اشتراک گذاری

نظر یک کارشناس بازار سرمایه در خصوص ریزش‌های اخیر بورس

نظر یک کارشناس بازار سرمایه در خصوص ریزش‌های اخیر بورس

به گزارش پایگاه خبری شهر بورس، با انتشار اخبار ادعای فعال شدن مکانیسم ماشه از سوی آمریکا شاخص کل بازار سهام افت زیادی داشته اما آیا دلیل ریزش بازار فعال شدن مکانیسم ماشه است؟

حمید اسدی، کارشناس بازار سرمایه که با تجارت‌نیوز گفت‌وگویی داشته است، در رابطه با دلایل افت شاخص کل بازار سهام بیان کرد: ریزش شاخص بازار سهام می‌تواند سه دلیل داشته باشد که اولی و محتمل‌ترین آن ها ادعای فعال شدن مکانیسم ماشه، دومی عرضه اولیه وسپهر و سومی عدم وجود هیچ انگیزه‌ای و هدفی در بازار سهام باشد.

وی در رابطه با روند بازار گفت: برآورد من این است که شاخص کل بازار بین یک میلیون و 500 هزار تا یک میلیون و 700 هزار واحد نوسان داشته باشد و این وضعیت تا یک ماه دیگر ادامه‌دار خواهد بود.

تبلیغ درون‌خطی

این کارشناس بازار سرمایه در پایان صحبت‌هایش خاطرنشان کرد: : جو هیجانی بازار سهام باید تخلیه شود و این موضوع برای بازگشت اعتماد و به تبع آن بازگشت بازار الزامی است.

بیشتر بخوانید؛
ساز و کار صدور مجوز کارگزاری‌های جدید زیر ذره‌بین فعالان بورس
پشت پرده افزایش شدید قیمت‌ها/ توزیع رانت ارزی از جیب مردم!
عرضه در بازار ادامه دارد/ صف فروش در نمادهای شاخص‌ساز
طرح مجلس برای تنظیم بازار خودرو/ رسمی شدن حضور نظامیان در خودروسازی

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *