اشتراک گذاری
متناسب سازی حقوق برای بازنشستگان کارگری انجام می شود؟

آخرین خبر درباره حقوق و دستمزد

یک عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس درباره آخرین وضعیت حقوق و دستمزد در برنامه هفتم توسعه توضیحاتی ارائه داد.
متناسب سازی حقوق برای بازنشستگان کارگری انجام می شود؟

آخرین خبر درباره حقوق و دستمزد

یک عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس درباره آخرین وضعیت حقوق و دستمزد در برنامه هفتم توسعه توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهر بورس، یک عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس می‌‌گوید هنوز درباره حقوق بازنشستگان در برنامه هفتم توسعه تصمیم‌گیری نشده، اما آنچه از بودجه شنیده می‌شود این است که افزایش حقوق و دستمزد کارمندان و کارگران در راه است.

در حالی موسوی لارگانی از افزایش حقوق در سال آینده صحبت کرده که پیشتر بخشنامه بودجه 1403 خبر از افزایش 20 درصدی حقوق در سال آینده می‌داد. با توجه به حداقل دریافتی هفت میلیون تومانی هر کارمند در سال جاری، به نظر می‌رسد در سال آینده این قشر به حقوق 9 میلیون تومانی برسد که رقم بسیار ناچیزی است، آن هم با توجه به پیش‌بینی ادامه تورم بالای 40 درصد برای اقتصاد ایران.

افزون بر این، با انتشار خبر افزایش 20 درصدی حقوق کارمندان، این نگرانی برای کارگران نیز به وجود آمد که دستمزد آنها نیز به همین میزان بالا رود. این در حالیست که افزایش حدود 20 درصدی دستمزدشان در سال جاری با توجه به نرخ تورم بالای 40 درصد و سبد معیشت 23 میلیون تومانی، با انتقادات فراوانی همراه شد. هنوز هم صدای این انتقادات بلند است اما هیچ نتیجه‌ای از جلسه شورای عالی کار بیرون نیامده. البته شنیده‌ها حاکی از این است که بار دیگر در روزهای پایانی آبان ماه، جلسه شورای عالی کار با محوریت بررسی و ترمیم دستمزد برگزار شود.

تبلیغ درون‌خطی

ناگفته نماند که تنها نتیجه‌ای که جلسه هشتم آبان ماه به دنبال داشت این بود که درباره مسکن کارگری و اختصاص بن الکترونیکی صحبت به میان آمد که تصمیم‌گیری نهایی درباره آنها هم به زمان نامعلومی موکول شد. حالا بسیاری از کارگران منتظر تشکیل جلسه در روزهای آخر آبان هستند تا آنها را از این بلاتکلیفی خارج کند.


شرط افزایش حقوق کارگران اعلام شد


وضعیت حقوق بازنشستگان نامعلوم است

حاجی دلیگانی، نماینده دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به آخرین وضعیت حقوق بازنشستگان لشکری و کشوری و همچنین تامین اجتماعی، گفت: در برنامه هفتم توسعه به طور مشخص در مورد حقوق بازنشستگان لشکری و کشوری و همچنین بازنشستگان تامین اجتماعی تصمیم‌گیری نشده است و آن چیزی که در این مورد در برنامه هفتم ذکر شده به هیچ وجه کافی نیست.

وی افزود: در همین ارتباط از دولت درخواست کردیم پیشنهاد مشخص و روشنی که با توجه به شرایط اقتصادی جامعه، جامع و کامل باشد ارائه کند تا مجلس بررسی و آن را مصوب کند.

اخبار مرتبط

26 تیر 1404
مقایسه قیمت ارزهای دیجیتال با ارزهای سنتی
مقایسه قیمت ارزهای دیجیتال با ارزهای سنتی
با کاهش دامیننس بیت‌کوین و رشد چشمگیر رمزارزهای بزرگ، بسیاری...
26 تیر 1404 | ارزهای دیجیتال
26 تیر 1404
ثبت سفارش واردات جو و ذرت از چه روزی آغاز می‌شود؟
ثبت سفارش واردات جو و ذرت از چه روزی آغاز می‌شود؟
وزارت جهاد کشاورزی از آغاز ثبت سفارش جدید واردات نهاده...
26 تیر 1404 | بخش های خبری
26 تیر 1404
26 تیر 1404
آغاز توزیع برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی
آغاز توزیع برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی
وزارت جهاد کشاورزی از توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰...
26 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *