اشتراک گذاری
محسن قدیری

مدیرعامل شپنا: شرکت آینده خوبی دارد/ مشکلات برطرف می شوند

مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان به سهامداران خطاب به سهامداران این شرکت گفت: سهامداران توجه داشته باشند که آینده خوبی برای پالایشگاه ترسیم می‌شود.
محسن قدیری

مدیرعامل شپنا: شرکت آینده خوبی دارد/ مشکلات برطرف می شوند

مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان به سهامداران خطاب به سهامداران این شرکت گفت: سهامداران توجه داشته باشند که آینده خوبی برای پالایشگاه ترسیم می‌شود.

محسن قدیری، مدیرعامل شپنا در گفت‌وگو با شهر بورس، درباره برگزاری نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی، اظهار داشت: این نمایشگاه، نمایشی از خودباوری کشور است که نشان می‌دهد ایران با پشت سر گذاشتن 42 سال تحریم به مسیری از خودکفایی رسیده و تهدیدها را به فرصت تبدیل کرده است.

وی افزود: خوشبختانه بیش از 90 درصد از تجهیزات ساخت داخل در سطح شرکت‌های دانش‌بنیان است که به ازای هر یک میلیارد دلار ساخت داخل 100 هزار نفر اشتغال به کار در کشور وجود دارد. باید همگی در این مسیر حرکت کنیم. نباید سهم کشوری که 9 تا 10 درصد انرژی دنیا را دارد،زیر یک درصد اقتصاد بین‌المللی‌اش باشد.


بیشتر بخوانید: تحلیل تکنیکال شپنا و شبندر | مهم برای سهامداران پالایشی

تبلیغ درون‌خطی

مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان ادامه داد: به هر حال ما باید طوری در این مسیر حرکت کنیم که این معضلات برطرف و تهدیدها تبدیل به فرصت شود.

مدیرعامل شپنا با اشاره به وضعیت سهام این شرکت، خاطرنشان کرد: سهامداران پالایشگاه اصفهان توجه داشته باشند که آینده خوبی برای پالایشگاه ترسیم می‌شود و در زنجیره ارزش، پروژه‌های بسیار خوبی وجود دارد.

قدیری یادآور شد: مشکلات طی دو سال آینده به طور کلی برطرف خواهد شد و ان‌شاءالله امسال پروژه DHD راه‌اندازی خواهد می‌شود که سود بیش از 6 هزار میلیارد تومانی را در سال نصیب شرکت خواهد کرد تا پالایشگاه اصفهان به یک پالایشگاه سودده تبدیل شود.

جهت مشاهده آخرین اخبار اقتصادی اینستاگرام شهر بورس را دنبال کنید.

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

۱۶ مهر ۱۴۰۴
شرکت سپرده‌گذاری مرکزی با راه‌اندازی سامانه الکترونیکی، فرآیند دریافت کد...
۱۶ مهر ۱۴۰۴ | اخبار بورس
۱۶ مهر ۱۴۰۴
فروش اقساطی مدیران خودرو آغاز شد + شرایط ثبت‌نام
فروش اقساطی مدیران خودرو آغاز شد + شرایط ثبت‌نام
مدیران خودرو از روز شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴، فروش رسمی...
۱۶ مهر ۱۴۰۴ | بازار خودرو
۱۶ مهر ۱۴۰۴
در دنیای مملو از فرصت در امارات متحده عربی، انتخاب...
۱۶ مهر ۱۴۰۴ | بازارهای موازی
۱۶ مهر ۱۴۰۴
وعده پرداخت هزینه بازنشستگی کارگران مشاغل سخت؛ اجرای آن چه شد؟
وعده پرداخت هزینه بازنشستگی کارگران مشاغل سخت؛ اجرای آن چه شد؟
کارگران راه‌آهن سرخس همچنان در انتظار اجرای وعده‌ها برای بازنشستگی...
۱۶ مهر ۱۴۰۴ | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *