اشتراک گذاری
چگونه برای ملک قولنامه‌ای سند بگیریم؟ راهنمای ثبت در سامانه جدید

مسکن ملی؛ برنامه تحویل ۵۰۰۰ واحد تا پایان سال

با افزایش میانگین پیشرفت ساخت در شهرهای جدید، شرکت عمران اعلام کرد که پنج‌هزار واحد نهضت ملی مسکن تا پایان امسال آماده تحویل خواهد شد و بیش از ۵۲ هزار واحد نیز از مرز ۵۰ درصد پیشرفت عبور کرده‌اند.
چگونه برای ملک قولنامه‌ای سند بگیریم؟ راهنمای ثبت در سامانه جدید

مسکن ملی؛ برنامه تحویل ۵۰۰۰ واحد تا پایان سال

با افزایش میانگین پیشرفت ساخت در شهرهای جدید، شرکت عمران اعلام کرد که پنج‌هزار واحد نهضت ملی مسکن تا پایان امسال آماده تحویل خواهد شد و بیش از ۵۲ هزار واحد نیز از مرز ۵۰ درصد پیشرفت عبور کرده‌اند.

به گزارش شهر بورس، مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از آمادگی شرکت برای تحویل پنج‌هزار واحد نهضت ملی مسکن تا پایان امسال خبر داد و گفت: حدود ۵۲ هزار واحد نهضت ملی مسکن این شهرها بالای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

شهرام ملکی اظهار داشت: میانگین پیشرفت فیزیکی واحدهای نهضت ملی شهرهای جدید از ابتدای استقرار دولت چهاردهم با جهش مناسب تاکنون از ۱۸ به ۳۶ درصد رسیده است.

ایرنا نوشت: معاون وزیر راه و شهرسازی بیان داشت: هم‌اینک و از واحدهای در حال اجرای نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید، حدود ۲۵ هزار و ۷۰۰ واحد پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد دارند و بیش از ۲۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن شهرهای جدید بین ۵۰ تا ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

تبلیغ درون‌خطی

به گفته وی، برنامه شرکت عمران شهرهای جدید تحویل پنج‌هزار واحد مسکونی نهضت ملی تا پایان امسال است.

پیشرفت فیزیکی نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید

شهرام ملکی با اشاره به جزئیات پیشرفت پروژه‌ها خاطرنشان کرد: میانگین پیشرفت فیزیکی واحدهای نهضت ملی شهرهای جدید از ابتدای استقرار دولت چهاردهم با جهش مناسب تاکنون از ۱۸ به ۳۶ درصد رسیده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر وضعیت فعلی پروژه‌ها افزود: هم‌اینک و از واحدهای در حال اجرای نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید، حدود ۲۵ هزار و ۷۰۰ واحد پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد دارند و بیش از ۲۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن شهرهای جدید بین ۵۰ تا ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

برای مقایسه وضعیت پیشرفت فیزیکی واحدهای نهضت ملی مسکن، جدول زیر بر اساس داده‌های اعلام‌شده تهیه شده است:

دسته‌بندی پیشرفت فیزیکیتعداد واحدها
بالای ۷۰ درصدحدود ۲۵ هزار و ۷۰۰ واحد
بین ۵۰ تا ۷۰ درصدبیش از ۲۵ هزار واحد
بالای ۵۰ درصد (مجموع)حدود ۵۲ هزار واحد

برنامه تحویل واحدهای نهضت ملی مسکن تا پایان سال

به گفته شهرام ملکی، برنامه شرکت عمران شهرهای جدید تحویل پنج‌هزار واحد مسکونی نهضت ملی تا پایان امسال است.

لزوم همکاری بانک‌ها و دستگاه‌های خدمات‌رسان در نهضت ملی مسکن

شهرام ملکی با یادآوری اینکه یکی از شروط موفقیت طرح‌های مسکن همراهی بانک‌هاست، توضیح داد: امکان بهره‌برداری بیشتر پروژه‌ها همچنان وجود دارد، اما نیاز به همکاری و همراهی دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله آب و فاضلاب و برق وجود دارد.

وی ضمن توضیح تعاملات جاری گفت: در تعامل با وزارت نیرو در حال فراهم کردن شرایط هستیم تا همزمان با ساخت واحدها موضوع اجرای خدمات زیربنایی و آماده‌سازی سرعت بگیرد و میزان افتتاح پروژه‌هایی که مراحل نهایی تکمیل را دارند با تکمیل خدمات روبنایی و زیربنایی به بیش از پنج هزار واحد برسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی بر شرایط زیست مناسب برای مردم در شهرهای جدید به عنوان رویکرد وزارت راه و شهرسازی تاکید کرد.

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *