اشتراک گذاری
هیئت مدیره همراه معرفی شد

دومجمع در یک روز برای همراه

شرکت ارتباطات سيار ايران (همراه) در نظر دارد مجمع عمومی عادی سالیانه و مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده شرکت را در روز پنج شنبه 21 تیرماه برگزار کند.
هیئت مدیره همراه معرفی شد

دومجمع در یک روز برای همراه

شرکت ارتباطات سيار ايران (همراه) در نظر دارد مجمع عمومی عادی سالیانه و مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده شرکت را در روز پنج شنبه 21 تیرماه برگزار کند.

به گزارش شهر بورس، شرکت ارتباطات سيار ايران (همراه) با درج دو اطلاعیه در کدال از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت کرد تا در جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه که در ساعت 09:00 روز پنج شنبه و مجمع عمومی فوق العاده این شرکت که در ساعت 11 مورخ 1403/04/21 در استان تهران ،شهر تهران به آدرس تهران-ميدان ونک-خيابان ونک- نرسيده به بزرگراه کردستان-پلاک106/1- ساختمان ستاره ونک برگزار می گردد حضور به هم رسانند.

دستورات این جلسه عبارتند از:

استماع گزارش هیئت‌ مدیره و بازرس قانونی.

تبلیغ درون‌خطی

تصویب صورت‌های مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1402/12/29

انتخاب حسابرس و بازرس قانونی

انتخاب روزنامه کثیر‌الانتشار

تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره

تعیین پاداش هیئت مدیره

انتخاب اعضای هیئت‌مدیره

لازم به توضيح است در جهت رفاه حال سهامداران امکان مشاهده همزمان مجمع از طريق مراجعه به سايت شرکت به نشانی live.mci.ir فراهم می باشد. همچنين با عنايت به ماده 99 لايحه اصلاحی قسمتی از قانون تجارت، سهامداران که مايل به حضور در جلسه مجمع می باشند می توانند ضمن همراه داشتن کارت ملی برای اشخاص حقيقی، وکالت نامه رسمی برای نمايندگان سهامداران و همچنين معرفی نامه معتبر کتبی برای نمايندگان اشخاص حقوقی به همراه کارت ملی شخص معرفي شده جهت دريافت برگه حضور در جلسه، در ساعات اداري روز چهارشنبه مورخ 1403/04/20 به آدرس: تهران، ميدان ونک، خيابان ملاصدرا، جنب سازمان بورس و اوراق بهادار، پلاک 17، طبقه دوم، واحد 5، اداره امور سهام شرکت مراجعه نمايند. (توجه: درج شناسه ملي، شماره ثبت سهامدار حقوقي، همچنين کد ملی شماره شناسنامه، نام پدر و تاريخ تولد نماينده معرفی شده در معرفی نامه ارسالی الزامی می باشد.)


بیشتر بخوانید:فروش املاک مازاد حفارس


دومجمع در یک روز برای همراه

دومجمع در یک روز برای همراه

اخبار مرتبط

12 تیر 1404
مشتریان گرانقدر بانک سپه می‌توانند برای وکالتی نمودن حساب‌های خود...
12 تیر 1404 | بخش های خبری
12 تیر 1404
اخبار کدال
اخبار کدال
امروز پنجشنبه 12 تیرماه 1404، اطلاعیه‌های متعددی در سایت کدال...
12 تیر 1404 | اخبار کدال
12 تیر 1404
دکتر مصطفی پرتوافکنان عضو هیئت مدیره بانک سپه با اعلام...
12 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *