به گزارش پایگاه خبری شهر بورس، همایون صالحی با اشاره به انتشار ویدیویی در فضای مجازی در خصوصی کم فروشی در جایگاههای سوخت اظهار کرد: پمپهایی که در داخل مخازن جایگاههای سوخت قرار گرفته، پمپ غریق نامیده میشود و نحوه کار این پمپها به صورت رانشی است یعنی فرآورده به سمت نازل و سوخت گیری هدایت میکند و به دلیل ساختار رانشی آن امکان بازگشت سوخت را ندارد و شلنگ سوخت گیری همواره پر از فرآوردههای نفتی است و هوا در آن وجود ندارد.
رئیس کانون انجمن جایگاه داران سوخت کشور تصریح کرد: استفاده از سپره مربوط به دورانی است که تلمبههای خود مکش بود و هنوز تلمپهها غریق نبوند، به این معنی که امکان بازگشت سوخت وجود داشت این پمپها مربوط به سی سال قبل است و دیگر در هیج جای کشور مورد استفاده قرار نمیگیرد.
-
بیشتر بخوانید: آزادسازی واردات خودرو جدی شد
صالحی بیان کرد: خروجیهای نازل مجهز به سوپاپ و فنر است و در مسیر خروجی قرار گرفته است زمانی که اهرم نازل را فشار دهیم، امکان سوخت گیری فراهم خواهد شد و در صورت عدم فشار نازل سوخت گیری انجام نخواهد شد.
رئیس کانون انجمن جایگاه داران سوخت کشور تصریح کرد: شیربرقی در داخل دیستنسر یا همان تلمبه وجود دارد و از سوی دیگر همه جایگاه داران عملیات ۱۰ روزه گزارش از میزان دریافت و فروش را به شرکت ملی پخش ارائه خواهند کرد و در صورت کسر و مازاد عملکرد دستگاهها بررسی میشود.
وی افزود: علاوه بر گشتهای بازرسی در ساعات متفاوت که جایگاههای سوخت را بررسی و ارزیابی میکنند، سارمان استاندارد جدا از شرکت ملی پخش و وزارت نفت وظیفهای تحت عنوان بررسی کیفیت سوخت و میزان فروش بنزین دارد و هر سه ماه یکبار تمام جایگاههای سوخت را مورد بررسی قرار خواهد داد و در صورت مشاهده خرابی نازل پلمپ خواهد شد.
صالحی گفت: هر نازل ۱۲ پلمپ دارد و این پلمپها توسط شرکت ملی پخش صورت گرفته و در صورت خدشه عمدی بر پلمپهای نازل جریمههای سنگینی برای جایگاه داران در نظر گرفته خواهد شد.