اشتراک گذاری
افزایش تقاضای جهانی برای نفت

قیمت نفت رکورد ۶ ماهه زد؛ پیش‌ بینی آینده بازار نفت

قیمت نفت برنت امروز به ۷۱ دلار رسید و بالاترین سطح ۶ ماه اخیر را ثبت کرد.
افزایش تقاضای جهانی برای نفت

قیمت نفت رکورد ۶ ماهه زد؛ پیش‌ بینی آینده بازار نفت

قیمت نفت برنت امروز به ۷۱ دلار رسید و بالاترین سطح ۶ ماه اخیر را ثبت کرد.

به گزارش شهر بورس، امروز پنجشنبه، قیمت‌های آتی نفت برنت افزایش چشمگیری داشت و به ۷۱.۰۱ دلار در هر بشکه رسید؛ سطحی که از اوایل مرداد سال گذشته سابقه نداشته است.

جان ایوانز، تحلیلگر شرکت کارگزاری نفت PVM، این جهش قیمت را ناشی از افزایش نگرانی‌ها درباره تحولات منطقه خاورمیانه دانست. نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز با ۲.۵۴ دلار افزایش، به ۶۵.۷۵ دلار در هر بشکه رسید و پیش‌تر حتی تا ۶۵.۸۰ دلار بالا رفت؛ بالاترین رقم در چهار ماه اخیر.

تحلیلگران بانک سرمایه‌گذاری سیتی در یادداشتی به تأثیر اختلافات ژئوپلیتیکی بر بازار نفت اشاره کردند و افزودند که تنش‌های کنونی می‌تواند بهای نفت برنت را ۳ تا ۴ دلار در هر بشکه افزایش دهد. آنها پیش‌بینی کردند در صورت تشدید بحران‌ها، قیمت نفت برنت ظرف سه ماه آینده ممکن است به ۷۲ دلار در هر بشکه برسد.

تبلیغ درون‌خطی

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *