم نهاد و بازاریان ارس، نخستین دیدار مردمی خود را برگزار کرد.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد ارس متناسب با سطح درخواست مردم دستورات لازم را برای رفع مشکلات صادر و یا در موارد مرتبط دستور ارجاع مشکل به واحدهای مرتبط سازمان را صادر کرد.

مهر آیندگان

دکتر مقدم زاده در این دیدار با تاکید بر ضرورت تکریم ارباب رجوع و حل مشکلات سرمایه گذاران منطقه آزاد ارس اظهار داشت: مردم داری یکی از مهمترین شاخص‌های جدی در ارزیابی عملکرد مدیران و کارکنان منطقه است.

وی با اشاره به اینکه سرمایه اصلی ما مردم هستند، افزود: توجه به شان و جایگاه ارباب رجوع و حل مشکلات آنها اولویت جدی در دوره جدید مدیریت منطقه آزاد ارس خواهد بود.

خبر مرتبط
منطقه آزاد ارس؛ سکوی پرش صادرات ایران به ترکیه می‌شود
منطقه آزاد ارس؛ سکوی پرش صادرات ایران به ترکیه می‌شود

منطقه آزاد ارس با موقعیتی ممتاز و زیرساخت‌هایی پیشرفته، آماده می‌شود تا به سکوی پرش صادرات ایران به بازار بزرگ و جذاب ترکیه تبدیل شود؛ هدفی که می‌تواند اقتصاد شمال غرب کشور را دگرگون کند.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد ارس همچنین به مدیران سازمان دستور داد تا پاسخگویی به درخواست‌های کاری مراجعه کنندگان در سریع ترین زمان ممکن انجام شود چراکه بهترین تکریم مردم انجام کار و وظیفه در کمترین زمان و به بهترین شکل است.

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون