اشتراک گذاری
برنامه های توسعه ای گواهینامه‌های حرفه‌ای بازار سرمایه

برنامه های توسعه ای گواهینامه‌ های حرفه‌ای بازار سرمایه

مدیر آموزش شرکت توسعه مدیریت و آموزش بورس از برنامه های این شرکت برای توسعه کمی و کیفی گواهینامه‌های حرفه‌ای بازار سرمایه گفت.
برنامه های توسعه ای گواهینامه‌های حرفه‌ای بازار سرمایه

برنامه های توسعه ای گواهینامه‌ های حرفه‌ای بازار سرمایه

مدیر آموزش شرکت توسعه مدیریت و آموزش بورس از برنامه های این شرکت برای توسعه کمی و کیفی گواهینامه‌های حرفه‌ای بازار سرمایه گفت.

به گزارش شهر بورس، برنامه هایی برای توسعه و رفع مشکلات و آسان سازی آزمون های گواهینامه‌ حرفه‌ای بازار سرمایه در 6 ماهه دوم سال جاری محقق خواهد شد.

بر اساس گزارش سیمیدکو، احسان عامری مقدم، مدیر آموزش شرکت توسعه مدیریت و آموزش بورس، اظهار کرد: از تابستان سال گذشته ما برنامه‌ای شامل ۸ مرحله برای توسعه کمی و کیفی آزمون‌های گواهینامه‌های حرفه‌ای بازار سرمایه در نظر گرفتیم.

وی عنوان کرد: در مرحله اول سختی شرایط ثبت نام، سامانه‌ای که باتوجه به افزایش مخاطبان پاسخگو نبود و دارای ایراداتی بود، شرایط و سایت ثبت نام را تغییر دادیم تا افراد بتوانند به راحتی ثبت نام کنند.

تبلیغ درون‌خطی

وی افزود: گام دوم بهسازی محیط آزمون بود تا در مرکز آزمون از طریق سامانه مذکور افراد در آزمون‌ها شرکت کنند. به واسطه تغییر نرم افزار این امکان برای ما فراهم شد که چند مرکز آزمون به طور همزمان داشته باشیم و این ایده عملیاتی شد.

عامری مقدم ادامه داد: با توجه به شرایط کرونایی و هزینه‌های اقتصادی سفری که افراد از شهرستان برای آزمون حاضر شوند تصمیم بر این شد که در راستای عدالت آموزشی، ۱۰ نقطه کشور که از قبل شناسایی شده مرکز آزمون موقت با همکاری دانشگاه‌ها که استاندارد ما را دارند، ایجاد کنیم. از ۴ مهرماه سال گذشته که سامانه جدید عملیاتی شد در ۱۹ همان ماه اولین مرکز آزمون الکترونیکی در دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز به کار کرد که به طور مستمر آزمون‌ها درآن انجام می‌شود.

مدیر آموزش شرکت توسعه مدیریت و آموزش بورس خاطرنشان کرد: مراکز آزمون را سپس در مشهد و دانشگاه صنعتی تبریز افتتاح کردیم. امسال هم به عنوان چهارمین مرکز آزمون در تاریخ ۲۰ مردادماه در کرمان افتتاح خواهیم داشت. افراد می‌توانند برای آزمون اصول، تحلیل و معامله گری ثبت نام داشته باشند. این گام سوم بود که اتفاق افتاد و، چون مورد تاکید است این کار به طور پیوسته در حال انجام است.


بیشتر بخوانید:عضویت در سامانه سجام رایگان شد


وی بیان کرد: در گام بعدی تمام دیتا‌های آزمون دهندگان در گذشته را یکپارچه سازی کردیم و، چون این اطلاعات در سامانه‌های مختلفی بود با همکاری مرکز آموزش سازمان بورس این امر در حال تحقق است و تمام اطلاعات آزمون دهندگان در یک سامانه و به صورت یکپارچه جمع آوری می‌شود که در مراحل پایانی کار است و هرکسی آرشیو عملکردی مشخص خواهد داشت.

عامری مقدم توضیح داد: موضوع بعدی تمدید اعتبار گواهینامه هاست که به واسطه شکل گیری سامانه اطلاعاتی آن قسمت را نیز عملیاتی خواهیم کرد و از آن طریق افراد از اعتبار گواهینامه‌های خود می‌توانند آگاه شوند.
وی تاکید کرد: از دیگر برنامه‌هایی که در ۶ ماهه دوم سال محقق می‌شوند، مساله بحث استعلام و صدور الکترونیکی گواهینامه‌هاست و بعد از ورود جدی به توسعه کیفی آزمون‌ها خواهیم داشت. از جمله کاربردی کردن گواهینامه‌ها متناسب با صلاحیت و مهارت‌هایی که یک فرد نیاز دارد وارد نهاد مالی شود. برای تغییرات در سرفصل‌ها یک کمیته علمی تشکیل شده و نظرات کارشناسان متخصص دارد اخذ می‌شود تا به عنوان قدم نهایی در حوزه آزمون گواهینامه‌های حرفه ای، بهبود کیفی، استانداردبودن سوالات، تطبیق و تغییرات سرفصل ها، کاربردی بودن گواهینامه‌ ها اتفاق بیفتد.

مدیر آموزش شرکت توسعه مدیریت و آموزش بورس گفت: در بهار سال گذشته مشکل ثبت نام مشکل بزرگی بود. آنجا تلاش بر این بود که نیروی انسانی گواهینامه دار برای بازار متوقف نشود. حالا که کمی کار‌ها انجام شد، می‌توان گفت با خیال راحت می‌توانیم با انرژی بیشتر وقت بگذاریم و با مشارکت مرکز آموزش سازمان بورس بحث محتوای آزمون‌ها را متناسب با نیاز روز بازار انجام دهیم.

اخبار مرتبط

11 تیر 1404
سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: ادارات کل استاندارد استانی تا...
11 تیر 1404 | بخش های خبری
11 تیر 1404
وزیر کشور با بیان اینکه امسال ۴۰۰ هزار نفر از...
11 تیر 1404 | بخش های خبری
11 تیر 1404
قیمت آپارتمان در تهران امروز هفت اسفند 1402 | منطقه 13
قیمت آپارتمان در تهران امروز هفت اسفند 1402 | منطقه 13
سخنگوی مدیریت بحران کشور در مورد وزش باد شدید در...
11 تیر 1404 | بخش های خبری
11 تیر 1404
دریافت آسان وام و جوایز نقدی با طرح نیک وام بانک ملت
دریافت آسان وام و جوایز نقدی با طرح نیک وام بانک ملت
بانک ملت با هدف تسهیل فرآیندهای کسب و کارهای دیجیتال...
11 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *