اشتراک گذاری
انواع سکه‌های طلا در بازار ایران

جزئیات حراج بعدی سکه طلای مرکز مبادله ایران

سی‌امین جلسه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران در روز دوشنبه، ۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.
انواع سکه‌های طلا در بازار ایران

جزئیات حراج بعدی سکه طلای مرکز مبادله ایران

سی‌امین جلسه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران در روز دوشنبه، ۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

به گزارش شهر بورس، سی‌امین حراج سکه طلای مرکز مبادله ارز و طلا در ایران در تاریخ دوشنبه ۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود. این حراج از طریق سامانه معاملات به آدرس اینترنتی market.ice.ir صورت خواهد گرفت. بازه واریز وجه برای متقاضیان، از ساعت ۸ صبح تا ۲۳ روز یکشنبه ۱۳ آبان‌ماه تعیین شده و ثبت سفارش نیز از ساعت ۱۲ الی ۱۴ روز دوشنبه خواهد بود.

طبق شیوه‌نامه‌ای که در تاریخ ۱۳ شهریورماه ۱۴۰۳ منتشر شده، دارایی‌های موضوع حراج شامل تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ خواهد بود.

شرایط شرکت در حراج

کلیه اشخاص حقیقی با تابعیت ایرانی که بالای ۱۸ سال سن دارند، می‌توانند در این حراج شرکت کنند. حداکثر تعداد سفارش برای هر متقاضی ۵ قطعه سکه است که می‌تواند شامل ترکیبی از تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه باشد.

تبلیغ درون‌خطی

متقاضیان برای ارسال سفارش خود باید معادل ۱۰۰ درصد ارزش سفارش به همراه کارمزد را از طریق درگاه پرداخت اینترنتی در کیف پول خود تأمین کنند. وجه مذکور تا پایان جلسه حراج مسدود خواهد بود و واریز وجه از هر کارت بانکی با شماره شبا امکان‌پذیر است.

زمان‌بندی و تحویل سکه

جلسه حراج راس ساعت ۱۲ روز دوشنبه آغاز و نتایج حراج ساعت ۱۶ همان روز اعلام خواهد شد. به منظور تسهیل در دریافت سکه، متقاضیان می‌توانند شعبه مورد نظر خود را از لیست شعب بانک ملی انتخاب کنند.

زمان تحویل سکه بدون هزینه انبارداری از ۲۳ تا ۳۰ آبان‌ماه ادامه خواهد داشت. افرادی که در این بازه زمانی اقدام به دریافت سکه نکنند، معامله آن‌ها فسخ شده و وجه به کیف پول‌شان عودت داده می‌شود.

هزینه‌های اضافی و شرایط خاص

خریداران موظف هستند در هنگام دریافت سکه، هزینه تحویل و انبارداری را پرداخت کنند. هزینه تحویل به ازای هر قطعه سکه ۳۰۰ هزار ریال است و در صورت تأخیر در دریافت سکه، هزینه انبارداری نیز به مبلغ ۵۰۰ هزار ریال برای هر روز محاسبه می‌شود.

متقاضیان می‌توانند در طول هفته و به صورت ۲۴ ساعته برای ثبت نام و احراز هویت از طریق سامانه معاملات مرکز مبادله ایران اقدام کنند.

منبع: تجارت نیوز

اخبار مرتبط

15 تیر 1404
احداث نیروگاه‌های غیر متمرکز تولید پایدار برق را در هر شرایطی تضمین می‌کند
احداث نیروگاه‌های غیر متمرکز تولید پایدار برق را در هر شرایطی تضمین می‌کند
دبیرکل فدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته گفت: توسعه نیروگاه‌های...
15 تیر 1404 | بخش های خبری
14 تیر 1404
تعیین تکلیف نیرو‌های شرکتی در دولت چهاردهم آغاز شد
تعیین تکلیف نیرو‌های شرکتی در دولت چهاردهم آغاز شد
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور...
14 تیر 1404 | بخش های خبری
14 تیر 1404
چرا برق قطع می‌شود؟
چرا برق قطع می‌شود؟
مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع برق ایران (توانیر) از...
14 تیر 1404 | بخش های خبری
14 تیر 1404
فروش بلیت پروازهای اربعین از ۱۲ شهریور آغاز می شود
فروش بلیت پروازهای اربعین از ۱۲ شهریور آغاز می شود
آخرین وضعیت پروازها و بلیت‌فروشی برای پروازهای هواپیما اعلام شد.
14 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *