اشتراک گذاری
تعیین تکلیف حواله های ارزی رفع تعهد نشده بانک توسعه تعاون

تعیین تکلیف حواله های ارزی رفع تعهد نشده بانک توسعه تعاون

رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون اعلام داشت حواله های ارزی رفع تعهد نشده مورد رسیدگی واقع می شوند.
تعیین تکلیف حواله های ارزی رفع تعهد نشده بانک توسعه تعاون

تعیین تکلیف حواله های ارزی رفع تعهد نشده بانک توسعه تعاون

رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون اعلام داشت حواله های ارزی رفع تعهد نشده مورد رسیدگی واقع می شوند.

به گزارش شهر بورس و به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، سید باقر فتاحی رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون در جلسه ای با حضور ارکان ارزی بانک اظهار داشت: شناسایی مشتریان ارزی و رعایت اصول و ضوابط جهت صدور حواله ارزی مورد دقت همکاران بانک توسعه تعاون بوده است. عملکرد واحدهای ارزی بانک توسعه تعاون مورد تایید واحدهای نظارتی و بالادستی بوده است.

وی افزود: حواله های ارزی رفع تعهد نشده در بانک توسعه تعاون حدود یک درصد است که در کوتاه‌ترین مدت در حال تعیین تکلیف هستند، چنانچه مستندات واردات کالا وجود دارد در سامانه مربوطه بارگزاری می شود و چنانچه در مرحله فرآیندهای اداری از جمله گمرک قرار دارد نیز مستندات مرتبط با مکاتبات اداری در سامانه قرار داده می شود .

فتاحی خطاب به همکاران استانی اعلام نمود: از همکاران انتظار می‌رود با هماهنگی کامل با امور بین الملل ستاد، امور حقوقی و اداره کل بازرسی تمامی حواله های رفع تعهد نشده مورد رسیدگی واقع شود، حتی ممکن است حواله ارزی طی دوره های پیشین از طریق واحد ارزی مرکز صادر شده باشد و با توجه به محل فعالیت شرکت متقاضی حواله در استانی خاص، تعیین تکلیف حواله رفع تعهد نشده از طریق استان صورت پذیرد، زیرا مهم این است که کلیت بانک در عمل به تکلیف قانونی خود سربلند باشد.

این مقام بانکی گفت: گزارشی جامع از عملکرد شبکه بانکی جهت ارائه به رییس قوه قضاییه در حال آماده سازی است که تکمیل اقدامات در حوزه حواله های ارزی نیز می تواند در وزن دهی به جنبه های مثبت عملکردی بانکها تاثیرگذار باشد.


بیشتر بخوانید:فروش ماهیانه فولاد اکسین خوزستان رکورد شکست

تبلیغ درون‌خطی

در این جلسه کریم میرزاخانی معاون مدیر عامل در امور استانها و بازاریابی و محمد ذوالفقاری سرپرست معاونت مدیر عامل در امور حقوقی و نظارت مطالب مهمی را خطاب به مدیران و همکاران استانی مطرح نمودند. همچنین مصیب کرمی مدیر امور بین الملل، صیاد رحمان پور مدیر امور استان ها و شعب، سید امیر حسین موسوی مدیر امور حقوقی، حامد دانشجو رئیس اداره کل دعاوی، عباس شریفی رئیس اداره کل عملیات ارزی، عبدالحمید حیدری رئیس اداره کل بازرسی فنی و تخصصی و مجتبی مهدی پور سرپرست معاونت پیگیری و نظارت برعملکرد استان‌ها اداره کل پیگیری و نظارت بر عملکرد استان ها نکات مهمی را به همکاران استانی یادآور شدند.

تعدادی از مدیران استانی از طریق ارتباط ویدئو کنفرانسی گزارشی از وضعیت اقدامات مرتبط با تعیین تکلیف حواله های ارزی رفع تعهد نشده ارائه دادند.

همچنین در این جلسه علی وفایی مدیر شعب استان تهران، حمید توکلیان معاون مالی و ارزی مدیریت شعب استان تهران، منصور چابوک رئیس شعبه سعادت آباد، آمنه رحمانپور رئیس شعبه تهرانپارس و تعدادی از مسئولین ارزی شعب استان تهران نیز توضیحاتی درباره عملکرد حواله های ارزی استان مطرح کردند.

اخبار مرتبط

11 تیر 1404
سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: ادارات کل استاندارد استانی تا...
11 تیر 1404 | بخش های خبری
11 تیر 1404
وزیر کشور با بیان اینکه امسال ۴۰۰ هزار نفر از...
11 تیر 1404 | بخش های خبری
11 تیر 1404
قیمت آپارتمان در تهران امروز هفت اسفند 1402 | منطقه 13
قیمت آپارتمان در تهران امروز هفت اسفند 1402 | منطقه 13
سخنگوی مدیریت بحران کشور در مورد وزش باد شدید در...
11 تیر 1404 | بخش های خبری
11 تیر 1404
دریافت آسان وام و جوایز نقدی با طرح نیک وام بانک ملت
دریافت آسان وام و جوایز نقدی با طرح نیک وام بانک ملت
بانک ملت با هدف تسهیل فرآیندهای کسب و کارهای دیجیتال...
11 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *