در پنل «الگوی نوین مسئولیت اجتماعی» فولاد مبارکه مطرح شد:
الگوی نوین مسئولیت اجتماعی فولاد مبارکه/ مشارکت در تدوین سند پیشرفت ۱۰۰ روستا
به گزارش شهر بورس، پنل «الگوی نوین مسئولیت اجتماعی» فولاد مبارکه با حضور مدیران ارشد این شرکت و فعالان حوزه مسئولیت اجتماعی برگزار شد. در این نشست، ابعاد مختلف فعالیتهای اجتماعی و توسعهای این شرکت، از ابتدای تأسیس تا کنون، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
محمدجواد براتی، مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه، با اشاره به نقش تاریخی این شرکت در توسعه صنعتی و اجتماعی کشور، اظهار داشت: تأسیس فولاد مبارکه از همان ابتدا با هدف پاسخ به نیازهای کشور در حوزه صنعتی و با الهام از باور جوانان انقلابی شکل گرفت. این باور که «ما میتوانیم»، مبنای فعالیتهای فولاد مبارکه بوده است.
وی با اشاره به اثرات زیستمحیطی و اجتماعی این صنعت، افزود: در دهه ۷۰، دانشگاه شهید بهشتی طرح توسعه مناطق اطراف فولاد مبارکه را اجرا کرد. با این حال، تأثیرات این صنعت تا کیلومترها فراتر از محدوده اطراف آن حس شد. در همین راستا، فولاد مبارکه با ساخت مدارس، مراکز فرهنگی و ورزشی، تلاش کرده است تا باری از دوش مردم منطقه بردارد.
ظرفیتها و توانمندیهای شرکت فولاد مبارکه اصفهان که طلایهدار تولید صنعتی ایران و بزرگترین کارخانه تولید فولاد کشور است، تنها به عرصه تولید و صنعت و اقتصاد منحصر نمیشود.
براتی در ادامه با اشاره به اقدامات ورزشی این شرکت گفت: فولاد مبارکه در حوزه تیمداری و باشگاهداری، نقش محوری ایفا کرده و ورزشکاران زیادی در رشتههای مختلف تحت حمایت این شرکت هستند. این اقدامات اگر توسط فولاد مبارکه انجام نشود، جای دیگری در استان توان انجام آن را ندارد.
وی تأکید کرد: الگوی مسئولیت اجتماعی فولاد مبارکه میتواند به سایر صنایع نیز صادر شود تا همگام با خلق آیندهای بهتر، تأثیرات مثبتی در جامعه داشته باشیم.
آبادانی پایدار نیازمند همکاری بین مردم و صنعت است
محمدعلی جعفری، رئیس واحد توسعه و تکامل منطقهای فولاد مبارکه، نیز در این پنل با بیان اینکه پیشرفت واقعی زمانی رخ میدهد که مردم نقشآفرین اصلی باشند، اظهارداشت: امروز نزدیک به ۱۰۰ روستا با همکاری فولاد مبارکه، سند پیشرفت و آبادانی دارند. در این سندها، مردم نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی کرده و بر اساس اولویتها، برای رفع مشکلات برنامهریزی کردهاند.
وی با اشاره به برخی پروژههای توسعهای این شرکت، افزود: با کمک و مشارکت فولاد مبارکه، پروژههای متعددی به اتمام رسیده است. برای مثال، با کمک ۲۵۰ میلیون تومانی فولاد مبارکه، یک پروژه هفت میلیارد تومانی تکمیل شد. شاید این اعداد در ساختار فولاد مبارکه اعداد زیادی نباشد، و میتواند یک پروژه را به تنهایی به اتمام برساند اما اگر مشارکت مردم نباشد آیا این روند تداوم خواهد داشت؟
جعفری همچنین تأکید کرد: پیشرفت و آبادانی پایدار نیازمند همکاری بین مردم و صنعت است. این الگوی موفق میتواند در سایر صنایع و مناطق کشور نیز به کار گرفته شود.
برچسب ها :ایران متافو ، فولاد مبارکه اصفهان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0