اشتراک گذاری
انتشار صورت های مالی شرکت های دولتی - پرداخت وام بدون ضامن

انتشار صورت های مالی شرکت های دولتی ادامه دارد

وزیر امور اقتصاد و دارایی از ادامه دار بودن انتشار صورت های مالی شرکت های دولت در راستای شفافیت بیشتر خبر داد.
انتشار صورت های مالی شرکت های دولتی - پرداخت وام بدون ضامن

انتشار صورت های مالی شرکت های دولتی ادامه دارد

وزیر امور اقتصاد و دارایی از ادامه دار بودن انتشار صورت های مالی شرکت های دولت در راستای شفافیت بیشتر خبر داد.

به گزارش شهر بورس و به نقل از تسنیم، شرکت دولتی که حتی در بازار سرمایه فعالیتی ندارند، از روز گذشته اقدام به انتشار صورت های مالی خود در سامانه کدال کرده اند. این در حالی است که گفته خاندوزی و با دستور رئیس جمهور، انتشار صورت های مالی شرکت های دولتی ادامه خواهد داشت.

بر اساس گفته های وزیر امور اقتصادی و دارایی، با این روش مدیران شرکت‌های دولتی می‌دانند که بیشتر زیر ذره بین هستند.

احسان خاندوزی با بیان اینکه، انتشار صورت‌های مالی شرکت‌های دولتی برای ایجاد شفافیت بیشتر ادامه خواهد داشت. اگر بخواهیم شرکت‌های دولتی بهینه اداره شوند یکی از لوازمش این است که تلاش کنیم مدیریت آن‌ها در یک اتاق شیشه‌ای صورت گیرد به این معنا که امکان نظارت عمومی فراهم شود و همه بتوانند تصمیمات غلط را که موجب ناکارآمدی می‌شود یا خدای ناکرده ممکن است اتلاف منابع دولتی و فساد صورت بگیرد، نظارت کنند و به کمترین حد برسد.

تبلیغ درون‌خطی

حتماً به نسبت شرکت‌های خصوصی و شرکت‌هایی که در بورس در سامانه کدال به شکل مستمر صورت‌های مالی خودشان را منتشر می‌کنند ما در شرکت‌های دولتی بیشتر محتاج این شفافیت و بنابراین اداره بهینه اموال مردم هستیم.

خاندوزی افزود: در همین راستا در سال گذشته صورت‌های مالی شرکت‌های زیرمجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی را شفاف کردیم بعد از آن به جهت اینکه این جزو تأکیدات دولت محترم بود از دیگر وزارتخانه‌ها هم خواسته شد شرکت‌های زیر مجموعه وزارتخانه‌های صمت، نفت، رفاه و سایر وزارتخانه‌ها هم به این جرگه بپیوندند.


بیشتر بخوانید:مجوزی برای افزایش قیمت خودرو صادر نشده است


وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: با تأکیدات رئیس جمهور بنا شد که وزارت امور اقتصادی و دارایی متکفل این شود و برای نخستین بار در روز جاری صورت‌های مالی 313 شرکت دولتی دیگر از تمام وزارتخانه‌ها را در سامانه برای عموم مردم در دسترس قرار دادیم تا صاحبنظران بتواند آن‌ها را نقد و کمک کنند کارآمدی شرکت‌های دولتی در آینده افزایش پیدا کند.

خاندوزی با بیان اینکه با این اقدام، مدیران شرکت‌های دولتی هم می‌دانند که بیشتر زیر ذره بین هستند، افزود: علاوه بر بانک ها، بیمه ایران، سازمان خصوصی سازی، سازمان حسابرسی که زیرمجموعه‌های وزارت اقتصاد هستند، پالایشگاه شازند، راه آهن جمهوری اسلامی ایران، ایمیدرو یعنی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، خبرگزاری جمهوری اسلامی، سازمان‌های مناطق آزاد کشور، منطقه آزاد کیش، چابهار، انزلی و غیره، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، شرکت صنایع پتروشیمی، نفت فلات قاره، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و فهرست طولانی از شرکت‌های دولتی برای اولین بار، امروز اطلاعاتش در اختیار عموم مردم و صاحب نظران قرار گرفت.

او اضافه کرد: باور دولت این است که اگر این اتفاق مستمر باشد خواهد توانست بر مدیریت شرکت‌های دولتی اثر بگذارد، چون اساساً هدف ما یک کار صرفاً نمایشی نیست بلکه بنا داریم کمک کننده باشد و شفافیت ابزاری در جهت تغییر مدیریت‌های ناکارآمد شرکت‌ها باشد.

خاندوزی ادامه داد: بنابراین به محض اینکه در تیر ماه 1401 مجمع عمومی شرکت‌ها برای صورت‌های مالی 1400 آن‌ها منعقد و نهایی شد حتماً تمام این شرکت‌ها را در سال مالی 1400 هم منتشر خواهیم کرد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: تعداد انگشت شماری از شرکت‌های دولتی بودند که اطلاعات آن‌ها در راستای اهداف ضد تحریمی کشور بود بنابراین افشای اطلاعات آن‌ها به مصلحت ملی نبود بنابراین آن موارد را ما با هماهنگی ریاست جمهوری کنار گذاشتیم، اما در مورد سایر شرکت‌ها این رویه ان شاء الله ادامه دار و پایدار خواهد بود.

منبع:

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

09 تیر 1404
اخبار کدال
اخبار کدال
امروز دوشنبه 9 تیرماه 1404، اطلاعیه‌های متعددی در سایت کدال...
09 تیر 1404 | اخبار کدال
09 تیر 1404
پیگیری مستمر میلی برای رفع محدودیت‌ها، صیانت از حقوق کاربران و پلتفرم
پیگیری مستمر میلی برای رفع محدودیت‌ها، صیانت از حقوق کاربران و پلتفرم
پلتفرم‌ خرید و فروش طلای آنلاین "میلی" در خصوص مسدود...
09 تیر 1404 | بخش های خبری
09 تیر 1404
09 تیر 1404
بازنشستگان تامین اجتماعی بخوانند/مبلغی اضافه بر عیدی مصوب دولت پرداخت می شود؟
بازنشستگان تامین اجتماعی بخوانند/مبلغی اضافه بر عیدی مصوب دولت پرداخت می شود؟
سازمان تأمین اجتماعی و بانک رفاه کارگران در سال ۱۴۰۴...
09 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *