تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۲
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر : 164933

مترو و اتوبوس‌های بی‌آرتی فردا سه‌شنبه رایگان شد

مترو و اتوبوس‌های بی‌آرتی فردا سه‌شنبه رایگان شد
با پیشنهاد یعقوب هوشیار شهردار تبریز و موافقت اعضای شورای اسلامی شهر خدمات‌دهی مترو و اتوبوس‌های مسیر بی‌آرتی فردا سه شنبه ۲۰ آذر رایگان شد.

به گزارش شهر بورس، یعقوب هوشیار در گفتگو با شهریار اظهار کرد: با توجه به افزایش غلظت آلاینده‌های جوی با هدف بهبود وضعیت آلودگی هوا و تشویق شهروندان به استفاده از حمل و نقل عمومی با موافقت اعضای شورای اسلامی شهر خدمات دهی اتوبوس‌های مسیرتندرو(BRT) و متروی تبریز فردا سه شنبه ۲۰ آذرماه رایگان شد.

گفتنی است آلودگی هوا برای چهارمین روز متوالی مدارس تبریز را غیرحضوری کرد و برهمین اساس به پیشنهاد شهردار تبریز و موافقت اعضای شورای اسلامی شهر خدمات دهی مترو و اتوبوس‌های بی آرتی فردا بیستم آذر رایگان شده است. از شهروندان عزیز درخواست می شود از تردد غیر ضروری در سطح شهر خودداری کنند.

خبر مرتبط
ساختار مدیریتی شهرها باید اصلاح شود
ساختار مدیریتی شهرها باید اصلاح شود

شهردار تبریز با انتقاد از نبود مدیریت واحد شهری، این خلأ را عامل اصلی مشکلات اساسی کلان‌شهرها دانست و بر ضرورت اصلاح ساختار مدیریتی در شهرها تأکید کرد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش