اشتراک گذاری
تاثیر قیمت ارز بر اقتصاد داخلی و بازار بورس

افزایش ۵۰ درصدی تقاضا برای خرید ارز

مدیرعامل بازار متشکل ارزی، گفت: در این روزها بازار ارز با افزایش ۵۰ درصدی تقاضا روبرو است و امروز ارز ۲۸ هزار و ۳۰۰ تومان کشف قیمت شده است.
تاثیر قیمت ارز بر اقتصاد داخلی و بازار بورس

افزایش ۵۰ درصدی تقاضا برای خرید ارز

مدیرعامل بازار متشکل ارزی، گفت: در این روزها بازار ارز با افزایش ۵۰ درصدی تقاضا روبرو است و امروز ارز ۲۸ هزار و ۳۰۰ تومان کشف قیمت شده است.

به گزارش شهر بورس، میزان تقاضا بازار ارز در روزهای اخیر، افزایش یافته است. قیمت ارز تاثیر بسزایی بر قیمت اجناس دارد و مردم امیدوار هستند با احیای برجام نرخ ارز کاهش یابد.

براساس گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، «امیر هامونی» در این خصوص، اظهار داشت: دوره پیش‌گشایش بازار ارز از روز شنبه ۱۲ شهریور تا پایان شهریور از ساعت ۸:۳۰ آغاز شده و تا ساعت ۹ ادامه خواهد داشت. گشایش بازار و شروع مرحله حراج پیوسته، از ساعت ۹ صبح به جای ۱۰ صبح خواهد بود و تا ساعت ۱۸ هر روز ادامه خواهد داشت.

به گفته مدیر بازار متشکل ارزی، در سه ماه گذشته به صورت غیر رسمی نرخ‌ها اعلام می‌شد در این روز‌ها از وب سایت رسمی اعلام می‌شود که به صورت شفاف است و مردم به راحتی می توانند از طریق مراجعه به وب سایت از نرخ‌ها مطلع شوند.

تبلیغ درون‌خطی

بیشتر بخوانید: قیمت خودرو در بازار امروز ۱۰ شهریور


او گفت: در این بازار متشکل ارزی کمترین حضور را بازار گردان و بانک مرکزی دارد و دامنه نوسان آن ۵ درصد است و صادر کنندگان ارز همچنین متقاضیان ارز دانشجویی و ارز اربعین می‌توانند از این بازار استفاده کنند.

هامونی گفت: در این روزها با افزایش ۵۰ درصدی تقاضا روبرو هستیم و امروز ارز ۲۸ هزار و ۳۰۰ تومان کشف قیمت شده است.

مدیرعامل بازار متشکل ارزی می‌گوید: شبکه توزیع را به گونه‌ای تنظیم کردیم که زائران در شهر مبدا ارز را دریافت کنند تا در نقاط مرزی مشکل ایجاد نشود.

بخشنامه بانک مرکزی به بانک‌ها برای فروش ارز اربعین

بانک مرکزی در بخشنامه‌ای به بانک های ملی، سپه، تجارت، ملت و صادرات، تاکید کرد در صورت بروز هرگونه اختلال در سامانه نظارت ارز (سنا) و به منظور تسریع و تسهیل در ارائه خدمات به زائران مراسم اربعین حسینی، صرفا پس از احراز هویت متقاضیان، نسبت به فروش ارز اقدام نموده و پس از رفع مشکل سامانه سنا، اطلاعات مربوط به فروش ارز را در سامانه ثبت نمایند.

در این نامه که به بانک های ملت، ملی، سپه، صادرات و تجارت ابلاغ شده، آمده است، پیرو نامه شماره ۰۱/۱۳۶۹۶۱ مورخ ۱شهریور ۱۴۰۱ با توجه به گزارش‌های دریافتی در خصوص مشکلات پیش آمده در ثبت برخط و همزمان مشخصات زائر (شماره ملی) در سامانه نظارت ارز (سنا) در زمان فروش ارز و در راستای تسهیل ارائه خدمات بانکی فروش ارز به زوار ایرانی عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی (ع) مقتضی است در صورت بروز اختلال در سامانه نظارت ارز سنا به منظور جلوگیری از اتلاف وقت هم وطنان عزیز پس از احراز هویت متقاضی، نسبت به فروش از اقدام نموده و متعاقب رفع مشکل سنا نسبت به ثبت اطلاعات فروش در سامانه اقدام نمایید.

اخبار مرتبط

11 تیر 1404
آخرین مهلت وکالتی کردن حساب متقاضیان خودرو و زمان قرعه کشی اعلام شد
آخرین مهلت وکالتی کردن حساب متقاضیان خودرو و زمان قرعه کشی اعلام شد
برای ثبت‌نام در طرح فروش جدید ایران‌خودرو، افتتاح حساب وکالتی...
11 تیر 1404 | بازار خودرو
11 تیر 1404
فروش سهام پتروشیمی شازند فرآیندی کاملاً قانونی بوده است
فروش سهام پتروشیمی شازند فرآیندی کاملاً قانونی بوده است
شرکت پتروشیمی شازند (شاراک) در خردادماه ۱۴۰۴ موفق به ثبت...
11 تیر 1404 | اخبار بورس
11 تیر 1404
قیمت محصولات سایپا در بازار و کارخانه + جدول
قیمت محصولات سایپا در بازار و کارخانه + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودرو‌های سایپا امروز...
11 تیر 1404 | بازار خودرو
11 تیر 1404
رابطه بازار طلا و بازار ارزهای دیجیتال
رابطه بازار طلا و بازار ارزهای دیجیتال
تا زمانی که بازار به تعادل نرسد، خرید طلا و...
11 تیر 1404 | بازار ارز و طلا

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *