بنابراین آنچه مدیرعامل ایران خودرو برای سال جاری در بخش تولید خودروی سواری هدف گذاری کرده بود با واقعیت تولید این خودروساز همخوان نبوده است.
پیش بینی می شود آبی های جاده مخصوص در هدف گذاری تولید سال آینده برای تولید حدود ۶۱۶ هزار دستگاهی ( منهای تیراژ تارا و هایما که مشخص نشده) با چالش مواجه شده و طبق معمول نتوانند هدف گذاری خود را محقق کنند.
همین اتفاق در تیراژ فروش هم احتمالن گریبان ایران خودرویی ها را خواهد گرفت. ایران خودرو در پایان فصل پاییز به علاوه برآوردی که از فروش فصل زمستان خود به جز تیراژ فروش تارا و هایما در صورت های مالی خود تا پایان ۲۹ اسفند سال جاری درج کرده قرار است حول و حوش ۵۵۸ هزار و ۴۰۰ دستگاه انواع محصولات خود به جز تارا و هایما را برای متقاضیان فاکتور کند.
برنامه هاي ايران خودرو براي خروج از شمول ماده 141
خودروساز ساکن کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص در برنامه دارد سال آینده تیراژ فروش خود را به جز هایما و
تارا برای سایر محصولات خود به تیراژ ۶۱۷ هزار دستگاهی برساند.
بنابراین ایران خودرویی ها در تولید و فروش سال آینده به نسبت آنچه در سال جاری تا پایان آذر ۱۴۰۲ محقق شده به علاوه آنچه برآورد کردند برای سه ماهه پایانی امسال نهایی کنند، رشد نزدیک به ۱۱ درصدی را رقم بزنند.
نکته جالب این است که این رشد تولید و فروش در حالی در تیررس ایران خودرو قرار گرفته که تولید و عرضه محصولات خانواده پژو با افت همراه خواهد بود.
مدیران ایران خودرو قصد دارند سال آینده تیراژ تولید و فروش اعضای خانواده پژو را کاهش دهند این در حالیست که در ادوار گذشته برای رشد تولید و فروش خود حساب ویژه ای روی محصولات تولیدی خود با برند پژو باز می کردند.
بابد منتظر ماند و دید دو دو تا چهارتای ایزان خودرویی ها که در سایت کدال این خودروساز منتشر شده در پایان سال جاری و سال ۱۴۰۳ محقق می شود یا اینکه انحراف ایران خودرویی هااز هدف گذاری های خود برای تولید و فروش بیشتر می شود
سلام میخواهد توی ایران تورم ماشين بنزین خانه کرایه خانه معیشت مردم خوب بشود افغانی ها رابیرون کنید چرا ماشین صفر بدون گواهینامه سوار میشوند چرا من ایرانی 4 نان بخرم افغانی 30 نان شکایت پیش کی ببریم جنایت مکند مسؤلین کجا هستند مملکت از دست میر ود