اشتراک گذاری
حضور پررنگ بیمه تجارت نو در نمایشگاه صنعت مالی

حضور پررنگ بیمه تجارت نو در نمایشگاه صنعت مالی

غرفه شرکت بیمه تجارت نو در سومین روز نمایشگاه صنعت مالی دو نشست تخصصی بود.
حضور پررنگ بیمه تجارت نو در نمایشگاه صنعت مالی

حضور پررنگ بیمه تجارت نو در نمایشگاه صنعت مالی

غرفه شرکت بیمه تجارت نو در سومین روز نمایشگاه صنعت مالی دو نشست تخصصی بود.

به گزارش شهر بورس و به نقل از روابط عمومی بیمه تجار‌ت نو، سومین روز از نمایشگاه صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد و غرفه بنو همانند دو روز گذشته، روز پر ترافیکی را سپری کرد.

در این روز، حسین حسینی، قائم مقام مدیرعامل بیمه تجارت نو از غرفه این شرکت بازدید کرد.


بیشتر بخوانید : روز سوم نمایشگاه صنعت مالی

تبلیغ درون‌خطی

حسین حسینی قائم مقام مدیرعامل در غرفه این شرکت در نمایشگاه صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) حضور یافت.

قائم مقام مدیرعامل بیمه تجارت نو در غرفه این شرکت، ضمن دیدار با کارشناسان و عوامل شرکت، از زحمات آن‌ها تقدیر و تشکر کرد.

وی همچنین به سوالات برخی از مراجعه کنندگان و مشتریان نیز پاسخ داد و در جریان روند فعالیت‌های غرفه بیمه تجارت‌نو قرار گرفت.

قائم مقام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو در حاشیه این بازدید بر ترویج فرهنگ بیمه تاکید کرد و گفت: ما مدیری خلاق و تیمی جوان در بیمه تجارت‌نو داریم که بسیار به‌ روز هستند. براساس سیاست‌گذاری انجام شده، تیم جوان ما به دنبال ارائه کسب و کار نوین و به روز خود به عموم مردم هستند تا برند تجارت‌نو را بیش از پیش شناخته‌تر کنند.

اسکندری مدیر شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران در استان تهران و میرعباس مهدی صادقی، مدیرعامل شرکت همراه بیمه خلیج فارس مهمانانی بودند که در این روز در غرفه بنو حضور داشتند.

در حاشیه سومین روز نمایشگاه صنعت مالی، دو‌ کارگاه تخصصی نیز در غرفه بیمه تجارت‌نو برگزار شد.


بیشتر بخوانید : میزگرد بررسی نقش نمایشگاه در توسعه صنعت مالی


در کارگاه نخست، مدیر بیمه‌های عمر تجارت‌نو درباره مزایای این نوع از بیمه صحبت کرد و توضیحاتی در این خصوص به حاضران ارائه داد.

در کارگاه دوم“شیدائیان” به بررسی طرح‌های دیجیتالی بیمه تجارت‌نو پرداخت و مزایای این طرح‌ها را تشریح کرد. حاضران در این کارگاه ضمن فراگیری آخرین طرح‌های دیجیتال بیمه، سوالات خود را پیرامون طرح‌های مختلف بیمه تجارت‌نو مطرح کردند.

اخبار مرتبط

20 تیر 1404
اطلاعیه مهم وزارت کار برای یارانه‌بگیران
اطلاعیه مهم وزارت کار برای یارانه‌بگیران
وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی با رد گمانه‌زنی‌ها، جزئیات...
20 تیر 1404 | بخش های خبری
19 تیر 1404
در دنیای گوشی‌های اقتصادی، دو مدل X5b و Realme C30s...
19 تیر 1404 | سایر اخبار
19 تیر 1404
انتشار اوراق تبعی از هفته آینده آغاز می شود
انتشار اوراق تبعی از هفته آینده آغاز می شود
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: از هفته آینده،...
19 تیر 1404 | اخبار بورس
19 تیر 1404
تزریق فوری نقدینگی برای نیروگاه‌ها در راه است
تزریق فوری نقدینگی برای نیروگاه‌ها در راه است
مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر)...
19 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *