طراحی کولرهای آبی سلولزی گام بزرگی در صنعت کولرسازی است. در ادامه به بررسی قیمت انواع کولر سلولزی می پردازیم.
به گزارش شهر بورس به نقل از اقتصاد آنلاین، طراحی کولرهای آبی سلولزی گام بزرگی در صنعت کولرسازی است. چراکه جایگزین شدن پدهای سلولزی به جای پوشال موجب افزایش راندمان کولرها شده است. هر محصول دارای معایب و مزایایی است. باتوجه به همه ی مزایای کولر های سلولزی میتوان معایبی راهم برشمرد که دانستن آنها حق خریداران است. اما، قبل از آشنایی با معایب و مزایای این نوع از محصولات سرمایشی بد نیست توضیحی جامع در خصوص آنها ارائه دهیم تا بیشتر با ساختار و کارایی آنها آشنا شوید.
اگر به کولرهای آبی معمولی یا پوشالی توجه کنید، خواهید دید که دیواره های آن ها توسط پوشال های چوبی و طبیعی پوشانده شده اند. این پوشال ها وظیفه جذب رطوبت و آب را داشته تا آن را با هوای ایجاد شده توسط موتور کولر ترکیب و به محیط انتقال دهند. اما، پوشالهای معمول براثر افت و عدم ایستایی میتوانند گرما را از بالا و کناره هاعبور داده و از نظر بهداشتی در سطح خوبی عمل نمیکنند.
از این رو، پدهای سلولزی جایگزین آنها شدهاند. پدهای سلولزی از جنس کاغذ کرافت بوده و تا ۶۰ درصد بیشتر از پوشال های چوبی رطوبت را جذب میکنند و خنکی آن در طول فصل ۳۰درصد افزایش میدهدو این امر موجب میشود تا راندمان کولر بالا برود. همچنین، ساختار این پدها به دلیل داشتن رزین روی ورقها به گونهای است که احتمال جذب میکروب و آلودگی به سطح آن تا حدی غیر ممکن است.
پدهای سلولزی
شاید بتوان یکی از عیوب کولرهای سلولزی را قیمت پدهای آن دانست که البته نیاز به تعویض سالانه نداشته و هرچندسال یکبار تعویض میشود. پد سلولزی کولر به دلیل ساختار و هزینهای که برای تولید آنها صرف شده از قیمت بالایی برخوردارند. البته با توجه به مزایایی نظیر راندمان بالا، عدم جذب آلاینده، جذب رطوبت بالا، و نظم ساختار نمیتوان قیمت بالای این پدها را یک عیب بزرگ دانست چراکه افرادی که به دنبال خنکی بیشتری هستند این مورد را برای این محصولات عیب به حساب نمی آوردند.
بوی بد کولر سلولزی
پدهای سلولزی میتوانند بوی نامطبوعی به خود بگیرند و گاها افراد را آزرده می کند که البته با شستشوی پد برطرف می شود و این موضوع هم در سالهای آتی با تحقیق روی نوع رزینهای مورد استفاده قابل رفع است. در برخی موارد به دلیل حجم بالای رطوبت انباشته روی پدها، بوی نامطبوعی هنگام ورود هوا از دریچه کولر به داخل خانه وارد میشود.
برای رفع این موضوع باید هنگام خاموش کردن کولر، پمپ آب را خاموش کرده و فن کولر به مدت ۱۵ دقیقه روشن باشد تا میزان قابل توجهی از رطوبت پد کم شود. همچنین، در برخی از مواقع انباشته شدن آب درون محفظه کولر سلولزی نیز میتواند عامل ایجاد بوی بد باشد. بنابراین، بهتر است هر چند وقت یکبار آب کولر را تعویض کرد و موضوع مهمتر اینکه در آخر فصل زمانی که دیگر از کولر استفاده نمیشود، آب تشتک کولر را خالی کنید تا از ایجاد بوی نامطبوع داخل کفی جلوگیری شود. در شستشوی پدهای سلولزی نیز کوشا باشید و آخر فصل آنهارا شستشو دهید تا میزان بازدهی و عمر آن بیشتر شود.
در بازار لوازم خانگی قیمت کولر سلولزی برفاب مدل BF۳-z با سرمایش ۳۵۰۰ مبلغ ۵,۷۰۰,۰۰۰ تومان است این در حالیست که قیمت کولر ایران شرق مدل ترموستاتیک IS ۶۰ S با ظرفیت سرمایش ۵۵۰۰ مبلغ ۱۰,۸۵۰,۰۰۰ تومان اعلام شده است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0