اشتراک گذاری
پیش بینی بورس فردا 24 بهمن 1401 - آغاز سراسر سرخ بورس - ترمز شاخص کل کشیده شد - تکنو - سهامداران حرفه ای گره - بورس امروز 19 اردیبهشت - بورس امروز 24 اسفند - بورس بی جان در انتظار تزریق نقدینگی

بورس امروز 19 اردیبهشت | بزرگان بازار در یک قدمی صف فروش

در جریان معاملات بورس امروز 19 اردیبهشت، بزرگان بازار همگی با افت قیمتی مواجه شدند و حتی تا یک قدمی صف فروش نیز رسیدند.
پیش بینی بورس فردا 24 بهمن 1401 - آغاز سراسر سرخ بورس - ترمز شاخص کل کشیده شد - تکنو - سهامداران حرفه ای گره - بورس امروز 19 اردیبهشت - بورس امروز 24 اسفند - بورس بی جان در انتظار تزریق نقدینگی

بورس امروز 19 اردیبهشت | بزرگان بازار در یک قدمی صف فروش

در جریان معاملات بورس امروز 19 اردیبهشت، بزرگان بازار همگی با افت قیمتی مواجه شدند و حتی تا یک قدمی صف فروش نیز رسیدند.

به گزارش شهر بورس، در جریان معاملات بورس امروز 19 اردیبهشت، بازار سرمایه سرخ پوش بود و شاخص کل در پایان معاملات با افت بیش از 12 هزار واحدی مواجه شد.

تقریباً همه بزرگان بازار با فشار فروش گسترده مواجه بودند و به نزدیکی های صف فروش رسیدند.

66 درصد سهام بازار معادل 435 نماد دچار افت قیمتی شدند و 24 درصدِ بازار مثبت بودند.

تبلیغ درون‌خطی

تعداد صفوف فروش، امروز افزایش چشم گیری داشت و به 133 نماد رسید و بازار سرمایه شاهد خروج پول حقیقی بود.

ارزش معاملات به نزدیکی های هشت هزار میلیارد تومان رسید و نماد خگستر بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص داد.

بر پایه معاملات بورس امروز 19 اردیبهشت، شاخص هم‌وزن با ۲ هزار و ۲۱۰ واحد کاهش به رقم ۴۲۶ هزار و ۸۰۱ واحد رسید.


بیشتر بخوانید: اسامی بانک هایی که به سهامداران بورس وام می دهند


گروه خودرو در جریان معاملات امروز با ۸۷ هزار و ۵۲۱ معامله به ارزش ۷ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال در بالای گروه‌های بورسی قرار گرفت؛ همچنین، گروه فلزات اساسی با ۶۰ هزار و ۹۲۰ معامله به ارزش ۵ هزار و ۲۴ میلیارد ریال، گروه فرآورده های نفتی با ۴۴ هزار و ۵۰۲ معامله به ارزش ۳ هزار و ۹۵۸ میلیارد ریال، گروه شیمیایی با ۴۷ هزار و ۶۱ معامله به ارزش ۳ هزار و ۴۹۱ میلیارد ریال و گروه غذایی به جز قند با ۳۸ هزار و ۳۳۰ معامله به ارزش ۲ هزار و ۶۲۲ میلیارد ریال در صدر برترین گروه‌ها قرار گرفتند.

در جریان معاملات امروز، شرکت پالایش نفت تبریز با حدود ۸۰۷ واحد، شرکت مبین انرژی خلیج فارس با حدود ۳۷۶ واحد، شرکت پتروشیمی جم با ۳۱۶ واحد، شرکت فجر انرژی خلیج فارس با ۳۱۳.۷ واحد و شرکت صنعتی زر ماکارون با ۲۴۹.۳ واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر رشد شاخص کل داشتند.

در مقابل، شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با یک هزار و ۳۵۳ واحد، شرکت پالایش نفت بندرعباس با یک هزار و ۴۶ واحد، شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی با یک هزار و ۲۸ واحد، شرکت پالایش نفت تهران با ۸۱۲ واحد و شرکت پفولاد مبارکه أصفهان با ۸۱۰ واحد بیشترین تاثیر منفی را بر رشد شاخص کل داشتند.

نگاهی بر معاملات فرابورس

در جریان معاملات امروز، شاخص کل فرابورس با کاهش ۱۰۷.۵ واحدی به رقم ۲۱ هزار و ۹۵ واحد رسید؛ همچنین، امروز بیش از ۵ میلیارد و ۷۵۸ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش یک هزار و ۷۲۷ هزار میلیارد ریال دادوستد شد.

در جریان معاملات امروز فرابورس ایران، شرکت پلیمر آریا ساسول با ۹۵.۲ واحد، شرکت فولاد صنعتی مینو با ۱۴.۲ واحد، شرکت فرابورس ایران با ۱۰.۲ واحد، شرکت پتروشیمی تندگویان با ۱۰ واحد و شرکت سرمایه گذاری مالی سپهر صادرات با ۴.۳ واحد بیشترین تاثیر منفی را بر رشد شاخص فرابورس داشتند.

در مقابل، شرکت بیمه پاسارگاد با ۴۷.۴۴ واحد، شرکت پتروشیمی زاگرس با ۱۵ واحد، شرکت سرمایه گذاری صبا تامین با ۱۲.۳ واحد، شرکت تولید نیروی برق دماوند با ۸ واحد و شرکت پویا زرکان آق دره با ۶.۵ واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر رشد شاخص داشتند.

اخبار مرتبط

۲۹ مرداد ۱۴۰۴
پیش‌ فروش خودرو سابرینا U5 PLUS آغاز شد + جزئیات
پیش‌ فروش خودرو سابرینا U5 PLUS آغاز شد + جزئیات
فروش خودرو جدید سابرینا U5 PLUS از امروز چهارشنبه در...
۲۹ مرداد ۱۴۰۴ | بازار خودرو
۲۹ مرداد ۱۴۰۴
بورس کالا
بورس کالا
روز گذشته بازار مشتقه و مالی بورس کالای ایران شاهد...
۲۹ مرداد ۱۴۰۴ | اخبار بورس
۲۹ مرداد ۱۴۰۴
آیا همیشه با افزایش دلار، طلا هم گران می‌شود؟
آیا همیشه با افزایش دلار، طلا هم گران می‌شود؟
بازار طلا و ارز امروز با افزایش قیمت دلار، طلا...
۲۹ مرداد ۱۴۰۴ | بازار ارز و طلا
۲۹ مرداد ۱۴۰۴
معامله ۵۳ کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله ایران
معامله ۵۳ کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله ایران
با پایان ماه صفر، احتمال بازگشت تقاضا به بازار طلا...
۲۹ مرداد ۱۴۰۴ | بازار ارز و طلا

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *