اشتراک گذاری
انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث - فعلا هیچ گونه ثبت نام جدیدی برای سهام عدالت وجود ندارد

انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث چه زمانی انجام می شود؟

انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث مدت هاست که به نتیجه نرسیده و تلاش های انجام گرفته در این زمینه نیز راه به جایی نبرده است.
انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث - فعلا هیچ گونه ثبت نام جدیدی برای سهام عدالت وجود ندارد

انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث چه زمانی انجام می شود؟

انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث مدت هاست که به نتیجه نرسیده و تلاش های انجام گرفته در این زمینه نیز راه به جایی نبرده است.

به گزارش شهر بورس، انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث چه زمانی انجام می شود؟

بر اساس گزارش روابط عمومی سمات، در اطلاعیه شرکت سپرده‌گذاری مرکزی آمده است: سامانه مربوط به کارگزاران بورس در ماه‌های اخیر طراحی و پیاده‌سازی شده و در مراحل نهایی تست‌های فنی قرار دارد و به زودی قابل بهره‌برداری خواهد بود.

در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است: سامانه مربوط به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نیز، تحت نظارت مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه در حال آماده‌سازی بوده و همکاری‌های نزدیکی بین کارشناسان فنی دو مجموعه جهت تسریع در آماده‌سازی سامانه شکل گرفته است.

تبلیغ درون‌خطی

همچنین وب‌سرویس ارائه شده توسط مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه صرفا عکس گواهی انحصار وراثت متوفیان بعد از سال ۱۳۹۷ را ارائه می کند و در عین حال از سرویس مذکور هم صرفا عکس گواهی حصر وراثت قابل دریافت است که این موضوع مشمول تعداد کثیری از متوفیان سهام عدالت از جمله متوفیان سال های ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۷ نمی شود.


بیشتر بخوانید:سهامداران زگلدشت بخوانند


در ادامه این اطلاعیه آمده است: در همین زمینه رایزنی‌هایی با مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه و شورای عالی بورس و اوراق بهادار انجام شده است تا خدمت تبدیل گواهی حصر وراثت به اقلام داده‌ای برای کلیه متوفیان اعم از آنانی که عکس گواهی حصر وراثت آنها نزد قوه قضائیه موجود باشد یا نباشد به ترتیب در “دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و کارگزاران بازار سرمایه” ارائه شود.

در بخش پایانی این اطلاعیه آمده است: البته بر اساس بند ج قانون بودجه ۱۴۰۲، مصوبه شماره ۲ جلسه چهل و سوم مورخ ١٤٠٢/٤/٧ کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیکی قرار بود ظرف مدت ۳ ماه مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه نسبت به ارائه وب‌سرویس شامل اقلام داده‌ای مشخصات متوفی و وراث آنها اقدام کند اما این وب سرویس هنوز در اختیار شرکت سپرده گذاری مرکزی قرار نگرفته است.

منبع: سنا

اخبار مرتبط

12 تیر 1404
در فضایی صمیمی و توأم با ابراز همدردی صورت گرفت؛
دیدار مدیرعامل بانک تجارت با خانواده شهید علی تیزکار
مدیرعامل بانک تجارت با حضور در منزل شهید علی تیزکار...
12 تیر 1404 | بخش های خبری
12 تیر 1404
قیمت دلار، یورو، پوند و سایر ارز‌ها امروز پنجشنبه ۱۲...
12 تیر 1404 | بازار ارز و طلا
12 تیر 1404
قیمت ارز
قیمت ارز
بازار ارز در حالی به نقطه‌ای حساس رسیده که تحلیل‌گران...
12 تیر 1404 | بازار ارز و طلا
12 تیر 1404
قیمت محصولات سایپا در بازار و کارخانه + جدول
قیمت محصولات سایپا در بازار و کارخانه + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودرو‌های سایپا امروز...
12 تیر 1404 | بازار خودرو

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *