اشتراک گذاری
جزئیات عرضه سهام دولت در 4 شرکت از طریق بازار سرمایه

جزئیات عرضه سهام دولت در 4 شرکت از طریق بازار سرمایه

به استناد قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل (44) قانون اساسی؛ سهام چهار شرکت توسط سازمان خصوصی سازی عرضه و واگذار می شود.
جزئیات عرضه سهام دولت در 4 شرکت از طریق بازار سرمایه

جزئیات عرضه سهام دولت در 4 شرکت از طریق بازار سرمایه

به استناد قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل (44) قانون اساسی؛ سهام چهار شرکت توسط سازمان خصوصی سازی عرضه و واگذار می شود.

به گزارش شهر بورس، به استناد قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل (44) قانون اساسی، سهام مشمول واگذاری در شرکت‌های فولاد مبارکه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، توسعه نیشکر و صنایع جانبی و احیا استیل فولاد بافت با رعایت «دستورالعمل اجرایی روش انتخاب مشتریان راهبردی (استراتژیک) و احراز و پایش اهلیت مدیریتی در واگذاری­ها» توسط سازمان خصوصی سازی عرضه و واگذار می شود.

این عرضه‌ها که مطابق مصوبه و موافقت جلسه یکم اسفند امسال هیات واگذاری انجام خواهد شد، در مجموع به ارزش کل پایه 1260 هزار میلیارد ریال قیمت­گذاری شد که بر اساس آن سهام دولت به میزان 22/6 درصد در صنایع پتروشیمی خلیج فارس یکی از آنها است؛ قیمت پایه سهام این شرکت برای این واگذاری که بیشترین سهم را در بین چهار شرکت یاد شده به خود اختصاص داده، 602 هزار میلیارد ریال ارزش­گذاری شده است که 25 درصد آن نقد و مابقی طی سه سال پرداخت خواهد شد.

همچنین میزان سهام قابل عرضه شرکت فولاد مبارکه، 2/5 درصد با ارزشی حدود 388 هزار میلیارد ریال می باشد که شرایط پرداخت آن نیز 30 درصد نقد و مابقی قابل پرداخت طی سه سال است. ضمن این که عرضه بلوک‌های صنایع پتروشیمی خلیج فارس و فولاد مبارکه از طریق بورس می‌باشد که تاریخ عرضه آنها براساس اطلاعیه شرکت بورس تعیین خواهد شد.

تبلیغ درون‌خطی

بیشتربخوانید: صندوق سهامی سرو ۱۰۰۰ میلیاردی شد


این گزارش می‌افزاید: سهام شرکت­های توسعه نیشکر و احیا استیل فولاد بافت نیز هر یک به میزان 20 درصد از طریق فرابورس عرضه خواهد شد که در صورت فروش این میزان از سهام، هر دو شرکت از فهرست شرکت­های مشمول واگذاری خارج خواهند شد.

بر این اساس سهام توسعه نیشکر و صنایع جانبی به ارزش کل پایه حدود 248 هزار میلیارد ریال طی 8 سال قابل پرداخت می­باشد و تنها 15 درصد آن در روز عرضه به صورت نقد پرداخت می­شود. قیمت پایه سهام احیا استیل فولاد بافت هم حدود 22 هزار میلیارد ریال تعیین شده است که 40 درصد نقد و مابقی طی اقساط 2 ساله پرداخت خواهد شد.

بدیهی است که تمامی ارزشهای اعلام شده، قیمت پایه بوده و قیمت نهایی در شرایط رقابتی تعیین خواهد شد. ضمن این که زمان دقیق واگذاری سهام این شرکت‌ها پس از انتشار آگهی واگذاری که طی روزهای آینده در روزنامه‌ها درج خواهد شد، اعلام می‌شود.

اخبار مرتبط

16 خرداد 1404
مستاجران بخوانند؛ اجاره‌نامه‌های کاغذی ممنوع شد!
مستاجران بخوانند؛ اجاره‌نامه‌های کاغذی ممنوع شد!
در حالی که تورم اجاره‌بها کاهش یافته، کارشناسان از احتمال...
16 خرداد 1404 | بازار مسکن
16 خرداد 1404
یارانه این خانوارها حذف می‌شود!
یارانه این خانوارها حذف می‌شود!
دولت در سال ۱۴۰۴ با تعیین سقف درآمد و تراکنش...
16 خرداد 1404 | بخش های خبری
15 خرداد 1404
اخبار کدال
اخبار کدال
امروز پنجشنبه 15 خردادماه 1404، اطلاعیه‌های متعددی در سایت کدال...
15 خرداد 1404 | اخبار کدال
15 خرداد 1404
سلیم سهام گوهرفام را واگذار کرد
سلیم سهام گوهرفام را واگذار کرد
شرکت سرمایه‌گذاری سلیم در پایان سال مالی ۱۴۰۳ گزارش خود...
15 خرداد 1404 | اخبار بورس

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

من ربات نیستم