به گزارش شهر بورس، ذبیحالله سلمانیان، معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور، از ابلاغ بخشنامه افزایش ضریب حقوق کارکنان دولت برای سال 1405 خبر داد. این مصوبه که در تاریخ ۱۲ فروردینماه سال جاری به تصویب هیأت دولت رسیده، منجر به افزایش 20 درصدی ضریب حقوق کارکنان دولت خواهد شد.
جزئیات افزایش حقوق و مزایا
- افزایش ضریب حقوق: ضریب حقوق کلیه کارکنان دولت در سال 1405 به میزان 20 درصد افزایش مییابد.
- حداقل حکم کارگزینی: حداقل حکم کارگزینی کارکنان دولت از حدود 13 میلیون تومان به 18 میلیون و 700 هزار تومان رسیده است که نشاندهنده افزایش 43 درصدی است.
- حقوق بازنشستگان: حداقل حکم حقوقی بازنشستگان معادل 90 درصد حقوق شاغلان تعیین شده و این رقم نیز نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
این اقدامات در راستای بهبود وضعیت معیشتی کارکنان و بازنشستگان دولت و همچنین متناسبسازی حقوقها با شرایط اقتصادی روز کشور صورت گرفته است.













