اشتراک گذاری
حضور پررنگ بیمه تجارت نو در نمایشگاه صنعت مالی

حضور پررنگ بیمه تجارت نو در نمایشگاه صنعت مالی

غرفه شرکت بیمه تجارت نو در سومین روز نمایشگاه صنعت مالی دو نشست تخصصی بود.
حضور پررنگ بیمه تجارت نو در نمایشگاه صنعت مالی

حضور پررنگ بیمه تجارت نو در نمایشگاه صنعت مالی

غرفه شرکت بیمه تجارت نو در سومین روز نمایشگاه صنعت مالی دو نشست تخصصی بود.

به گزارش شهر بورس و به نقل از روابط عمومی بیمه تجار‌ت نو، سومین روز از نمایشگاه صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد و غرفه بنو همانند دو روز گذشته، روز پر ترافیکی را سپری کرد.

در این روز، حسین حسینی، قائم مقام مدیرعامل بیمه تجارت نو از غرفه این شرکت بازدید کرد.


بیشتر بخوانید : روز سوم نمایشگاه صنعت مالی

تبلیغ درون‌خطی

حسین حسینی قائم مقام مدیرعامل در غرفه این شرکت در نمایشگاه صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) حضور یافت.

قائم مقام مدیرعامل بیمه تجارت نو در غرفه این شرکت، ضمن دیدار با کارشناسان و عوامل شرکت، از زحمات آن‌ها تقدیر و تشکر کرد.

وی همچنین به سوالات برخی از مراجعه کنندگان و مشتریان نیز پاسخ داد و در جریان روند فعالیت‌های غرفه بیمه تجارت‌نو قرار گرفت.

قائم مقام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو در حاشیه این بازدید بر ترویج فرهنگ بیمه تاکید کرد و گفت: ما مدیری خلاق و تیمی جوان در بیمه تجارت‌نو داریم که بسیار به‌ روز هستند. براساس سیاست‌گذاری انجام شده، تیم جوان ما به دنبال ارائه کسب و کار نوین و به روز خود به عموم مردم هستند تا برند تجارت‌نو را بیش از پیش شناخته‌تر کنند.

اسکندری مدیر شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران در استان تهران و میرعباس مهدی صادقی، مدیرعامل شرکت همراه بیمه خلیج فارس مهمانانی بودند که در این روز در غرفه بنو حضور داشتند.

در حاشیه سومین روز نمایشگاه صنعت مالی، دو‌ کارگاه تخصصی نیز در غرفه بیمه تجارت‌نو برگزار شد.


بیشتر بخوانید : میزگرد بررسی نقش نمایشگاه در توسعه صنعت مالی


در کارگاه نخست، مدیر بیمه‌های عمر تجارت‌نو درباره مزایای این نوع از بیمه صحبت کرد و توضیحاتی در این خصوص به حاضران ارائه داد.

در کارگاه دوم“شیدائیان” به بررسی طرح‌های دیجیتالی بیمه تجارت‌نو پرداخت و مزایای این طرح‌ها را تشریح کرد. حاضران در این کارگاه ضمن فراگیری آخرین طرح‌های دیجیتال بیمه، سوالات خود را پیرامون طرح‌های مختلف بیمه تجارت‌نو مطرح کردند.

اخبار مرتبط

۲۷ مهر ۱۴۰۴
تحلیلی بنیادی از نماد کهمدا
تحلیلی بنیادی از نماد کهمدا
شرکت شیشه همدان (کهمدا) مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت را...
۲۷ مهر ۱۴۰۴ | اخبار کدال
۲۷ مهر ۱۴۰۴
وزارت آموزش‌وپرورش با همکاری بانک ملی تسهیلات ۷۰۰ میلیون تومانی...
۲۷ مهر ۱۴۰۴ | بازار خودرو
۲۷ مهر ۱۴۰۴
رشد 219 درصدی درآمد کالا
رشد 219 درصدی درآمد کالا
عرضه‌های بورس کالا امروز 27 مهرماه 1404 محصولات مختلفی از...
۲۷ مهر ۱۴۰۴ | اخبار بورس
۲۷ مهر ۱۴۰۴
قیمت میلگرد اهواز و دیگر کارخانه‌ها زیر ذره‌بین تحلیلگران
قیمت میلگرد اهواز و دیگر کارخانه‌ها زیر ذره‌بین تحلیلگران
تحلیل قیمت میلگرد اهواز و دیگر کارخانه‌ها را در کانون...
۲۷ مهر ۱۴۰۴ | اخبار بورس

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *